A jaki jest sens twojego wywodu, który nijak się ma do rzeczywistości? Nie piszę, że kupiłam puste zdrapki. Nic takiego nie ma miejsca. Nie ma żadnej narracji o pustakach. Publikuję statystykę zakupową oraz zdjęcia swoich wygranych (taki jest m.in. sens moich postów) i na pewno nie wstawiam dwa razy tego samego. W ogólnym rozrachunku to raczej zasadnicza różnica.Pumczita pisze: ↑25 cze 2025, 21:10A jaki jest sens twoich postów w każdej zdrapce typu kupilam 1 szt,zwrot? Kupiłam 1 szt,byla pusta. Dla mnie bezsens i robienie bałaganu. Ja wstawiam tylko czasami jak coś wygram. Jakbym miała pisać za każdym razem jak kupilam pustą zdrapkę to byście mnie pogonili,że śmietnik robię
A ten użytkownik, o którym jest mowa, wstawia po parę razy identyczne filmiki z pustymi zdrapkami. Dwa razy to samo.
Widzisz różnicę???
Zatem twoja uwaga jest nietrafiona w tym przypadku.
Jeśli przeszkadzają ci moje zdjęcia wygranych i statystyczne rozpiski, to proponuję omijać moje posty szerokim łukiem. Dzięki temu nie będziesz miała z tym problemu

Któż to jest tym Midasem?grzybek pisze: ↑25 cze 2025, 16:22To raczej nie chodzi co jest na tym filmiku a fakt że ten filmik już był wstawiony na pierwszej stronie. Drugi raz to już spam i posty do usunięcia po prostu. A że ktoś promuje dwa razy filmik z pustakami to dodatkowo rozjuszyło.
I nawiązując, jest tu szczególnie jedna osoba ( z całym szacunkiem dla niej) która ma totalny odlot jeśli chodzi o wygrane, a raczej ich publikacje, ja bym to nazwał nawet 120% skuteczności. Same duże wygrane, normalnie Midasa o wtopach wpisu już tu nie uświadczymy.

Tak dla ścisłości. W zdrapkach za 10 zł może być max 9 pustych pod rząd. Natomiast Owocowa to zdrapka za 5 zł, więc tu sytuacja jest zupełnie inna i będzie już kilkanaście pustych pod rząd. Wszystko jest dokładnie wyliczone i kontrolowane, a producent i drukarnia nie stosują zasady dowolności. Odbywa się to według założonych i ustalonych procedur/wytycznych.sk8erboy26 pisze: ↑25 cze 2025, 17:46Wiecie co, odpuście sobie już to, pamiętam ze w poprzedniej edycji Owocowej kupilem z kumplem paczkę na pół, ja wziąłem od 001-025 a on 026-050, pamiętam to jak dziś od numeru 003 do 014 miałem pusto a w 015 było 70, on za to średnio co 2 - 3 miał pełne, ogólnie miałem chyba 90 zwrotu a on 110 czy 115, natomiast w Bonus7 przy całej paczce miałem od 002 do 010 wszystkie puste wiec było kolejno 9 pustaków, to jest nieobliczalne, dlatego od lat kupuję przód tył żeby do końca się nie wpakować w zero.
Chyba coś ci sie pomyliło, bo to ty wstawiasz info o swoich pustakachPumczita pisze: ↑25 cze 2025, 21:10A jaki jest sens twoich postów w każdej zdrapce typu kupilam 1 szt,zwrot? Kupiłam 1 szt,byla pusta. Dla mnie bezsens i robienie bałaganu. Ja wstawiam tylko czasami jak coś wygram. Jakbym miała pisać za każdym razem jak kupilam pustą zdrapkę to byście mnie pogonili,że śmietnik robię

Nieładnie tak bezpodstawnie kogoś pomawiać. Dowody w załączeniu.