Przewidywanie
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Przewidywanie
Nie pamiętam teraz, ale sprawdzając kiedyś wstecz rożne trójki, było sporo takich które nie zostały wylosowane od roku albo dłużej. Zaznaczałem te najbardziej zapomniane i co? i kiszka..
Kiedyś na pewno wypadną, ale wtedy kiedy będą chciały.. Chcecie większe prawdopodobieństwo to wyślijcie system i tyle..

-
- Maniak
- Kontakt:
Dziś jadąc wysłać kupon rozjechałem sarenke !
I tle dobrego z grania w gry TS.
Nawet jak by była jakąkolwiek wygrana to bym jej chyba nie odebrał!
I tle dobrego z grania w gry TS.
Nawet jak by była jakąkolwiek wygrana to bym jej chyba nie odebrał!
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Nie ma wojny bez ofiar.. niemniej szkoda zwierza.. 

-
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Widocznie tak miało być. Taki los.
Jednak ja uważam , że drogi w okolicy są zaniedbane i było wykoszone tylko około 50cm trawy od asfaltu gdzie się może ukrywać zwierzyna.
Ale dziś jest nowy dzień i ciągle mam nadzieje że będzie lepiej

W mini też

-
- Maniak
- Kontakt:
Tak licho w mini lotto to mi nigdy nie szło !
Nawet rachunek prawdopodobieństwa już tu nie działa !
Pytam znajomych co też grają to od dłuższego czasu nic nie mogą trafić nawet tej trójki.
Nawet rachunek prawdopodobieństwa już tu nie działa !
Pytam znajomych co też grają to od dłuższego czasu nic nie mogą trafić nawet tej trójki.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:

A zdarzyło się komuś typować " na bani"? czyli "na gazie"? I co Wam z tego wyszło?
Tak tylko pytam z ciekawości...
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Z tym typowaniem na rauszu to widzę spoko; tak trzymamy, bo nikt tego nie poleca.
Wróciłem z krótkiego urlopu i widzę że wieje wiatr na forum... chyba też odpoczywacie.
Co do spraw bieżących; wysypało parkami; kulki się sklejają, ciepło jest, jakiś nowy trend zapanował !
Testuję nowy system na 11 liczb, ale jak coś wpadnie, to kaskadowo; trza prawidłowo typować.
Niedługo opublikuję, warunek, muszą być namacalne efekty.
Pozdrawiam Wszystkich, Moderatora również, Świeżak cebula też jest w porządku, przyzwyczaiłem się.
Wróciłem z krótkiego urlopu i widzę że wieje wiatr na forum... chyba też odpoczywacie.
Co do spraw bieżących; wysypało parkami; kulki się sklejają, ciepło jest, jakiś nowy trend zapanował !
Testuję nowy system na 11 liczb, ale jak coś wpadnie, to kaskadowo; trza prawidłowo typować.
Pozdrawiam Wszystkich, Moderatora również, Świeżak cebula też jest w porządku, przyzwyczaiłem się.
-
- Maniak
- Kontakt:
Nikt nie odpoczywa. Po prostu nikt nic praktycznie nie trafia a cały wygenerowany zysk trafia w jedno miejsce. To nie są losowe cyfry które podają w wynikach.
Dodano po 7 minutach 43 sekundach:
Codziennie w wynikach podawane, że czwórek trafionych około 200. I gdzie te czwórki ? Według średniej powinny być 2 dziennie podawane na forum na tyle osób co tu jest.
Dodano po 57 minutach 39 sekundach:
Nie ma sensu rozpisywać nawet na system 11 , 12 czy 15. I co wpadnie ci co najwyżej 2. No powiedzmy że masz gwarantowaną jedyneczkę. A z tych 11 cz 12 liczb wybierasz jeszcze 5. Wiec nawet jak wejdzie dwójeczka to na kuponie można nie mieć tej dwójki.
Analizując grupy liczb A i B, w której każdej grupie jest po 21 liczb to średnio na 20 losowań na 21 liczb wchodzi około 10 razy trójka a 10 razy dwójka.
Raz na 30 - 40 losowań wypada tak że wchodzi piątka na którą z grup A lub B. Częściej czwórka.
Ale to i tak nie ma sensu bo kombinacji dalej jest mnogo , że ooooooho.
Nikt nie odpoczywa. Po prostu nikt nic praktycznie nie trafia a cały wygenerowany zysk trafia w jedno miejsce. To nie są losowe cyfry które podają w wynikach.
Dodano po 7 minutach 43 sekundach:
Codziennie w wynikach podawane, że czwórek trafionych około 200. I gdzie te czwórki ? Według średniej powinny być 2 dziennie podawane na forum na tyle osób co tu jest.
Dodano po 57 minutach 39 sekundach:
Nie ma sensu rozpisywać nawet na system 11 , 12 czy 15. I co wpadnie ci co najwyżej 2. No powiedzmy że masz gwarantowaną jedyneczkę. A z tych 11 cz 12 liczb wybierasz jeszcze 5. Wiec nawet jak wejdzie dwójeczka to na kuponie można nie mieć tej dwójki.
Analizując grupy liczb A i B, w której każdej grupie jest po 21 liczb to średnio na 20 losowań na 21 liczb wchodzi około 10 razy trójka a 10 razy dwójka.
Raz na 30 - 40 losowań wypada tak że wchodzi piątka na którą z grup A lub B. Częściej czwórka.
Ale to i tak nie ma sensu bo kombinacji dalej jest mnogo , że ooooooho.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:

Kiedyś we wsi żył, był pewien młodzieniec, który miał swojego Mistrza Duchowego filozofii Zen.
Rodzice owemu młodzieńcowi kupili konia. Wszyscy w wiosce mówili: "jak wspaniale, będziesz jeździł po łąkach i polach, wiatr z Tobą, przestrzeń, wolność..."
Mistrz Zen powiedział na to: "zobaczymy..."
Młodzieniec galopował sobie, aż pewnego dnia spadł z konia i złamał nogę, Wszyscy w wiosce mówili: " oj, oj, jaki jesteś nieszczęśliwy, jest zabawa, tańce, dziewuchy flirtują, a Ty leżysz tutaj ze złamaną nogą i oglądasz sufit, na koniu nie pojeździsz..."
Mistrz Zen powiedział na to: "zobaczymy"
No i wybuchła wojna, wszystkich mężczyzn wzięto do wojska, no a młodzieniec został w domu ze złamaną nogą. Wszyscy w wiosce mówili: " ale masz wielkie szczęście, Twoi przyjaciele mogą nie wrócić do domu, a tobie się upiekło, jesteś tutaj i unikniesz okrucieństw wojny..."
Mistrz Zen powiedział na to: "zobaczymy"...
i ciąg dalszy..
Tak i, jak nie wiesz nic o moim systemie - nie krytykuj, jako i Ciebie ja nie będę krytykował.
Nie bądź pesymistą, każdy dzień jest nowy.
A tak na marginesie, w czasie odpoczynku byłem w Poroninie i dowiedziałem się ciekawych rzeczy.
Skąd wiesz że nikt nie wypoczywa?