Wracam do domu po ciężkiej pracy i co widzę?
Pani Moderator znowu mnie atakuje.
To przestaje być śmieszne, gdy moje wypowiedzi Pani Moderator recenzuje. Znowu nie zrobiłem niczego złego. Nie będę natomiast stał jak kołek, gdy ktoś pisze na mój temat:
roberthajto pisze: ↑wczoraj, 17:16
Uwielbiam ludzi którzy się dowartosciowuja wygrana na własne typy
Proszę o dowód i reakcję kolegę Tier, bo niedawno chciał wypuścić dwunastnicę uchem temu, który pisze herezje na temat Lotka; a tu MODERATOR kwasi temat i jest fajnie, reszta ciołków na forum to przygłupy.
Na marginesie; Kolega System, roberthajto, jak i ja, możemy więcej bo jesteśmy szeregowymi członkami forum, natomiast MODERATOR, MODERATOR zauważ, nie może pisać takich tekstów, bo wtedy nie jest moderatorem i nie gasi pożaru a jedynie go wznieca.
ER33 pisze: ↑wczoraj, 14:23
Prawda jest taka, że zakłady na WT są promowane i wyróżniane przez system, żeby omijać je szerokim łukiem

Czesto jedna cyfra ma znaczenie, pozbawia złudzeń i decyduje o wygranej, nawet tej najmniejszej
Co to jest karwa ze strony moderatora? Dla mnie MODERATOR nie przyjmuje zdecydowanej postawy wobec dyskusji, wypowiedzi innych uczestników forum; stara się być wyważonym, a nie fanatykiem swoich poczynań.
Widzę, że okazujecie wyższość wobec innych uczestników forum i protestuję.