WinTo problemy/promocje/uwagi

UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
ER33
Moderator
Kontakt:

Re: WinTo problemy/promocje/uwagi

Post autor: ER33 » 19 lis 2025, 12:57

Nutaharion pisze:
19 lis 2025, 12:26
ER33 pisze:
19 lis 2025, 11:25
Wspomniałeś, że przy zasileniu kwotą 20 zł dostajemy 5000 pkt bonusowych. Ja ich nie otrzymałam, a zasilałam już pare razy :roll: Wiesz może z czego to wynika? :cool:
Chodzi o nagrodę doładowanie konta gracza kwotą 20 zł za 5 000 punktów.
Aaa, ok :cool: Dzięki za wyjaśnienie ;)
To jest lichwiarstwo na potęgę :cry:
ER⚓️

Awatar użytkownika
android
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: android » 24 lis 2025, 12:19

Dzień dobry wieczór po wakacyjnej przerwie, szanownym forumkowiczom :cool:

Przeglądałem własnie nagrody w WiNTo i na dzień dzisiejszy, pomimo zwiekszenia limitu do 6600 pkt, doładowanie za dwie dyszki zniknęło z puli nagród :mrgreen:

Nie wiem w czym rzecz i czyj to był genialny pomysł, skoro doładowanie za dyszkę to 3300 pkt.

Tak sobie myślę, ze poziom pkt tego doładowania też pewnie niedługo wzrośnie :lol:
Czy androidy marzą o elektrycznych owcach?

newużytkownik
Maniak
Kontakt:

Post autor: newużytkownik » 25 lis 2025, 18:06

Z WinTo uzyskałem zwrot w postaci kilkuset złotych, nie powiem, że nie - ale... No właśnie, okradają graczy na wiele różnych sposobów:

- limit na maksymalną liczbę punktów dziennie (chyba 300 pkt.), wszystko powyżej idzie w próżnię...
- wyłączanie opcji (wiele razy kwota do wymiany była wyłączana na jakiś czas)
- podwyższanie progów (progi również są zmieniane wielokrotnie)

A to przecież niewielki ułamek tego co gracze wpłacają. Taka firma jak TS powinna rzec: macie gracze i korzystajcie z tego WinTo do woli. Ale nie, TS musi każdy dosłownie grosz mieć pod kontrolą. Jestem przywiązany do TS od lat, mają monopol, ale ogólnie oceniam TS bardzo słabo wizerunkowo.
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl

Janek35m
Cyc
Kontakt:

Post autor: Janek35m » 27 lis 2025, 18:26

Dziś idę odebrać za punkty winto EuroJackpot miałem punktów 3600 i okazuje się że totalizator dla pazerności powiększył ilość punktów i to mega żeby coś puścić ,więc po co ta strategia ? Mega mnie to zaskoczyło oczywiście negatywnie. No więc puściłem za 1000 pkt. Lotto , mega dużo ... Dopłaciłem 1 PLN na plusa . Prezes TS mega podnosi wszystko aby ludziom było gorzej wygrać czy puścić . Jeśli robią winto to dlaczego zmieniają ilość punktów uzbieranych i to tak drastycznie aby puścić zakłady np. EuroJackpot. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
ER33
Moderator
Kontakt:

Post autor: ER33 » 29 lis 2025, 2:35

No to jest właśnie nabijanie klientów w butelkę, a sobie do kieszeni :cry:
ER⚓️

Awatar użytkownika
Nutaharion
Moderator
Kontakt:

Post autor: Nutaharion » 15 gru 2025, 11:04

Zakład EJ za punkty WinTO wrócił do starej ceny.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)

tier
Moderator
Kontakt:

Post autor: tier » 01 sty 2026, 21:17

Trzeci raz nie da się :lol:

winto.jpeg
winto.jpeg (42.51 KiB) Przejrzano 431 razy

Awatar użytkownika
grzybek
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: grzybek » 02 sty 2026, 0:43

Po co oni robili to winto skoro po roku funkcjonowania wszystko jest ograniczone do granic możliwości. Zasilenie konta tylko 5 i tylko 2 razy na tydzien. Znikły kwoty 10, 20, 50. Ilość wymaganych punktow do wymiany na zaklad danej gry podrożały dwukrotnie. W kolekturze juz dawno słyszałem że miały byc bony na zdrapki czyli wymieniasz punkty np. na rabat 10zł, skanujesz w kolekturze i odejmują ci 10zl z rachunku, ale nie ma tego i nie bedzie. W sumie nowy rok, moze czas zrezygnować z winto i nie meczyc sie z podawaniem tego w kolekturze bo i tak nie ma żadnych realnych korzyści. Miałem tyle zakladow eurokota i innych i moze z 2 razy w sz600 zwrocilo mi sie 2zł :roll:

Awatar użytkownika
Nutaharion
Moderator
Kontakt:

Post autor: Nutaharion » 02 sty 2026, 2:11

Daj spokój... ja w ogóle przez Święta zapomniałem Wam dać znać tutaj na forum że EJ za 2 650 punktów było do końca roku...
Nowe kupony jak wpadną to już pewnie znowu po nowej cenie 4 150 punktów.
Taką informację dostałem 23 grudnia i miałem ją tutaj wrzucić żeby każdy chętny mógł wyklikać kupony przed końcem roku po starym koszcie ale w Świątecznym bałaganie w ogóle zapomniałem :oops:
Lichwa i skąpstwo :roll:
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)

Awatar użytkownika
MobilisA075
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: MobilisA075 » 02 sty 2026, 7:18

grzybek pisze:
02 sty 2026, 0:43
Po co oni robili to winto skoro po roku funkcjonowania wszystko jest ograniczone do granic możliwości. Zasilenie konta tylko 5 i tylko 2 razy na tydzien. Znikły kwoty 10, 20, 50. Ilość wymaganych punktow do wymiany na zaklad danej gry podrożały dwukrotnie. W kolekturze juz dawno słyszałem że miały byc bony na zdrapki czyli wymieniasz punkty np. na rabat 10zł, skanujesz w kolekturze i odejmują ci 10zl z rachunku, ale nie ma tego i nie bedzie. W sumie nowy rok, moze czas zrezygnować z winto i nie meczyc sie z podawaniem tego w kolekturze bo i tak nie ma żadnych realnych korzyści. Miałem tyle zakladow eurokota i innych i moze z 2 razy w sz600 zwrocilo mi sie 2zł :roll:
Ja od grudnia nie podaję nr telefonu, skoro jest jeden voucher i ograniczony, podrożał, poza tym, w gierkach praktycznie same pustaki, max zwrot wpadnie
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling

ODPOWIEDZ