5/5 TRAFIONE NA FORUM
-
Belzebabka
- Lubi chajc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: 5/5 TRAFIONE NA FORUM
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
3 Inni to lubia
Myślę, że ten błąd z nr losowań należałoby zgłosić do TS, ale chyba nikomu się nie chce

Tobie też się widać nie chce uwiarygodnić tej wygranej. Szczerze, średnio mnie to interesuje. Lotto codziennie podaje, że ktoś coś tam wygrał. Zatem jesteś jednym z wielu, choć niekoniecznie musisz nim być
ER
-
Belzebabka
- Lubi chajc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Super sprawa, tylko pogratulować.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Wygrana jest z czerwca więc obstawiam że już nawet nie ma po niej śladu. Poszła pewnie na spłatę kredytów czy nowe mieszkanieBelzebabka pisze: ↑06 sty 2026, 16:47Tak na marginesie to byłeś już w oddziale, czy dopiero się wybierasz.![]()
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
Belzebabka
- Lubi chajc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Kurde to ja coś pomyliłem, i popatrzyłem na kupon, który umieścił Irekdon odnośnie pomylonych losowań. Tam była wygrana również ponad 400 tysięcy i data losowania koniec grudnia ubiegłego roku .Nutaharion pisze: ↑06 sty 2026, 18:27Wygrana jest z czerwca więc obstawiam że już nawet nie ma po niej śladu. Poszła pewnie na spłatę kredytów czy nowe mieszkanieBelzebabka pisze: ↑06 sty 2026, 16:47Tak na marginesie to byłeś już w oddziale, czy dopiero się wybierasz.![]()
![]()
-
Brudny_
- Cyc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Fascynujące, że moderatora tak zacnego forum "średnio interesują" wygrane innych graczy.ER33 pisze: ↑06 sty 2026, 14:10Myślę, że ten błąd z nr losowań należałoby zgłosić do TS, ale chyba nikomu się nie chce
Tobie też się widać nie chce uwiarygodnić tej wygranej. Szczerze, średnio mnie to interesuje. Lotto codziennie podaje, że ktoś coś tam wygrał. Zatem jesteś jednym z wielu, choć niekoniecznie musisz nim być![]()
- blank1981
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
4 Inni to lubia
Zdjęcie kuponu, by się przydało...tak jak ja dodawałem 2 x foty moich wygranych zdrapek
tak to mało wiarygodne, jeszcze nr losowania się nie zgadza...także bez złośliwości ale kiepski masz ten photo shop 
- Adamsky88
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Takie kupony to można było wysyłać do „Śmiechu warte” a nie wrzucać na forum 
Idź na całość!
Idź na całość!
Idź na całość!
Idź na całość!
Idź na całość!
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Tym bardziej może to budzić wątpliwości dlatego że mieliśmy już na forum próby oszustwa. I to nie pisze koledze co trafił Mini złośliwie ale dlatego że po próbie wprowadzenia forum w błąd zawsze potem zostają wątpliwości ..
Ale jeśli to prawda to Gratuluję.
Ale jeśli to prawda to Gratuluję.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Czytaj proszę ze zrozumieniem. Nie dopowiadaj sobie i nie dopisuj swojego scenariusza. Jeśli ktoś chwali się rzekomą wygraną, ale nie chce jej w żaden sposób uwiarygodnić, to średnio mnie interesują takie próby manipulacji i oszustwa.Brudny_ pisze: ↑07 sty 2026, 10:50Fascynujące, że moderatora tak zacnego forum "średnio interesują" wygrane innych graczy.ER33 pisze: ↑06 sty 2026, 14:10Myślę, że ten błąd z nr losowań należałoby zgłosić do TS, ale chyba nikomu się nie chce
Tobie też się widać nie chce uwiarygodnić tej wygranej. Szczerze, średnio mnie to interesuje. Lotto codziennie podaje, że ktoś coś tam wygrał. Zatem jesteś jednym z wielu, choć niekoniecznie musisz nim być![]()
Na forum zdarzały się już kiedyś takie przypadki. Dlatego prosiłam o uwierzelnienie tej dużej wygranej. I tak jak napisałam wcześniej. Chwalimy się wygraną bez jakichkolwiek podejrzeń czy cienia wątpliwości albo wcale
ER