ZDRAPKOMATY
-
voytek
- Lubi chajc
- Kontakt:
Re: ZDRAPKOMATY
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
ŁukaszWawa
- Świeżak
- Kontakt:
Re: ZDRAPKOMATY
voytek pisze: ↑20 gru 2025, 9:10Jestes chyba pierwszym z takim problemem tzn. aż tak dużym, że 9 na 10 kupionych nie wypadło... Zapewne była tam główna wygrana i zadziałał tajny algorytm blokujący sprzedaż aby lotto nie straciłoŁukaszWawa pisze: ↑15 gru 2025, 15:48Niestety nowe zdrapkomaty a stary problemJak ktoś nie umiejętnie włoży większe zdrapki to albo się blokują albo ucinają. Ostatnio chciałem kupić Świąteczne Kalendarze i na 10 sztuk wyleciała tylko 1 zapłaciłem za nie kartą ale dostałem wydruk że z powodów technicznych dostanę zwrot środków w przeciągu 7 dni i tu szkoda że nie można wybrać opcji zwrotu albo innej zdrapki , na terminalu pojawiła się jakaś odmowa i wyszedł wydruk. No i tu pojawił się kolejny problem bo z konta zeszła mi cała kwota a dziś mija 7 dzień od momentu zakupu i w dalszym ciągu nie dostałem zwrotu. Czy jest też ktoś kto korzystał z tego nowoczesnego cuda i też nie dostał zwrotu środków? Poczekam do Czwartku i chyba napiszę reklamacje.
))
A tak poważnie - najlepiej byloby z taką sprawa pójść do oddziału Lotto (tak wiem, że jest ich tylko 17 w wiekszych miastach) albo po prostu zadzwoń do swojego najblizszego i pogadaj z nimi.
Dziś zabieram się za pisanie reklamacji mailowo