Typowanie liczb LOTTO
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: Typowanie liczb LOTTO
To samo było u mnie ! Niedługo płacić bedze trzeba więcej a Wygrane będą tak jak w mini lotto jest najniższe jakie są tylko.mozliwe ! Gdze TS trafił że za czwórkę nawet 2000 a jak trafiłem to dostałem 760 zł!
Oczywiście jest czasem podana wyższa kwota za czwórkę ale jakimś dziwnym tematem właśnie wtedy nikt zazwyczaj nie ma tej czwórki.
Przed podwyżką w niedalekiej przeszłości też miałem dwie czwórki i też te najniżej płatne jakie mogą tylko byc.
Oczywiście jest czasem podana wyższa kwota za czwórkę ale jakimś dziwnym tematem właśnie wtedy nikt zazwyczaj nie ma tej czwórki.
Przed podwyżką w niedalekiej przeszłości też miałem dwie czwórki i też te najniżej płatne jakie mogą tylko byc.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
No jak nikt nie ma czwórki? Przecież po każdym losowaniu podają ilość ogólnych trafień i wskazana jest ich liczba. Brak wpisów na forum nie oznacza jeszcze, że nikt nie trafił.
-
- Maniak
- Kontakt:
To , że gdzieś jest coś napisane to wcale nie znaczy że tak jest ! Mnie nie raz i policja oszukała i rządzący i do drugi człowiek kłamie i oszukuje na tym świecie. Już zapomieliscie jak rządzący kłamali o covid 19 ! Dziś mam covida 19 jednak testy nie wykazały że mam covida a objawy takie same jak miałem covida kiedy był robiony test i go potwierdził. Podczas covida i nie covida objawy są takie same jak 30 lat temu podczas zwykłego przeziębienia czy grypy lub anginy. Ta cała szopka to było zwykle oszustwo! Pandemia która z dnia na dzień nagle znikła.
I wy wierzycie w jakieś cyferki podawane w internecie, czego nikt nie może i nawet nie ma jak sprawdzić czy podawane są prawidłowo. Kolega, z którym piłeś wódkę za plecami ci dupe obrobi a co dopiero rządzący.
Dodano po 18 minutach 24 sekundach:
Pamiętam jak kiedyś pojechałem do miasta bo była impreza masowa! Dużo straganów z jedzeniem różnych, ludzie sprzedawali pamiątki i różne rzeczy jak zazwyczaj na takich imprezach! Były też różnego rodzaju gry i konkuencje czyli hazard ja cały TS. A nagrody nawet kusiły.
Ale z początku tylko obserwowałem z jaką łatwością ludzie przegrywają wpłacana kasę!
Jednak po dłuższej analizie stwierdziłem, że w jednej konkurencji mimo podstępu organizatora mogę coś ugrac! Więc spróbowałem i od razu główna wygrana ! Za co dostałem tylko.nsgrode pocieszenia w postaci szampana
Poszedłem w drugi koniec imprezy z kumplami zwiedzając stragany... patrzę podobne stoisko co byłem wcześniej i te same gry ! Więc w tej co wygrałem spróbowałem i znowu główna wygraną! I znowu tylko szampan na pocieszenie
Wróciłem do tego pierwszego i znowu zagrałem! Tym razem dostałem jakieś wino za główną!
Pomyślałem że będę tak chodzić od jednego do drugiego i wygrywać. Ale jak poszedłem po raz kolejny do tego następnego to goście musieli się skomunikować bo typ złamany powiedział mi że Pan już nie bierze udziału w grach.
I tak jak mieli wystawione jakieś tam główne wygrane na zachętę to tylko były na pokaz ! Nie do wygrania tylko na pokaz a jak już komuś się coś udało to dostawał śmieciową nagrodę pocieszenia.
Zwykil oszuści imprezowi.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Czyli uważasz że covida nie ma i nie było i podajesz na to jakieś dowody anegdotyczne ze swojego życia? 

-
- Świeżak
- Kontakt:
Proszę sprawdzić wygrane w Mini z przynajmniej ostatnich 10-20 losowań. Liczba wygranych drugiego stopnia (tzw. czwórek) w kolejnych losowaniach oscyluje w rejonie liczby 200 (+/- 50). W Mini nie ma kumulacji więc w ramach danego losowania pula przeznaczona na wygrane rozdysponowana jest pomiędzy poszczególne stopie wygranych. W efekcie wartości tzw. czwórek i trójek są ściśle uzależnione od faktu, czy w ramach danego losowania padła przynajmniej jedna wygrana pierwszego stopnia (piątka). Z moich obserwacji wynika, że jak w danym losowaniu nie padnie żadna piątka to wówczas czwórka zazwyczaj "jest warta" ok. 1.5-2 tys. a trójka ok 60-70zł. W przeciwnym przypadku są to kwoty znacznie niższe kolejno wynoszące
po ok. 500-800zł i 25-35zl.
-
- Maniak
- Kontakt:
Nie ma ! Zależy jak to rozumieć... nazywać grypa, angina czy covid ! w każdym przypadku objawy są takie same !Terrorblade pisze: ↑09 wrz 2025, 11:33Czyli uważasz że covida nie ma i nie było i podajesz na to jakieś dowody anegdotyczne ze swojego życia?![]()
Dwa lata temu niby miałem covida bo robili test i wyszło, że mam. W sobotę tak samo mnie rozłożyło jak dwa lata temu, te same objawy wszystko tak samo zrobili test i już brak covida ! Czyli zwykła grypa na którą chorowałem tak samo (w ten sam sposób) 30 lat temu.
TE KŁAMSTWA NA TEMAT JAKIEJŚ DOMNIEMANEJ PANDEMII TO POWINNI SOBIE DAROWAĆ ! Która tak jak nagle się pojawiła tak znikła.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
No jakoś nigdy wcześniej czy to podczas przeziębienia czy grypy, nie straciłem całkowicie węchu i smaku na prawie dwa tygodnie, a do pełnej sprawności tych zmysłów, wracałem ponad dwa miesiące. Covid potwierdzony testem, już po utracie tych dwóch zmysłów.System pisze: ↑11 wrz 2025, 11:25Nie ma ! Zależy jak to rozumieć... nazywać grypa, angina czy covid ! w każdym przypadku objawy są takie same !Terrorblade pisze: ↑09 wrz 2025, 11:33Czyli uważasz że covida nie ma i nie było i podajesz na to jakieś dowody anegdotyczne ze swojego życia?![]()
Dwa lata temu niby miałem covida bo robili test i wyszło, że mam. W sobotę tak samo mnie rozłożyło jak dwa lata temu, te same objawy wszystko tak samo zrobili test i już brak covida ! Czyli zwykła grypa na którą chorowałem tak samo (w ten sam sposób) 30 lat temu.
TE KŁAMSTWA NA TEMAT JAKIEJŚ DOMNIEMANEJ PANDEMII TO POWINNI SOBIE DAROWAĆ ! Która tak jak nagle się pojawiła tak znikła.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
a u mnie znowu w systemie „trójka” w plusie. Systemy wchodzą jak w masło 

- Załączniki
-
- 5555.jpeg (66.46 KiB) Przejrzano 110 razy