Mega Krzyżówka [731]
-
sk8erboy26
- Lottożłop
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Re: Mega Krzyżówka [731]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
Yoshik
- Świeżak
- Kontakt:
Objechałam parę punktów i można wykreślić z mapy.
Czerwionka-Leszczyny:
ul. Armii Krajowej 2A, 3 Maja 23A, 3 maja 0100 - nie było już ani jednej
Knurów:
ul. Górnicza 1, Stanisława Staszica 15, Aleja Piastów 3D - Pani w kolekturze miała parę sztuk wpadło z tego 80zł, parę sztuk mam do zdrapanie z drugiego punktu a jeden to był standardowy Lewiatan gdzie oczywiście babka szukała ale nie posłuchała żeby sprawdzić na terminalu...
Bełk:
ul. Główna 67 - nie ma przenieśli gdzieś indziej
Orzesze:
ul. Rynek 1, Mikołowska 158 - w obu punktach po jednej całej paczce zebrałam i nie ma więcej
Czerwionka-Leszczyny:
ul. Armii Krajowej 2A, 3 Maja 23A, 3 maja 0100 - nie było już ani jednej
Knurów:
ul. Górnicza 1, Stanisława Staszica 15, Aleja Piastów 3D - Pani w kolekturze miała parę sztuk wpadło z tego 80zł, parę sztuk mam do zdrapanie z drugiego punktu a jeden to był standardowy Lewiatan gdzie oczywiście babka szukała ale nie posłuchała żeby sprawdzić na terminalu...
Bełk:
ul. Główna 67 - nie ma przenieśli gdzieś indziej
Orzesze:
ul. Rynek 1, Mikołowska 158 - w obu punktach po jednej całej paczce zebrałam i nie ma więcej
- Załączniki
-
- b96cce04-3ab2-46e4-88a4-177cb6815876.jpg (146.91 KiB) Przejrzano 604 razy
-
Anatra
- Lottożłop
- Kontakt:
Wpadłam na paczkę do punktu w którym nie powinno jej być
no to kupiłam nr paczki 158487. W sumie 180 zł zwrotu. Dowiedziałam się, że do mojej szczęśliwej kolektury ma zostać dowieziona! Zaczynaja się wędrówki paczek 
-
Adaś
- Cwaniak
- Kontakt:
W jakim celu przenoszą zdrapki z punktu do punktu? Bo jesli ze sklepow do głównego punktu lotto to jest to zrozumiale ale po co ze sklepu do sklepu?
-
sk8erboy26
- Lottożłop
- Kontakt:
Z tego co wiem to inne osoby zaopatrują punkty lotto, inne Żabki, a inne sklepy typu Lewiatan, Euro, Rabat, Kolporter itp jednak Ci ze sklepów lub Żabek nie oddają swoich zdrapek do kolektur tylko przrzucają pomiędzy sklepami a Ci od Żabek po Żabkach, (ja kupuję po takich punktach bo mniej są przebrane niż w kolekturach), a przerzucają bo jak gdzieś na wioskach czy słabych punktach nie idzie to mają nadzieję że w innych pójdzie. Mi w ubiegłym tygodniu tak zrobili w dwóch miejscach i nie wiadomo nawet gdzie to zawieźli, dlatego niby mapka jest ale tam gdzie zrobiliśmy czystkę może znowu coś się pojawić i lipa ....
-
Anatra
- Lottożłop
- Kontakt:
Nowa moda dzielenie tej samej paczki. Pół w jednym sklepie pól nie wiadomo gdzie….
-
kamyk
- Świeżak
- Kontakt:
Ostatnie 15 sztuk z dobrego przedziału , zwrot 150 zł
-
sk8erboy26
- Lottożłop
- Kontakt:
Tak właśnie się dzieje, kilka dni temu w sklepiku kupiłem 6 niby ostatnich i jak pytałem później to mi powiedziano ze z tego to co wziąłem to reszta tej paczki była w sejfie i zabrano już na inny punkt, dobrze że przynajmniej w tych 6 było 100 i 40
-
Adaś
- Cwaniak
- Kontakt:
Nachapią sie milionow za jedną edycje zdrapki a utrudniają wygraną jak tylko mogą, conajmniej jakby mieli placic z wlasnej kieszeni a to pieniadze ludzi
-
telepek
- Janusz kombinator
- Kontakt:
To co powiem teraz to będzie taki domysł, ale przerzucanie paczek między punktami jest zależne od opiekunów którzy dostarczają zdrapki do danych punktów. Z wiarygodnego źródła wiem, że każda centrala wojewódzka Lotto prowadzi comiesięczy bilans jak sobie każdy opiekun radzi i jak mu idzie sprzedaż zdrapek. Możliwe że taki opiekun dostaje albo jakąś mini prowizje od sprzedaży (wątpliwe, ale warto napisać) albo jakiś bonus w zależności od tego które miejsce ma w takim miesięcznym rankingu - Lotto regularnie robi konkursy dla kolektorów gdzie te z największym bilansem sprzedażowym dostają jakieś bonusy, więc duża szansa że robią to samo z opiekunami. Wszystko celem jak największej maksymalizacji zysków.
Nie jest to wygodne dla takiego klienta który chce sobie podrapać zdrapkę, ale no coż
Nie jest to wygodne dla takiego klienta który chce sobie podrapać zdrapkę, ale no coż