4/5 TRAFIONE NA FORUM

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
Bolek2024
Janusz kombinator
Kontakt:

Re: 4/5 TRAFIONE NA FORUM

Post autor: Bolek2024 » dzisiaj, 6:01

Gratulacje !
Fajny strzał i fajna wygrana.

Ale przy okazji, dostało nam się za WT, jak widzę i coś tam o dowartościowaniu; aj, aj, aj, miło że nas uwielbiasz , jak piszesz.
Co powiedzieć, gdy ktoś wygrywa i pisze że robi to lepiej ..... coś o dowartościowaniu?

Codziennie widzę gwiazdki na forum jak się dowartościowują... spoko ekipa. :lol:

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
ER33
Moderator
Kontakt:

Post autor: ER33 » dzisiaj, 11:05

Dowartościowaniem może być ewentualnie w tym przypadku jedynie gra na WT, bo sam typujesz i w dodatku trafnie.
A gwiazdek to szukamy w kakendarzu :lol:

aera
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: aera » dzisiaj, 13:12

Gratki „czwórek” :shock: mimo, że nie lubię mini jak psa :lol:

Awatar użytkownika
Bolek2024
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: Bolek2024 » dzisiaj, 19:33

Wracam do domu po ciężkiej pracy i co widzę?

Pani Moderator znowu mnie atakuje.
To przestaje być śmieszne, gdy moje wypowiedzi Pani Moderator recenzuje. Znowu nie zrobiłem niczego złego. Nie będę natomiast stał jak kołek, gdy ktoś pisze na mój temat:
roberthajto pisze:
wczoraj, 17:16
Uwielbiam ludzi którzy się dowartosciowuja wygrana na własne typy
Proszę o dowód i reakcję kolegę Tier, bo niedawno chciał wypuścić dwunastnicę uchem temu, który pisze herezje na temat Lotka; a tu MODERATOR kwasi temat i jest fajnie, reszta ciołków na forum to przygłupy.

Na marginesie; Kolega System, roberthajto, jak i ja, możemy więcej bo jesteśmy szeregowymi członkami forum, natomiast MODERATOR, MODERATOR zauważ, nie może pisać takich tekstów, bo wtedy nie jest moderatorem i nie gasi pożaru a jedynie go wznieca.
ER33 pisze:
wczoraj, 14:23
Prawda jest taka, że zakłady na WT są promowane i wyróżniane przez system, żeby omijać je szerokim łukiem :roll: Czesto jedna cyfra ma znaczenie, pozbawia złudzeń i decyduje o wygranej, nawet tej najmniejszej :|
Co to jest karwa ze strony moderatora? Dla mnie MODERATOR nie przyjmuje zdecydowanej postawy wobec dyskusji, wypowiedzi innych uczestników forum; stara się być wyważonym, a nie fanatykiem swoich poczynań.

Widzę, że okazujecie wyższość wobec innych uczestników forum i protestuję.

ODPOWIEDZ