Mega Krzyżówka [731]
-
Adaś
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Mega Krzyżówka [731]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
ralfek
- Cwaniak
- Kontakt:
Może są błędy może nie, zwróc uwagę, ze google maps nie ma aktualnych zdjęć. Wchodzisz do sklepu i pytasz czy prowadza punkt Lotto, tak - pytasz o zdrapki, nie - wychodzisz lub kupujesz pół litra dla niepoznaki.
-
drapekzdrapek
- Lottożłop
- Kontakt:
Dziś 2szt i 1x40 i 1x0
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Na mapę dodałem oddział:
- Opole
Z normalnych oddziałów brakuje tylko Łodzi i dane dostanę dopiero na początku lutego (urlop pracownika).
Dodano po 10 minutach 30 sekundach:
No i czasem kilka miejscowości nazywa się tak samo nawet w obrębie jednego oddziału i ma identyczne nazwy ulic, coś w stylu:
- Nowa Wieś - ul. Nowowiejska (kod pocztowy: 44-153)
- Nowa Wieś - ul. Nowowiejska (kod pocztowy: 42-460)
No i wtedy potrafi wrzucić punkt w miejsce gdzie żywej duszy nie ma
Ja tego wyłapać nie jestem w stanie bo tych punktów jest po prostu za dużo.
- Opole
Z normalnych oddziałów brakuje tylko Łodzi i dane dostanę dopiero na początku lutego (urlop pracownika).
Dodano po 10 minutach 30 sekundach:
Tak. Ja dostaję tylko adresy bez kodów pocztowych i większość automatycznie się ustawia na mapie. Poprawiam tylko te których automatyczna lokalizacja nie jest możliwa albo widzę że wywaliło je poza oddział. Np. jak uzupełniam oddział Katowice to czasem są kolektury z Olsztyna ale nie chodzi o pato oddział na Warmii i Mazurach tylko o Olsztyn obok Częstochowy
No i czasem kilka miejscowości nazywa się tak samo nawet w obrębie jednego oddziału i ma identyczne nazwy ulic, coś w stylu:
No i wtedy potrafi wrzucić punkt w miejsce gdzie żywej duszy nie ma
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
Adaś
- Cwaniak
- Kontakt:
Miałem na myśli sytuacje gdzie jest np błędny budynek, czyli miał być np sklep spożywczy a pokazany jest na mapie sklep budowlany po drugiej stronie ulicy.Nutaharion pisze: ↑24 sty 2026, 11:24
Tak. Ja dostaję tylko adresy bez kodów pocztowych i większość automatycznie się ustawia na mapie. Poprawiam tylko te których automatyczna lokalizacja nie jest możliwa albo widzę że wywaliło je poza oddział. Np. jak uzupełniam oddział Katowice to czasem są kolektury z Olsztyna ale nie chodzi o pato oddział na Warmii i Mazurach tylko o Olsztyn obok Częstochowy![]()
No i wtedy potrafi wrzucić punkt w miejsce gdzie żywej duszy nie maJa tego wyłapać nie jestem w stanie bo tych punktów jest po prostu za dużo.
Mozliwe, ze lotto ma stare adresy? Bo rzeczywiscie na archiwalnych stronach sklep spozywczy ma taki adres jak lotto pokazuje ale juz na obecną chwile ten sklep ma juz inny adres
-
Yoshik
- Świeżak
- Kontakt:
Szkoda, że nie mam zdjęcia z środka lvm ale nie da się włożyć tak szerokiej takiej zdrapki (mogę tylko powiedzieć z perspektywy mojego staruszka na sklepie).Adaś pisze: ↑24 sty 2026, 8:18Aż mi sie przypomnialo jak w grudniu przed świetami w sklepie przy stoisku z alkoholem i ciastami stado babci kupowalo ciasta... to 30min w kolejce czekalem zeby finalnie uslyszec od kolektorki zebym sprawdzil zdrapkomat bo tam duzy wybor![]()
Pytanie: Czy taka duża zdrapka moze byc w zdrapkomacie? Jest sens w ogóle iść czy nie? Ktos sprawdzał moze?
-
sk8erboy26
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Może tak być bo w dzisiejszych czasach sklepy mogą co chwilę zmieniać położenie, tak miałem w Andrychowie gdzie przy ul. Legionów był lotek w ciągu kilku sklepików parterowych, kiedy tam w któryś dzień podszedłem okazało się że pusto, a on przeniesiony o dwa sklepiki dalej, jak zapytałem co się stało to odpowiedziano " tam był większy czynsz i jakieś klótnie współwłaścicieli to się przenieśliśmy" tak to teraz bywa, zapytanie nie boli ani nie przynosi wstydu. Też w BB na mapce wskazywało punkt ksero, ale też tam nic nie znalazłem, jednak zapytałem a oni, owszem było lotto ale teraz jest na piętrze w sklepie z farbami, gdybym nie zapytał to bym odszedł z niczym a tak piętro wyzej kupiłem co potrzebowałem 
-
marcin3191
- Lubi chajc
- Kontakt:
11 wygranych 4000 zł plus dwie wygrane główne ja wczoraj szukałem w kilku miejscach i lipa w moim województwie zachodniopomorskim już jej nie mają 
-
Yoshik
- Świeżak
- Kontakt:
Gliwice: plac piastów 8 nie ma już krzyżówek
-
Sssssss
- Cyc
- Kontakt:
Miasto Góra-same złe przedziały