Dokladnie, szkoda ze nie jest lato
Mega Krzyżówka [731]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
Adaś
- Cwaniak
- Kontakt:
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Mega Krzyżówka [731]
No pogoda nie sprzyja na dalsze wycieczki. Odwiedziłem te zatwardziałe punkty w sklepach i niestety jak zwykle nie ma komu podejść do stoiska z lotto albo twierdzą ze nie ma. Powiem szczerze że ostatni raz przy polowaniu odwiedziłem te dwa konkretne punkty bo tam i tak nic nie da sie kupic...
Wracając zahaczyłem o galerie której nie ma na mapce a mimo to byly tam ostatnie 3 MK. Jedna pusta, 1x20zł i akuku kolejne 100zł
Cieszę sie bo zacząłem odzyskiwać starty w tym losie.
Wracając zahaczyłem o galerie której nie ma na mapce a mimo to byly tam ostatnie 3 MK. Jedna pusta, 1x20zł i akuku kolejne 100zł
- Załączniki
-
- 100nr010.jpg (575.83 KiB) Przejrzano 454 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2026:01:23 18:12:11Image taken on:23 sty 2026, 17:12Focus length:4 mmShutter speed:1/50 SecF-number:f/1.8ISO speed rating:500Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fireCamera-manufacturer:SamsungCamera-model:Galaxy A25 5GExposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Center-weighted average
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Młynarska Warszawa zły przedział
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
-
Yoshik
- Świeżak
- Kontakt:
Weź nawet nie mów, niestety te zdrapki już leżą po jakiś kioskach, lewiatanach czy dużych benach. W kioskach ogarnięte panie trafiłam czy w dużym Benie. Ale w takim osiedlowym sklepiku i Lewiatanie tragedia... babki na mnie jak na ufoluda że czemu nie chce tych zdrapek jak o nie pytam i szok, że gdzie tam by miały paczkę jeszcze inną. A w tym Lewiatanie kolejna za kare pracująca która sprzedała mi otwarta paczkę co miała ale jak zapytałam o jakieś inne paczki czy ma to mi zaczęła mówić że czasu nie ma na takie rzeczy. W końcu z biedą poszukała ale nie było.. jakby trochę pomyślała to mogła tam nawet nie grzebać w swoim syfie pod lada tylko na kolektorze sprawdzić w systemie czy ma jeszcze paczkę..zaledwie trzema kliknięciami ale już się przymknęłam 🥴grzybek pisze: ↑23 sty 2026, 20:45No pogoda nie sprzyja na dalsze wycieczki. Odwiedziłem te zatwardziałe punkty w sklepach i niestety jak zwykle nie ma komu podejść do stoiska z lotto albo twierdzą ze nie ma. Powiem szczerze że ostatni raz przy polowaniu odwiedziłem te dwa konkretne punkty bo tam i tak nic nie da sie kupic...
Wracając zahaczyłem o galerie której nie ma na mapce a mimo to byly tam ostatnie 3 MK. Jedna pusta, 1x20zł i akuku kolejne 100złCieszę sie bo zacząłem odzyskiwać starty w tym losie.
-
Viperek84
- Janusz Gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Jak jeszcze się pytasz o nr paczki to mówią 731 a jak im tłumaczysz że nie o to pytasz tylko o te obok to już za małe cyferki dla nich chyba ,ale tak to prawda bierz to co na widoku po coś innego schylić się to już im ciężko ją nie wiem po co tacy ludzie idą do tej pracy i nas wkurzają. Niech idą na zasiłek 
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
O to ja już nawet nie ryzykuje pytać o takie rzeczy bo bym musiał im tłumaczyć co najmniej do wtorku co i jak a i tak bym w ich oczach wyszedł na debila. Ciekawe jak ci ludzie co rozwożą zdrapki sobie z nimi radzą. Cos czuje że nie raz są wyprowadzeni z równowagi.Viperek84 pisze: ↑23 sty 2026, 23:06Jak jeszcze się pytasz o nr paczki to mówią 731 a jak im tłumaczysz że nie o to pytasz tylko o te obok to już za małe cyferki dla nich chyba ,ale tak to prawda bierz to co na widoku po coś innego schylić się to już im ciężko ją nie wiem po co tacy ludzie idą do tej pracy i nas wkurzają. Niech idą na zasiłek![]()
Znaczy ja rozumiem tych sprzedawców w sklepikach gdzie przy jednej kasie oprócz standardowych zakupów jest jeszcze ciasto, alkohol, lotto i to wszystko na głowie jednej osoby. Nie ogarniają bo za dużo albo im sie juz nie chce, po prostu w takich miejscach nie powinno byc już punktow lotto bo to nawet zysków nie przynosi. Jak juz komus sie uda wyczekać zeby kupic cos z lotto to sa to przewaznie emeryci którzy biorą słonika czy gora losa po 5zl. Jaki tam jest utarg dzienny? 50zł? Bezsens.
W tych sklepikach jakby dobrze poszperać w szufladzie to pewnie znalazły by sie jakies zaginione zdrapki sprzed 10 lat xd
Niestety tez przynajmniej ja mam pecha ze zawsze przy kasie napiera kolejka za mną a ja śmiem prosić o konkretną zdrapkę i czuje ten wzrok sępów na sobie
-
Viperek84
- Janusz Gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Z tym się zgodzę że nie powinno być punktów w takich miejscach lepiej jak by wrzucili taki automat ale to trzeba mieć jakieś specjalne kursy na to haha bo nieraz w kolekturze wyłączony jest bo ktoś nie ma uprawnień.
-
Adaś
- Cwaniak
- Kontakt:
Aż mi sie przypomnialo jak w grudniu przed świetami w sklepie przy stoisku z alkoholem i ciastami stado babci kupowalo ciasta... to 30min w kolejce czekalem zeby finalnie uslyszec od kolektorki zebym sprawdzil zdrapkomat bo tam duzy wybor
Pytanie: Czy taka duża zdrapka moze byc w zdrapkomacie? Jest sens w ogóle iść czy nie? Ktos sprawdzał moze?
Pytanie: Czy taka duża zdrapka moze byc w zdrapkomacie? Jest sens w ogóle iść czy nie? Ktos sprawdzał moze?
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Mi sie wydaje ze chyba jest za duża do zdrapkomatu,nie pamiętam jak to bylo z brylantem i wielką krzyżówka ale chyba nie 
-
sk8erboy26
- Lottożłop
- Kontakt:
Wracając z nocnego dyżuru dorwałem jeszcze 7 sztuk z paczki 221955 akurat z Lewiatana, najlepsze że pytałem o nie 2 dni temu i miało nie być, ale ta osoba która to powiedziała poprosiła abym przyszedł w sobotę i przekazała kierowniczce że był staly klient i to pytał, i kierowniczka przeszukała magazyn i je odnalazła, tak więc nie wszędzie są niekumaci sprzedawcy w osiedlowych sklepach, akurat w tym sklepie dziewczyny są w moim żargonie " do rany przyłóż" , pomimo nieraz kolejki do kasy gdzie jest lottomat gdy ktoś bierze lotto nie robią żadnego problemu, dla nich kolejka to kolejka i niech inni czekają, gdy coś wybieram czy sprawdzam potrafią odesłać kogoś do innej bo narazie tu jest nieczynne. Takich sklepów w okolicy z lotkiem mam 5 plus 7 Żabek i 2 warzywniaki, tylko w jednym raz była kobieta która wiecznie miała problem ze sprzedażą lotka, ale już nie pracuje i po kłopocie. Osobiście nic złego nie powiem na nie bo się dziewczyny starają, nawet jak kiedyś szukałem Mega Linii to nawet zadzwoniły do przedstawicielki i załatwily mi je z dobrego przedziału, myślę że dużo zależy od podejścia klientów, jak się nie burzysz, dobrze pogadasz, ponarzekasz z nimi na kolejki, ludzi itp to masz je kupione i zawsze dostaniesz co potrzebujesz. Gorzej z Żabkami bo tam jest spora rotacja i jak się czlowiek już " zakumpluje" to ktoś inny jest i lipa, najgorzej mam z tzw młodymi bo oni wiecznie ze nie potrafią, nie przeszkoleni, tylko szef moze otworzyć, albo siedzą w telefonach i tyle z obsługi, nie generalizuję ale tak w większości jest, choć znam szefów z dwóch i akurat w nich bez problemu lotto funkcjonuje