Starożytny Skarb [648]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Starożytny Skarb [648]
To się dzieje że kupują szukając głównej, u mnie w dwóch punktach nie ma i nie będzie jak uslyszałem, w jednym kobieta codziennie brała po paczce i ogólnie wykupiła 7, od niej też uslyszałem że w dwoch paczkach miała po 90 zwrotu, ale też w dwóch miała po 500 ( nawet na tablicy wiszą) . Mogliby puścić podobną ale powiedzmy za 20 czy 30 zeta z bonusami tematycznymi
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Piramidy,ibis,cleopatra to jednak Egiptgrzybek pisze: ↑dzisiaj, 9:06Co sie dzieje, teraz codziennie z puli ubywa po 100tys złotych albo i więcej. Wcześniej przez dwa lata ubywało 20tys na dzień. W ciągu ostatniego miesiąca padło z 7 nagród po 5000zł + główna. Ciekawe czy ludzie szukają głównej czy sie w końcu obudzili że to fajna zdrapka, ciekawsza niż liczby i z góry na dół![]()
Z chęcią zobaczyłbym drugą edycję tylko teraz tło zdrapki może bardziej egipskie? Bo ta jest chyba w stylu greckim, te kolumny, wzorek na górze, ArchimedesW wersji egipskiej mogliby wykorzystać oryginalne symbole ze Złota Faraonów nr 251.
W regulaminie SS inne ciekawe nazwy to Skarb Faraonów, Skarby Egiptu, Złoto Azteków czy Złoty Pociąg![]()

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Ty mówisz o symbolach na poly gry, które są typowo egipskie a mi chodziło o tło zdrapki. Teraz tło jest bardziej greckie a druga edycja może byc bardziej egipska 
Dodano po 12 minutach 12 sekundach:
PS. Nasz SS jest wzorowany na hiszpańskiej Kleopatrze i takie coś bym chciał u nas

Dodano po 12 minutach 12 sekundach:
PS. Nasz SS jest wzorowany na hiszpańskiej Kleopatrze i takie coś bym chciał u nas

-
- Cyc
- Kontakt:
Ja zauważyłem, że w ostatnim czasie zaczęli ją promować, więc dlatego ruszyło. W wielu punktach wisi jej reklama, a do niedawna były jeszcze z dodatkowymi opisami, że ciągle są wszystkie wygrane do zgarnięcia.
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Grzybku:
Dam Ci odpowiedź
Otóż to zaplanowana akcja służb specjalnych TS. Przynajmniej u mnie i dotyczy trzech zdrapek: s.skarb/ płynne złoto/król cash- te są wyeksponowane i mają priorytet we wciskaniu klientom. Jeśli korzystasz z firmowych kolektur, to zapewne spotkałeś się z wciskaniem typu 2zak.exp z premią czy mini lotek system6 lub system7 a bywało i mm 6/6 z plusem na 2los.
Wiesz- co tam na targowej komu do łba strzeli to to idzie do kolektur.
I na koniec napiszę- bo raz w kolekturze był w momencie gdzie i ja byłem i przedstawiciel ts i wtedy było wciskanie exp- więc kolektorka- 2*exp z premią- ja- wezmę bez premii- przedstawiciel to usłyszał i do kolektorki tak syknął-nie będzie zaliczone...
Korporacja...po prostu
Dam Ci odpowiedź
Otóż to zaplanowana akcja służb specjalnych TS. Przynajmniej u mnie i dotyczy trzech zdrapek: s.skarb/ płynne złoto/król cash- te są wyeksponowane i mają priorytet we wciskaniu klientom. Jeśli korzystasz z firmowych kolektur, to zapewne spotkałeś się z wciskaniem typu 2zak.exp z premią czy mini lotek system6 lub system7 a bywało i mm 6/6 z plusem na 2los.
Wiesz- co tam na targowej komu do łba strzeli to to idzie do kolektur.
I na koniec napiszę- bo raz w kolekturze był w momencie gdzie i ja byłem i przedstawiciel ts i wtedy było wciskanie exp- więc kolektorka- 2*exp z premią- ja- wezmę bez premii- przedstawiciel to usłyszał i do kolektorki tak syknął-nie będzie zaliczone...
Korporacja...po prostu
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Kupiona cała paczka - zwrot tylko 150zł.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Dzisiaj kupując w kiosku z prasą dwa zakłady Lotto i dwie sztuki Jadę do Vegas od sprzedawcy dostałem "magnesik na lodówkę" z logiem Starożytnych Skarbów;). Co do firmowych punktów Lotto to w mojej okolicy nie spotykam się ze zjawiskiem "agresywnego marketingu" ze strony kolektorów. Jeżeli już coś promują/proponują to nowości zdrapkowe w dniu premiery - chociaż takie wydarzenia trudno przeoczyć;). Za to z rozmów z nimi wiem, że aby zdobyć premię (podobno coś ok. 400-500 zł. (?!) ) płatną raz na 3 miesiące muszą zrealizować określone sprzedaże w ramach wyznaczonych okresów. Pewnie "ambitniejsi" próbują poszczególne zadania zrealizować z nawiązką;)drapekzdrapek pisze: ↑dzisiaj, 19:40...
...
Co do zakończenia sprzedaży Starożytnych Skarbów to podobna plotka krążyła już około rok temu. Jak dla mnie to z co najmniej z 3-4 miesiące za wcześnie. W sprzedaży pozostało jeszcze 1 mln. sztuk, w tym dwie główne nagrody.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Prośba do wszystkich gdy kupujecie paczki to podawajcie proszę rozkład wygranych, na jakich nr były wygrane i jakie

Dodano po 13 minutach 21 sekundach:
U mnie wiedzą że biorę zdrapki więc już nie wciskają tych zakładówKristo pisze: ↑dzisiaj, 20:41Dzisiaj kupując w kiosku z prasą dwa zakłady Lotto i dwie sztuki Jadę do Vegas od sprzedawcy dostałem "magnesik na lodówkę" z logiem Starożytnych Skarbów;). Co do firmowych punktów Lotto to w mojej okolicy nie spotykam się ze zjawiskiem "agresywnego marketingu" ze strony kolektorów. Jeżeli już coś promują/proponują to nowości zdrapkowe w dniu premiery - chociaż takie wydarzenia trudno przeoczyć;). Za to z rozmów z nimi wiem, że aby zdobyć premię (podobno coś ok. 400-500 zł. (?!) ) płatną raz na 3 miesiące muszą zrealizować określone sprzedaże w ramach wyznaczonych okresów. Pewnie "ambitniejsi" próbują poszczególne zadania zrealizować z nawiązką;)drapekzdrapek pisze: ↑dzisiaj, 19:40...
...
Co do zakończenia sprzedaży Starożytnych Skarbów to podobna plotka krążyła już około rok temu. Jak dla mnie to z co najmniej z 3-4 miesiące za wcześnie. W sprzedaży pozostało jeszcze 1 mln. sztuk, w tym dwie główne nagrody.