Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
telepek
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Chyba się zaczyna amerykanizacja naszych zdrapek i to konkretna. Po crazy liczbach, ta zdrapka za 30 to schemat żywcem wzięty z USA (co jest plusem, lepsze to niż te powalone podpaski), podobnie ta siódemka za dwójkę, oraz symbole dające konkretne wygrane. Coś mi mówi że ten rok będzie o wiele inny od poprzednich.
I może będę w mniejszości ale to powiem - Mega Pensja (w sumie można to podciągnąć pod pensje jako całość) potrzebuje nowej warstwy graficznej
. Czerwona jest powtórka sprzed dwóch edycji a ta różowa wygląda jakby im AI wypluło kombinacje dwóch kolorów i po kłopocie. Super Linie podobnie, nie wiem czemu robią takie bezczelne powtórki kolorów.
Białe siódemki (w ogóle co taki wysyp tych siódemek?) może i są bezczelna kopia, ale mi poprzednia edycja rozowych nadzwyczaj przypadła mi do gustu. Jak będzie również łatwo się drapać jak poprzedniczka, to na pewno zagości zdrapka u mnie na dluzej
Ale ogólnie to tak w sumie średnio. Ale po ponad kwartale gdzie było nawet przyzwoicie, to w sumie można się było tego spodziewać.
I może będę w mniejszości ale to powiem - Mega Pensja (w sumie można to podciągnąć pod pensje jako całość) potrzebuje nowej warstwy graficznej
Białe siódemki (w ogóle co taki wysyp tych siódemek?) może i są bezczelna kopia, ale mi poprzednia edycja rozowych nadzwyczaj przypadła mi do gustu. Jak będzie również łatwo się drapać jak poprzedniczka, to na pewno zagości zdrapka u mnie na dluzej
Ale ogólnie to tak w sumie średnio. Ale po ponad kwartale gdzie było nawet przyzwoicie, to w sumie można się było tego spodziewać.
-
sk8erboy26
- Lottożłop
- Kontakt:
Kolorystycznie fajne, razi tylko ta Super Gwiazda bo zamiast szukania tego "worka i portfela" mogli dać znajdź GWIAZDĘ nawiązującą do nazwy zdrapki.
Reszta zdrapek ok tylko że nakłady coraz większe i pewnie z tych droższych znowu będzie po 1 głównej a potem jej ułamek czyli pada główna i po zdrapce, mi jedynie podchodzi Mega Paradiso, Super Linie, Moje7, Crazy Liczby
reszta tak premierowo bardziej
Reszta zdrapek ok tylko że nakłady coraz większe i pewnie z tych droższych znowu będzie po 1 głównej a potem jej ułamek czyli pada główna i po zdrapce, mi jedynie podchodzi Mega Paradiso, Super Linie, Moje7, Crazy Liczby
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Pewnie ta gwiazda będzie bez wygranych, tzn kopia grubego cashu, wnioskuję po tych samych wygrywających symbolach
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
A ja bym wlasnie tych wszystkich pensji nie ruszał, jedyne liczbówki które mają ten swój wizerunek calkiem zgrabny. Pensja po 2zl nie podoba mi sie w nowej odsłonie i tylko 1 kolor przy zwiekszonym jeszcze nakładzie. Ostatnie kilka edycji EP I MP to były ciągle białe czarne lub jakieś mdłe. Teraz są w końcu żywe kolory. Nie wspomnę że pierwszy raz zmienili kolor warstwy ścieralnej w EP na pomarańczową i czerwoną. EP I tak straciła na wyglądzie gdy w czwartej edycji zamienili wstążki z pulą i główną wygraną na zwykły prostokąttelepek pisze: ↑wczoraj, 11:20Chyba się zaczyna amerykanizacja naszych zdrapek i to konkretna. Po crazy liczbach, ta zdrapka za 30 to schemat żywcem wzięty z USA (co jest plusem, lepsze to niż te powalone podpaski), podobnie ta siódemka za dwójkę, oraz symbole dające konkretne wygrane. Coś mi mówi że ten rok będzie o wiele inny od poprzednich.
I może będę w mniejszości ale to powiem - Mega Pensja (w sumie można to podciągnąć pod pensje jako całość) potrzebuje nowej warstwy graficznej. Czerwona jest powtórka sprzed dwóch edycji a ta różowa wygląda jakby im AI wypluło kombinacje dwóch kolorów i po kłopocie. Super Linie podobnie, nie wiem czemu robią takie bezczelne powtórki kolorów.
Białe siódemki (w ogóle co taki wysyp tych siódemek?) może i są bezczelna kopia, ale mi poprzednia edycja rozowych nadzwyczaj przypadła mi do gustu. Jak będzie również łatwo się drapać jak poprzedniczka, to na pewno zagości zdrapka u mnie na dluzej![]()
Czerwona MP była ale zmienil sie kolor napisów i warstwy ścieralnej. Różowa też była ale tu napis Mega pensja dali niebieski jak z 2015r.
Zdrapki jest łatwo popsuć. Jeszcze niedawno mieliśmy zarąbiste 10 x kasa i w nowej edycji zepsuli jej wygląd całkowicie. Lepiej niech zostawią pensje tak jak jest.
Najbardziej zmarnowany potencjał jest w moje 7 gdzie mamy motyw miasta nocą ale szukamy znowu 7ki, po co? Mógł byc symbol księżyca lub latarni, zeby to miało rece i nogi.