Przewidywanie
- irekdon
- Lubi chajc
- Kontakt:
Re: Przewidywanie
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
System
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
To można gdzieś sprawdzić czy dana kombinacja w mini lotto była czy nie ?
- irekdon
- Lubi chajc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
-
System
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Analizy robię tu na kartce papieru
Co prawda mam w domu dwa komplety ale bez dostępu do sieci, a w telefonie to tak śmiga, że czasami wiadomości tu nie mogę napisać a jak już czasem cos uda sie napisać to moderator się denerwuje

Co prawda mam w domu dwa komplety ale bez dostępu do sieci, a w telefonie to tak śmiga, że czasami wiadomości tu nie mogę napisać a jak już czasem cos uda sie napisać to moderator się denerwuje
- Załączniki
-
- 20251204_193800.jpg (206.82 KiB) Przejrzano 1144 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2025:12:04 19:38:00Image taken on:04 gru 2025, 18:38Focus length:3.94 mmShutter speed:1/50 SecF-number:f/2.4ISO speed rating:200Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fireCamera-manufacturer:SamsungCamera-model:SM-A035GExposure bias:0 EVMetering mode:Center-weighted average
- irekdon
- Lubi chajc
- Kontakt:
Gruboooo, to mega inwestycja w te analizy, kuźwa, pewnie z wygranych
-
System
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Na tą chwilę to tylko dokładam do interesu.
Ostatnie podsumowanie z czterech dni to 122 zł na kupony a 63,80 zł wygrana.
Ostatnie podsumowanie z czterech dni to 122 zł na kupony a 63,80 zł wygrana.
- irekdon
- Lubi chajc
- Kontakt:
2 Inni to lubia
-
System
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Jakaś tam trójka przewidziana
- Załączniki
-
- IMG_20251220_224350.jpg (590.2 KiB) Przejrzano 771 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2025:12:20 22:42:49Image taken on:20 gru 2025, 21:42Focus length:3.638 mmShutter speed:1/33 SecF-number:f/2.2ISO speed rating:225Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fire, compulsory flash modeCamera-manufacturer:RealmeCamera-model:Realme Note 70T
-
System
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Teraz śniadanie a po śniadaniu analiza bo mi się klaruje coś. Wczorajsza trójka to bardziej przypadek na WT ale dobre i to.
Jest przesłanie aby zagrać systemem 7 lub 8 a nawet 12 ale kogo stać
Jest przesłanie aby zagrać systemem 7 lub 8 a nawet 12 ale kogo stać
-
System
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Po krótkiej analizie można wywnioskować , ze nie ma losowania a 2 lub 3 liczby się powtarzają z poprzedniego losowania. Losowania są też podobne do siei np. lotto i lotto plus i mini lotto. Tak jakby robił to jakiś prymitywny algorytm napisany przez niedouczonego informatyka.
Zauważyłem to samo przy zawieraniu zakładów na CT , że nie są one w ogóle losowe. Nie są bo są wybierane przez program , który nie działa na zasadzie losu cz przypadku a algorymach czy prościej specjalnego programu do wybierania liczb.
Dodano po 9 sekundach:
Po krótkiej analizie można wywnioskować , ze nie ma losowania a 2 lub 3 liczby się powtarzają z poprzedniego losowania. Losowania są też podobne do siei np. lotto i lotto plus i mini lotto. Tak jakby robił to jakiś prymitywny algorytm napisany przez niedouczonego informatyka.
Zauważyłem to samo przy zawieraniu zakładów na CT , że nie są one w ogóle losowe. Nie są bo są wybierane przez program , który nie działa na zasadzie losu cz przypadku a algorymach czy prościej specjalnego programu do wybierania liczb.
Dodano po 9 sekundach: