Typowanie liczb LOTTO

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
System
Maniak
Kontakt:

Re: Typowanie liczb LOTTO

Post autor: System » 08 wrz 2025, 10:44

To samo było u mnie ! Niedługo płacić bedze trzeba więcej a Wygrane będą tak jak w mini lotto jest najniższe jakie są tylko.mozliwe ! Gdze TS trafił że za czwórkę nawet 2000 a jak trafiłem to dostałem 760 zł!
Oczywiście jest czasem podana wyższa kwota za czwórkę ale jakimś dziwnym tematem właśnie wtedy nikt zazwyczaj nie ma tej czwórki.
Przed podwyżką w niedalekiej przeszłości też miałem dwie czwórki i też te najniżej płatne jakie mogą tylko byc.

Awatar użytkownika
ER33
Moderator
Kontakt:

Post autor: ER33 » 08 wrz 2025, 15:21

System pisze:
08 wrz 2025, 10:44
Oczywiście jest czasem podana wyższa kwota za czwórkę ale jakimś dziwnym tematem właśnie wtedy nikt zazwyczaj nie ma tej czwórki.
No jak nikt nie ma czwórki? Przecież po każdym losowaniu podają ilość ogólnych trafień i wskazana jest ich liczba. Brak wpisów na forum nie oznacza jeszcze, że nikt nie trafił.

System
Maniak
Kontakt:

Post autor: System » 09 wrz 2025, 8:48

ER33 pisze:
08 wrz 2025, 15:21
System pisze:
No jak nikt nie ma czwórki? Przecież po każdym losowaniu podają ilość ogólnych trafień i wskazana jest ich liczba. Brak wpisów na forum nie oznacza jeszcze, że nikt nie trafił.
To , że gdzieś jest coś napisane to wcale nie znaczy że tak jest ! Mnie nie raz i policja oszukała i rządzący i do drugi człowiek kłamie i oszukuje na tym świecie. Już zapomieliscie jak rządzący kłamali o covid 19 ! Dziś mam covida 19 jednak testy nie wykazały że mam covida a objawy takie same jak miałem covida kiedy był robiony test i go potwierdził. Podczas covida i nie covida objawy są takie same jak 30 lat temu podczas zwykłego przeziębienia czy grypy lub anginy. Ta cała szopka to było zwykle oszustwo! Pandemia która z dnia na dzień nagle znikła.
I wy wierzycie w jakieś cyferki podawane w internecie, czego nikt nie może i nawet nie ma jak sprawdzić czy podawane są prawidłowo. Kolega, z którym piłeś wódkę za plecami ci dupe obrobi a co dopiero rządzący.

Dodano po 18 minutach 24 sekundach:
Pamiętam jak kiedyś pojechałem do miasta bo była impreza masowa! Dużo straganów z jedzeniem różnych, ludzie sprzedawali pamiątki i różne rzeczy jak zazwyczaj na takich imprezach! Były też różnego rodzaju gry i konkuencje czyli hazard ja cały TS. A nagrody nawet kusiły.
Ale z początku tylko obserwowałem z jaką łatwością ludzie przegrywają wpłacana kasę!
Jednak po dłuższej analizie stwierdziłem, że w jednej konkurencji mimo podstępu organizatora mogę coś ugrac! Więc spróbowałem i od razu główna wygrana ! Za co dostałem tylko.nsgrode pocieszenia w postaci szampana 🤢🤢🤮
Poszedłem w drugi koniec imprezy z kumplami zwiedzając stragany... patrzę podobne stoisko co byłem wcześniej i te same gry ! Więc w tej co wygrałem spróbowałem i znowu główna wygraną! I znowu tylko szampan na pocieszenie 🤢🤢🤢🤮
Wróciłem do tego pierwszego i znowu zagrałem! Tym razem dostałem jakieś wino za główną!
Pomyślałem że będę tak chodzić od jednego do drugiego i wygrywać. Ale jak poszedłem po raz kolejny do tego następnego to goście musieli się skomunikować bo typ złamany powiedział mi że Pan już nie bierze udziału w grach.
I tak jak mieli wystawione jakieś tam główne wygrane na zachętę to tylko były na pokaz ! Nie do wygrania tylko na pokaz a jak już komuś się coś udało to dostawał śmieciową nagrodę pocieszenia.
Zwykil oszuści imprezowi.

Terrorblade
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: Terrorblade » 09 wrz 2025, 11:33

Czyli uważasz że covida nie ma i nie było i podajesz na to jakieś dowody anegdotyczne ze swojego życia? :lol:

Kristo
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Kristo » 09 wrz 2025, 12:21

System pisze:
...
...
Proszę sprawdzić wygrane w Mini z przynajmniej ostatnich 10-20 losowań. Liczba wygranych drugiego stopnia (tzw. czwórek) w kolejnych losowaniach oscyluje w rejonie liczby 200 (+/- 50). W Mini nie ma kumulacji więc w ramach danego losowania pula przeznaczona na wygrane rozdysponowana jest pomiędzy poszczególne stopie wygranych. W efekcie wartości tzw. czwórek i trójek są ściśle uzależnione od faktu, czy w ramach danego losowania padła przynajmniej jedna wygrana pierwszego stopnia (piątka). Z moich obserwacji wynika, że jak w danym losowaniu nie padnie żadna piątka to wówczas czwórka zazwyczaj "jest warta" ok. 1.5-2 tys. a trójka ok 60-70zł. W przeciwnym przypadku są to kwoty znacznie niższe kolejno wynoszące
po ok. 500-800zł i 25-35zl.

System
Maniak
Kontakt:

Post autor: System » 11 wrz 2025, 11:25

Terrorblade pisze:
09 wrz 2025, 11:33
Czyli uważasz że covida nie ma i nie było i podajesz na to jakieś dowody anegdotyczne ze swojego życia? :lol:
Nie ma ! Zależy jak to rozumieć... nazywać grypa, angina czy covid ! w każdym przypadku objawy są takie same !
Dwa lata temu niby miałem covida bo robili test i wyszło, że mam. W sobotę tak samo mnie rozłożyło jak dwa lata temu, te same objawy wszystko tak samo zrobili test i już brak covida ! Czyli zwykła grypa na którą chorowałem tak samo (w ten sam sposób) 30 lat temu.
TE KŁAMSTWA NA TEMAT JAKIEJŚ DOMNIEMANEJ PANDEMII TO POWINNI SOBIE DAROWAĆ ! Która tak jak nagle się pojawiła tak znikła.

Terrorblade
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: Terrorblade » 11 wrz 2025, 18:04

System pisze:
11 wrz 2025, 11:25
Terrorblade pisze:
09 wrz 2025, 11:33
Nie ma ! Zależy jak to rozumieć... nazywać grypa, angina czy covid ! w każdym przypadku objawy są takie same !
Dwa lata temu niby miałem covida bo robili test i wyszło, że mam. W sobotę tak samo mnie rozłożyło jak dwa lata temu, te same objawy wszystko tak samo zrobili test i już brak covida ! Czyli zwykła grypa na którą chorowałem tak samo (w ten sam sposób) 30 lat temu.
TE KŁAMSTWA NA TEMAT JAKIEJŚ DOMNIEMANEJ PANDEMII TO POWINNI SOBIE DAROWAĆ ! Która tak jak nagle się pojawiła tak znikła.
No jakoś nigdy wcześniej czy to podczas przeziębienia czy grypy, nie straciłem całkowicie węchu i smaku na prawie dwa tygodnie, a do pełnej sprawności tych zmysłów, wracałem ponad dwa miesiące. Covid potwierdzony testem, już po utracie tych dwóch zmysłów.

aera
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: aera » wczoraj, 9:10

a u mnie znowu w systemie „trójka” w plusie. Systemy wchodzą jak w masło :lol:
Załączniki
5555.jpeg
5555.jpeg (66.46 KiB) Przejrzano 107 razy

ODPOWIEDZ