I ♥ Big Cash [715]
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Re: I ♥ Big Cash [715]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Cwaniak
- Kontakt:
27 zdrapek pozbierane z różnych punktow
Dodano po 2 godzinach 43 minutach 1 sekundzie:
Ja kończę poszukiwania "głównych wygranych" i sponsorowanie mafii
Dodano po 2 godzinach 43 minutach 1 sekundzie:
270zl wydane, wygrane 60zl
Ja kończę poszukiwania "głównych wygranych" i sponsorowanie mafii
- Załączniki
-
- Screenshot_20250830_153308_Gallery.jpg (636.9 KiB) Przejrzano 720 razy
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja już dawno przestałam tak kupować tzw. „końcówki” z głównymi w tle bo można sporo stracić niż zyskać. Lepiej pojedynczo próbować szczęścia niż rzucać się z nadzieją że będzie wygrana. Pamietam jak było z moją główną bo też końcówki były i EL leżały w moim punkcie długo długo i nawet ja ich nie brałam

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Wygrana trzymana w skarpecie czy zwrócona z powrotem do totalizatora?Anatra pisze: ↑01 wrz 2025, 12:23
Ja już dawno przestałam tak kupować tzw. „końcówki” z głównymi w tle bo można sporo stracić niż zyskać. Lepiej pojedynczo próbować szczęścia niż rzucać się z nadzieją że będzie wygrana. Pamietam jak było z moją główną bo też końcówki były i EL leżały w moim punkcie długo długo i nawet ja ich nie brałamaż pamiętnej soboty zostało mi 10 zł z wymiany i właściwie chciałam wypłacić, a pani z kolektury może EL ? Tak poproszę…
![]()

-
- Lottożłop
- Kontakt:
Czyli końcówka jednak się opłaciła
u mnie 1000 w krzyżówce tez wpadł w ostatnich 14 sztukach, ja tam końcówki biorę zawsze, albo albo, ryzyko i tyle, na czymś sie straci na czymś zyska, to hazard i tyle

-
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Gram na tych samych zasadach co przed i wygrana pomogła w spłacie kredytuAdaś pisze: ↑01 wrz 2025, 13:08Wygrana trzymana w skarpecie czy zwrócona z powrotem do totalizatora?Anatra pisze: ↑01 wrz 2025, 12:23
Ja już dawno przestałam tak kupować tzw. „końcówki” z głównymi w tle bo można sporo stracić niż zyskać. Lepiej pojedynczo próbować szczęścia niż rzucać się z nadzieją że będzie wygrana. Pamietam jak było z moją główną bo też końcówki były i EL leżały w moim punkcie długo długo i nawet ja ich nie brałamaż pamiętnej soboty zostało mi 10 zł z wymiany i właściwie chciałam wypłacić, a pani z kolektury może EL ? Tak poproszę…
![]()
![]()

Dodano po 1 minucie 14 sekundach:
A ja czekam na taki tysiaczek w takiej małej krzyżówcesk8erboy26 pisze: ↑01 wrz 2025, 13:25Czyli końcówka jednak się opłaciłau mnie 1000 w krzyżówce tez wpadł w ostatnich 14 sztukach, ja tam końcówki biorę zawsze, albo albo, ryzyko i tyle, na czymś sie straci na czymś zyska, to hazard i tyle

-
- Lottożłop
- Kontakt:
No ja robię podobnie, gdy nie mam dyżurów to kupuję zdrapki, gdy pracuję to odpuszczam na kilka dni, lub jak Ty albo to ten dzień na zakup albo nie, wczoraj byłem w Czeskim Cieszynie, to po drodze już w naszym wziąłem sobie 5 słoników, 6 krzyżówek, 5 ostatnich Big Cash i 2 krzyżówki xl, ze słoników wpadły 1x1 i 2x10 dla mnie zdziwienie bo prawie ich nie kupuję a jednak coś wpadło, z xl tylko 5 zeta a z Bigów 20 zeta pod CASH, ale za to małe krzyżowki 1x3 i 1x100
tego akurat się nie spodziewałem, to był akurat ten dzień, gdybym nie pojechał to by nie było tej stówki z krzyżówki, dla niektórych dziwne że się trafia częściej niż inni, no cóż życie i tyle, ja nikomu nie zazdroszczę że trafił jakąś sporą kwotę a wręcz się cieszę że się komuś udało, no ale....

-
- Lottożłop
- Kontakt:
Grunt to nie traktować tego jako formy zarobku tylko zabawę i na luzie z konsekwencjami jak się straci. W końcu jesteśmy doroślisk8erboy26 pisze: ↑wczoraj, 11:08No ja robię podobnie, gdy nie mam dyżurów to kupuję zdrapki, gdy pracuję to odpuszczam na kilka dni, lub jak Ty albo to ten dzień na zakup albo nie, wczoraj byłem w Czeskim Cieszynie, to po drodze już w naszym wziąłem sobie 5 słoników, 6 krzyżówek, 5 ostatnich Big Cash i 2 krzyżówki xl, ze słoników wpadły 1x1 i 2x10 dla mnie zdziwienie bo prawie ich nie kupuję a jednak coś wpadło, z xl tylko 5 zeta a z Bigów 20 zeta pod CASH, ale za to małe krzyżowki 1x3 i 1x100tego akurat się nie spodziewałem, to był akurat ten dzień, gdybym nie pojechał to by nie było tej stówki z krzyżówki, dla niektórych dziwne że się trafia częściej niż inni, no cóż życie i tyle, ja nikomu nie zazdroszczę że trafił jakąś sporą kwotę a wręcz się cieszę że się komuś udało, no ale....

-
- Lottożłop
- Kontakt:
Tylko tak, zdrapki to nie praca która ma dawać dochody, jak zauważyłem to większość chce trafić nie wiadomo ile jakby to miało rozwiązać problemy życiowe a to tylko zabawa ze stratami i zyskami, hazard to straty i zyski, nie gram w nic innego, nawet nie ruszam gierek, no może jak coś nowego ale to tak do 5 zeta, ale doładowuję konto z nagród w winto za kupowanie zdrapek, nic z konta osobistego, trzeba tylko być konsekwentnym i tyle, wyznaczyć miesięcznie kwotę i jak się ja straci to nic wiecej, to co z Cieszyna mi zostało zainwestuję częściowo w premierkę czwartkową, pewnie stracę ale płakać nie bedę
Dodano po 23 minutach 15 sekundach:
Aha, ktoś zarzucił mi ze kupuję paczki i potem mam co mam, glupotą by było tak robić przy miesięcznej kwocie 250 - 300 zeta na zdrapki, zdarzy mi się to może z 5 razy na rok ale tylko po to aby sprawdzić ile jest z paczki itp a ja mam pecha do paczek, zresztą widać było teraz bylo po Vabanku, a i jak pomyślę że mam zdrapać 25-50-100 zdrapek to wysiadam
Dodano po 23 minutach 15 sekundach:
Aha, ktoś zarzucił mi ze kupuję paczki i potem mam co mam, glupotą by było tak robić przy miesięcznej kwocie 250 - 300 zeta na zdrapki, zdarzy mi się to może z 5 razy na rok ale tylko po to aby sprawdzić ile jest z paczki itp a ja mam pecha do paczek, zresztą widać było teraz bylo po Vabanku, a i jak pomyślę że mam zdrapać 25-50-100 zdrapek to wysiadam
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Może jest szansa że będzie mapka?