5/5 TRAFIONE NA FORUM

Zablokowany
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Kristo
Świeżak cebula
Kontakt:

Re: 5/5 TRAFIONE NA FORUM

Post autor: Kristo » 11 sty 2026, 9:14

Troszkę jestem zaskoczony tą całą ”nagonką” na użytkownika, który nota bene opublikował print screen z apki swojej dużej wygranej. Dla mnie to wystarczający dowód. Zwłaszcza, że inni użytkownicy regularnie w analogiczny sposób dokumentują swoje seryjnie trafiane trójeczki w Mini czy w Lotto i jakoś nikt tego nie podważa – nie czepia się. Owszem to inna skala wygranych jednak gdyby ktoś chciał sfabrykować dowody to mógłby to zrobić w pełnym zakresie. Jeżeli hipotetycznie użytkownik wygenerował widok „takiego print screenu” to w analogiczny sposób mógłby wygenerować wszelką pozostałą dokumentacją „zamykając w ten sposób dyskusję”. W praktyce wystarczą do tego podstawowe umiejętności z obsługi narzędzi z zakresu AI.

W górnym panelu niniejszego forum cyklicznie wyświetlają się analogiczne „dokumentacje” dużych wygranych użytkowników. Każdą z tych rzeczy można wygenerować narzędziami AI. W miniony czwartek w mojej Cz-wie padła kumulacja w Lotto warta ok. 17.9 mln. Z podanych w mediach informacji wynika, że gracz sam skreślił numery oraz podano w jakiej kolekturze zawarł zakład (ode mnie to z ok. 10 przystanków tramwajowych). Jakby coś to mogę wygenerować „ten szczęśliwy zakład” a dalej potwierdzenie wypłaty a nawet dokumentację fotograficzną z „mojej wizyty” w oddziale Lotto (zwłaszcza, że dysponuje stosownymi wzorcami uzyskanymi podczas odbioru wygranej za 5-kę w Lotto) … W ten sposób "wyśrubowałbym rekordową wygraną" niniejszego forum;).

Takie mamy czasy. Do wszystkiego co widzimy należy mieć dystans jednak drążenie tematu nie ma większego sensu … z oczywistych powodów.

Awatar użytkownika
irekdon
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: irekdon » 11 sty 2026, 9:55

Cześć Kristo

To określ się konkretnie, piszesz raz w prawo raz w lewo.
Raz że nie ma powodu aby nie wierzyć w tą piątkę, gdyż nie raz tu ktoś wstawiał sam kupon czy z 3 czy 4 albo 5 bez dokumentowania wygranej.
A za chwilę sam przeczysz swojej wypowiedzi, pisząc że spokojnie możesz wygenerować lewy, oszukany kupon, do tego jeszcze podparty potwierdzeniem przelewu i dokumentami od TSa.
To jak to z tym Twoim zdaniem odnośnie tego wątku piątki?

Kristo
Świeżak cebula
Kontakt:

Post autor: Kristo » 11 sty 2026, 13:58

irekdon pisze:
11 sty 2026, 9:55
Cześć Kristo

To określ się konkretnie, piszesz raz w prawo raz w lewo.
Raz że nie ma powodu aby nie wierzyć w tą piątkę, gdyż nie raz tu ktoś wstawiał sam kupon czy z 3 czy 4 albo 5 bez dokumentowania wygranej.
A za chwilę sam przeczysz swojej wypowiedzi, pisząc że spokojnie możesz wygenerować lewy, oszukany kupon, do tego jeszcze podparty potwierdzeniem przelewu i dokumentami od TSa.
To jak to z tym Twoim zdaniem odnośnie tego wątku piątki?
Moja odpowiedź będzie krótka: z całym szacunkiem ale proszę czytać ze zrozumieniem ...

Belzebabka
Lubi chajc
Kontakt:

Post autor: Belzebabka » 11 sty 2026, 19:42

Ja się zastanawiam kto normalny fałszuje wygrane, aby się pochwalić na forum na którym i tak nikt go nie zna. :shock: Mogę zrozumieć że ktoś ściemnia, żeby go podziwiano jak Trzaskowski, który pływał z rekinami :lol: Ale będąc anonimowym na forum, zabiegać o podziw innych anonimów, to już trzeba mieć nierówno pod sufitem. :lol:

Awatar użytkownika
ER33
Moderator
Kontakt:

Post autor: ER33 » 11 sty 2026, 20:28

Brudny_ pisze:
31 gru 2025, 16:53
Cześć wszystkim!
Oto moje trafienie.
Nr losowania się nie zgadza, co zresztą już ktoś wcześniej zauważył. Podobno to się zdarza, o czym już tu wspomniano. Gracz zawarł lacznie 7 zakładów, więc dlaczego ich nie pokazał w screenie. Pokazuje się wszystko (całość) albo nic. Takie połowiczne zrzuty też dają do myślenia. Może być zwycięzcą, ale nie musi :roll:
ER⚓️

Awatar użytkownika
Adamsky88
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Adamsky88 » 11 sty 2026, 21:08

I przede wszystkim chłop wrzucił wygraną i w ten sam dzień się zarejestrował
Idź na całość!
Idź na całość!
Idź na całość!

Awatar użytkownika
ER33
Moderator
Kontakt:

Post autor: ER33 » 11 sty 2026, 22:04

Adamsky88 pisze:
11 sty 2026, 21:08
I przede wszystkim chłop wrzucił wygraną i w ten sam dzień się zarejestrował
Tak, na trzeciej stronie tematu też właśnie o tym pisałam.
ER⚓️

Belzebabka
Lubi chajc
Kontakt:

Post autor: Belzebabka » dzisiaj, 11:32

Ale trzeba przyznać, że kierownik z Lotto szybko się zmył, jak zobaczył że forumowicze nie dali się nabrać na screen z wygraną. :lol: :lol: Zaświadczenia z Totka to chyba jednak najstarsi górale nie widzieli. :lol:

Awatar użytkownika
ER33
Moderator
Kontakt:

Post autor: ER33 » dzisiaj, 13:33

Dla mnie to podejrzane jak nic. Teraz można wygenerować dosłownie wszystko. Jeszcze ten użytkownik zdążył w jednym ze swoich postów nasmarować, że moderatora nie interesują wygrane forumowiczów :lol: Wygrana a "wygrana" to zasadnicza różnica :cool:
ER⚓️

tier
Moderator
Kontakt:

Post autor: tier » dzisiaj, 17:46

Do czasu przesłania potwierdzenia wygranej zamykam temat, pod koniec miesiąca zrobię porządek w temacie.

Zablokowany