Jadę do Vegas [686]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Jadę do Vegas [686]
Kupiłem jedną sztukę nr 025 i było 20zł, jeszcze coś skubne z tej paczki przy okazji 

-
- Świeżak
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Witam, będzie może mapa do tej zdrapki? 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Po co ci mapka jak w 99% sytuacji gdzie zostają wygrane w zdrapkach to są żabki z nierobami którzy od razu bez patrzenia mówią ze zdrapki nie mają?
Zaczynam sie zastanawiać czy to nie jakas ustawka z lotto bo to aż niemożliwe zeby w każdym punkcie pracownicy mówili to samo
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Co do tego Vegasa to powiem szczerze że tylko z raz spotkałem w Żabce, znam kilka osób z Żabek i dostałem info że tej zdrapki praktycznie nie mieli, nawet im ostatnio nie dają zdrapek za 20 czy 30 zeta, u mnie w 4 co mam w okolicy nawet nie dostali do dziś Mega Paradiso czy ML, najwięcej to mają Lotków i wszelkie za 2 zeta, Krzyżówki, SzLinie, Owocówkę, Pensje po 5, Happy, EL, Król Cash i inne stare ale takie bez głównych już
Dodano po 3 minutach 9 sekundach:
A co do pracowników to akurat u mnie są spoko, zawsze cos odłożą jak akurat potrzebuję a nie biorę od razu, nawet WinTo ogarniają, choć już w mieście jest z nimi różnie, najczęściej awaria lottomatu !!!
Dodano po 3 minutach 9 sekundach:
A co do pracowników to akurat u mnie są spoko, zawsze cos odłożą jak akurat potrzebuję a nie biorę od razu, nawet WinTo ogarniają, choć już w mieście jest z nimi różnie, najczęściej awaria lottomatu !!!
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Podejrzewasz ustawkę? Hmm... w sumie niewykluczoneAdaś pisze: ↑wczoraj, 11:31Po co ci mapka jak w 99% sytuacji gdzie zostają wygrane w zdrapkach to są żabki z nierobami którzy od razu bez patrzenia mówią ze zdrapki nie mają?
Zaczynam sie zastanawiać czy to nie jakas ustawka z lotto bo to aż niemożliwe zeby w każdym punkcie pracownicy mówili to samo

A co do Żabek tragedia. Najlepsze jest to, że oni gier liczbowych totalnie nie ogarniają. Multi czy Keno można tłumaczyć po dziesięć razy, a i tak źle kupony drukują. Paranoja jakaś. Często już z góry wiem, że czegoś nie ogarną i potem się okazuje, że zrobili tak jak podejrzewałam. Ogólnie im pobłażam, bo finalnie zabieram te nieprawidłowe kupony z nadzieją, że coś wpadnie. Zazwyczaj jest odwrotnie. Po prostu nie chce mi się już im tłumaczyć, skoro kilka prób nie przynosi żadnych wymiernych efektów. Zgroza

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Nie planuję. Muszę odpocząć po ostatnim polowaniu na Paradiso.
Tak jak piszą ludzie powyżej. Kończące się zdrapki są głównie w Żabkach a pracownicy Żabek traktują graczy Lotto jak gówno.
Lotto nie działa / zdrapek nie ma / pełne paczki są w domu u kierowniczki. Jak im mówisz że są to oni mówią że nie ma i wiedzą lepiej co mają. Jak im mówisz że masz info z oddziału że tutaj są to się śmieją i mówią że nikt takich informacji nie udziela więc masz już wyjść i przestać się ośmieszać.
Przygotowanie tego wszystkiego zabiera mi mnóstwo czasu a później jednego plaskacza dostaję od pracowników Żabek a drugiego od ludzi na maila że moje mapki są gówno warte bo byli i zdrapek nie było

Na razie wakacyjna pauza

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
I ja się koledze nie dziwię, niektórzy są złośliwi, bo mają mapki podstawione pod twarz i jeszcze problemy mają i wydziwiają, jeszcze najlepiej żebyś za nich poszedł po te zdrapki. Dla osób które pytają o mapki to przypominam że zawsze sami możecie wystosować mailowo pytanie do swojego oddziału TS o podanie takich danych, oczywiście z wyjątkiem bodajże Olsztyna i Koszalina bo tam pracuje beton nie ludzie ale w pozostałych powinniście dostać 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Każdy mały wiejski sklepik gdzie jest lotto, to pracownik chociaż poszuka na stojaku (nie mówie o szukaniu w kartonie pod ladą)ER33 pisze: ↑wczoraj, 15:24Podejrzewasz ustawkę? Hmm... w sumie niewykluczoneAdaś pisze: ↑wczoraj, 11:31Po co ci mapka jak w 99% sytuacji gdzie zostają wygrane w zdrapkach to są żabki z nierobami którzy od razu bez patrzenia mówią ze zdrapki nie mają?
A co do Żabek tragedia. Najlepsze jest to, że oni gier liczbowych totalnie nie ogarniają.
Natomiast każdy punkt żabki to jest cały czas ta sama odpowiedź: Nie działa maszyna / Nie mam takiej zdrapki (bez patrzenia na stojak)
Bez znaczenia czy to żabka pod nosem czy żabka 50 km dalej...
Lubie szukać zdrapki ale jak widze żabke to wchodząc już do takiego punktu czuje się jak jakiś intruz i najchetniej od razu bym powiedzial, ze przepraszam ze w ogole wszedlem do środka