Aaa, okNutaharion pisze: ↑19 lis 2025, 12:26Chodzi o nagrodę doładowanie konta gracza kwotą 20 zł za 5 000 punktów.
To jest lichwiarstwo na potęgę
Aaa, okNutaharion pisze: ↑19 lis 2025, 12:26Chodzi o nagrodę doładowanie konta gracza kwotą 20 zł za 5 000 punktów.
Ja od grudnia nie podaję nr telefonu, skoro jest jeden voucher i ograniczony, podrożał, poza tym, w gierkach praktycznie same pustaki, max zwrot wpadniegrzybek pisze: ↑02 sty 2026, 0:43Po co oni robili to winto skoro po roku funkcjonowania wszystko jest ograniczone do granic możliwości. Zasilenie konta tylko 5 i tylko 2 razy na tydzien. Znikły kwoty 10, 20, 50. Ilość wymaganych punktow do wymiany na zaklad danej gry podrożały dwukrotnie. W kolekturze juz dawno słyszałem że miały byc bony na zdrapki czyli wymieniasz punkty np. na rabat 10zł, skanujesz w kolekturze i odejmują ci 10zl z rachunku, ale nie ma tego i nie bedzie. W sumie nowy rok, moze czas zrezygnować z winto i nie meczyc sie z podawaniem tego w kolekturze bo i tak nie ma żadnych realnych korzyści. Miałem tyle zakladow eurokota i innych i moze z 2 razy w sz600 zwrocilo mi sie 2zł![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości