Jadę do Vegas [686]

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Re: Jadę do Vegas [686]

Post autor: Krzysiek » wczoraj, 22:44

Jakoś mi trudno wyobrazić sobie żeby sprzedawca w kolekturze miał "jakieś" swoje zdrapki.
Czyli mam rozumieć ze idąc do punktu i jest pani X to ona ma tylko 5 rodzajów zdrapek a resztę ma pani Y i nie sprzedaje tych zdrapek co ma jej koleżanka Y??? :roll:
Jakaś dziwota.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

sk8erboy26
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: sk8erboy26 » wczoraj, 23:27

Tak, bo każdy z kolektorów ma swoje otwarte paczki, jeżeli mu się jakaś kończy to jeżeli jest w danym punkcie bierze stamtąd i otwiera na siebie, jak idzie gdzieś na zastępstwo to wszystko to co otworzył bierze w torbę i idzie na inny punkt itd, jest to chore ale tak jest, nie może brać zdrapek koleżanki czy kolegi z danego punktu bo tamten ma je przypisane do siebie chyba że ktoś mu zostawi aby to przejął na siebie, tak mi to kiedyś wytłumaczono, jedynie w sklepach nie ma znaczenia kto w danej chwili sprzedaje, ale jest odpowiedzialna osoba za wszystko i tu najlepiej kupować bo nie ma zamieszania

Paolo0625
Cyc
Kontakt:

Post autor: Paolo0625 » dzisiaj, 7:44

Kupił ktoś z was Jadę do Vegas z dodruku? Tzn. z nr serii powyżej 160 000?

STUMPY21
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: STUMPY21 » dzisiaj, 9:23

Tydzien temu w srode byłem w kolekturze w Katowicach i nie mieli Jadę do Vegas. Wczoraj znowu byłem i mieli a była inna Pani. W sklepach przeważnie jest jedna pula zdrapek i różna Pani podchodzi do lotto. W kolekturach Często jest ze Każdy sprzedawca ma inny zestaw zdrapek. Kiedyś szukałem jakieś zdrapki i pewnego dnia sie nagle pojawiły i okazało sie ze Pani była na L4 i lezaly w jej szafce.

Awatar użytkownika
grzybek
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: grzybek » dzisiaj, 10:10

No tak, każdy sprzedawca ma swoje zdrapki. W momencie otwarcia paczki zostaje ona systemowo przypisana do konkretnego sprzedawcy i musi je nosić ze sobą albo na koniec zmiany zostawia u siebie w szafce. Na drugi dzień przychodzi ktoś inny i wyciąga z drugiej szafki swoje otwarte paczki.

Paczki nieotwarte mogą byc pobrane przez kogokolwiek bo są przypisane na punkt. Dopiero po aktywowaniu paczki należy ona do konkretnej osoby. W sumie jakiś kolektor mógłby się wypowiedzieć ale ostatnio coś ich tu nie ma na forum.

krzysztof4461
Świeżak
Kontakt:

Post autor: krzysztof4461 » dzisiaj, 10:37

grzybek pisze:
dzisiaj, 10:10
No tak, każdy sprzedawca ma swoje zdrapki. W momencie otwarcia paczki zostaje ona systemowo przypisana do konkretnego sprzedawcy i musi je nosić ze sobą albo na koniec zmiany zostawia u siebie w szafce. Na drugi dzień przychodzi ktoś inny i wyciąga z drugiej szafki swoje otwarte paczki.

Paczki nieotwarte mogą byc pobrane przez kogokolwiek bo są przypisane na punkt. Dopiero po aktywowaniu paczki należy ona do konkretnej osoby. W sumie jakiś kolektor mógłby się wypowiedzieć ale ostatnio coś ich tu nie ma na forum.
Dokładnie tak to wygląda. Dodatkowo jak idzie na zastępstwo, to zabiera ze sobą "swoje zdrapki"

P.S Nie jestem kolektorem ale znam kilku b.dobrze i to info bezpośrednio od nich.

Paolo0625
Cyc
Kontakt:

Post autor: Paolo0625 » dzisiaj, 13:35

Paolo0625 pisze:
dzisiaj, 7:44
Pytam, bo kiedyś na forum była mowa że te zdrapki były wadliwe i zabierane do reklamacji, dlatego też ciekawi mnie to czy był jakiś dodruk, czy nie i ta główna poszła na przemiał i nie warto już szukać i kupować.

Adaś
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: Adaś » dzisiaj, 15:09

Paolo0625 pisze:
dzisiaj, 13:35
Paolo0625 pisze:
Pytam, bo kiedyś na forum była mowa że te zdrapki były wadliwe i zabierane do reklamacji, dlatego też ciekawi mnie to czy był jakiś dodruk, czy nie i ta główna poszła na przemiał i nie warto już szukać i kupować.
Jeśli tak jest to totalizator powinien odpowiadac karnie przed sądem za oszukiwanie społeczeństwa

michal1080
Janusz Gry
Kontakt:

Post autor: michal1080 » dzisiaj, 18:43

Paolo0625 pisze:
U mnie w mieście tylko takie są, nawet dziś kupiłem jedną z nr paczki 164xxx, wpadło 50zł

ODPOWIEDZ