Patrząc po głównej wygranej to nie należy się spodziewać niczego innego poza kolejnym zodiakiem (i znając życie, Lotto pójdzie po najmniejszej linii oporu), ale przy odpowiednich symbolach i jakieś fajnej szacie graficznej, to pozwolę sobie mieć nadzieję na coś konkretniejszego.
Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
telepek
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
A ja się pozwolę nie zgodzić co do tego "Całego Narodu" - w czasach kiedy nazwy zdrapek mają nazwę "Kasa" czy "Cash" odmienianą przez wszystkie przypadki, kiedy siódemki i trzynastki wydawane są w tysiącach różnych wersji... taka nazwa jest oryginalna. Głupiutka ale oryginalna.
Patrząc po głównej wygranej to nie należy się spodziewać niczego innego poza kolejnym zodiakiem (i znając życie, Lotto pójdzie po najmniejszej linii oporu), ale przy odpowiednich symbolach i jakieś fajnej szacie graficznej, to pozwolę sobie mieć nadzieję na coś konkretniejszego.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
No jeśli będzie miała wydźwięk patriotyczny bo w sumie wchodzi miesiąc przed 11 listopada i będzie do tego odpowiednią szata i symbole to ok. Ale obstawiam ze pójdzie w jakiś pseudozdrapkowy motyw jak gwiezdna kasa czy wow zdrapka...
-
Draper
- Cwaniak
- Kontakt:
Mogłaby to być zdrapka patriotyczna, bo aktualnie nie ma takiej w ofercie. W stylu „Kocham Polskę” lub „Skarby Polski”. Zobaczymy
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Symbol z instrukcji rozjaśnił mi ze Viva la kasa jest w stylu Majów, Inków
PS. W nowej xxl będą inne kontrolne, pojawiło sie GGG
PS. W nowej xxl będą inne kontrolne, pojawiło sie GGG
- Załączniki
-
- 20250702_124411.jpg (335.89 KiB) Przejrzano 4326 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2025:07:02 12:44:11Image taken on:02 lip 2025, 10:44Focus length:4 mmShutter speed:1/60.240963855422 SecF-number:f/1.8ISO speed rating:500Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fireCamera-manufacturer:SamsungCamera-model:Galaxy A25 5GExposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Center-weighted average
- Mejkap
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Mini aktualizacja premier:
Po ostatniej wrzutce doszlo:
Rubinowa, Koralowa, Szczęśliwa liczba, Świąteczny Kalendarz
I mała aktualizacja zakończeń
Doszło: Różowe Doamentowe, Szybki Milion, białe złoto
Po ostatniej wrzutce doszlo:
Rubinowa, Koralowa, Szczęśliwa liczba, Świąteczny Kalendarz
I mała aktualizacja zakończeń
Doszło: Różowe Doamentowe, Szybki Milion, białe złoto
- Załączniki
-
- Messenger_creation_CC67058B-A0E2-435C-A151-3889B743FB37.jpeg (272.11 KiB) Przejrzano 3553 razy
-
- Messenger_creation_4E931FDF-AFCB-4EE3-9BC1-9A523885CDBF.jpeg (302.86 KiB) Przejrzano 3553 razy
-
STUMPY21
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Z sierpniowych zakończeń tylko Białe Złoto warte uwagi. Szkoda ze żadnej nowej za 30 zł bo jak Gwiezdna kasa padnie to nie będzie żadnej z główną za 30 zł.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Już myślałem ze wraca prawdziwa szczęśliwa liczba, nie szkodzi ze po 5zł, ale mogli dać liczby od 1 do 9 jak kiedyś.
Rubinowa tez juz kiedys była, to są te zdrapki co w każdej paczce jest 40zł.
Koralowa to nowe Paradiso i o to mi chodziło wlasnie zeby co edycje byla inna nazwa i sceneria zdrapki. Koralowa pewnie bedzie scenka podmorska, tak mi sie skojarzyło.
Łącznie z kalendarzem rzucają sie w oczy bardzo duże nakłady zdrapek. Zemsci sie to na nich tak samo jak wpuścili losy po 10zl z 6 mln losow tj Kopalnia rubinów, płynne złoto, czarna perła itd. Będą zalegać...
Rubinowa tez juz kiedys była, to są te zdrapki co w każdej paczce jest 40zł.
Koralowa to nowe Paradiso i o to mi chodziło wlasnie zeby co edycje byla inna nazwa i sceneria zdrapki. Koralowa pewnie bedzie scenka podmorska, tak mi sie skojarzyło.
Łącznie z kalendarzem rzucają sie w oczy bardzo duże nakłady zdrapek. Zemsci sie to na nich tak samo jak wpuścili losy po 10zl z 6 mln losow tj Kopalnia rubinów, płynne złoto, czarna perła itd. Będą zalegać...
- Mejkap
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Klub Milionerów 
- Załączniki
-
- C1188ECFE.jpeg (273.44 KiB) Przejrzano 2576 razy
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Znowu jakaś quasikomunistyczna zdrapka, aby sierpa i młota brakuje :D
- vsvper
- Lubi chajc
- Kontakt:
Ja nie wiem skąd biorą te niektóre nazwy i kto im robi te tandetne grafiki… Zgarnęli jakiegoś Janusza po szkole ledwo i im komponuje badziew.