Zdrap Party [778]

UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
ER33
Moderator
Kontakt:

Re: Zdrap Party [778]

Post autor: ER33 » 25 cze 2025, 22:27

Pumczita pisze:
25 cze 2025, 21:10
ER33 pisze:
25 cze 2025, 10:36
KrainaImago pisze:
25 cze 2025, 9:18
4 zdrapki i 4 wtopy ludzie mają :lol: :lol:
Jaki jest sens wstawiania tych pustych zdrapek w filmikach??? :roll:
A jaki jest sens twoich postów w każdej zdrapce typu kupilam 1 szt,zwrot? Kupiłam 1 szt,byla pusta. Dla mnie bezsens i robienie bałaganu. Ja wstawiam tylko czasami jak coś wygram. Jakbym miała pisać za każdym razem jak kupilam pustą zdrapkę to byście mnie pogonili,że śmietnik robię
A jaki jest sens twojego wywodu, który nijak się ma do rzeczywistości? Nie piszę, że kupiłam puste zdrapki. Nic takiego nie ma miejsca. Nie ma żadnej narracji o pustakach. Publikuję statystykę zakupową oraz zdjęcia swoich wygranych (taki jest m.in. sens moich postów) i na pewno nie wstawiam dwa razy tego samego. W ogólnym rozrachunku to raczej zasadnicza różnica.
A ten użytkownik, o którym jest mowa, wstawia po parę razy identyczne filmiki z pustymi zdrapkami. Dwa razy to samo.
Widzisz różnicę???
Zatem twoja uwaga jest nietrafiona w tym przypadku.
Jeśli przeszkadzają ci moje zdjęcia wygranych i statystyczne rozpiski, to proponuję omijać moje posty szerokim łukiem. Dzięki temu nie będziesz miała z tym problemu :P
grzybek pisze:
25 cze 2025, 16:22
To raczej nie chodzi co jest na tym filmiku a fakt że ten filmik już był wstawiony na pierwszej stronie. Drugi raz to już spam i posty do usunięcia po prostu. A że ktoś promuje dwa razy filmik z pustakami to dodatkowo rozjuszyło.

I nawiązując, jest tu szczególnie jedna osoba ( z całym szacunkiem dla niej) która ma totalny odlot jeśli chodzi o wygrane, a raczej ich publikacje, ja bym to nazwał nawet 120% skuteczności. Same duże wygrane, normalnie Midas :D a o wtopach wpisu już tu nie uświadczymy.
Któż to jest tym Midasem? :cool:
sk8erboy26 pisze:
25 cze 2025, 17:46
Wiecie co, odpuście sobie już to, pamiętam ze w poprzedniej edycji Owocowej kupilem z kumplem paczkę na pół, ja wziąłem od 001-025 a on 026-050, pamiętam to jak dziś od numeru 003 do 014 miałem pusto a w 015 było 70, on za to średnio co 2 - 3 miał pełne, ogólnie miałem chyba 90 zwrotu a on 110 czy 115, natomiast w Bonus7 przy całej paczce miałem od 002 do 010 wszystkie puste wiec było kolejno 9 pustaków, to jest nieobliczalne, dlatego od lat kupuję przód tył żeby do końca się nie wpakować w zero.
Tak dla ścisłości. W zdrapkach za 10 zł może być max 9 pustych pod rząd. Natomiast Owocowa to zdrapka za 5 zł, więc tu sytuacja jest zupełnie inna i będzie już kilkanaście pustych pod rząd. Wszystko jest dokładnie wyliczone i kontrolowane, a producent i drukarnia nie stosują zasady dowolności. Odbywa się to według założonych i ustalonych procedur/wytycznych.
Pumczita pisze:
25 cze 2025, 21:10
A jaki jest sens twoich postów w każdej zdrapce typu kupilam 1 szt,zwrot? Kupiłam 1 szt,byla pusta. Dla mnie bezsens i robienie bałaganu. Ja wstawiam tylko czasami jak coś wygram. Jakbym miała pisać za każdym razem jak kupilam pustą zdrapkę to byście mnie pogonili,że śmietnik robię
Chyba coś ci sie pomyliło, bo to ty wstawiasz info o swoich pustakach :mrgreen:
Nieładnie tak bezpodstawnie kogoś pomawiać. Dowody w załączeniu.
Załączniki
forum.jpg
forum.jpg (32.85 KiB) Przejrzano 311 razy

Awatar użytkownika
ER33
Moderator
Kontakt:

Post autor: ER33 » 26 cze 2025, 11:25

Wczoraj wpadło 30 zł w nr 006 przy zakupie dwóch sztuk w automacie ;) Dziś z kolei udało się trafić 20 zł w nr 019 (inny zdrapkomat) ;)

sk8erboy26
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: sk8erboy26 » 26 cze 2025, 20:09

Hahaha, no wywołany do tablicy to odpowiadam jest plus i tyle :D jak to niektórych gryzie jakieś tam trafienia w tych zdrapywankach. Wiesz, mam naturę że nigdy mnie nie rusza co ludzie mówią czy piszą, jakby mi pacjenci w szpitalu tak wydziwiali jak tu na forum to połowa by odeszła z tego świata, czy naprawdę nie ma ciekawszych tematów w życiu niż rozprawki o układach zdrapek, jak nie było tych mediów różnych to kupowało się bez patrzenia na przedziały, serie itd każdy do totka kupował jakiegos Zodiaka i następne i nikt się nie kłócił, nie snuł teorii spiskowych itd
Kiedyś wyjechano na mnie za wrzucanie malych kwot wiec przestalem juz wrzucac nawet tych po 50 zeta bo faktycznie nuda, prawie co paczka to jest 50 więc bez sensu, a wpisów o kupnie kilku zdrapek w których byly pustaki czy 10,20 itp to szkoda forum i miejsca. Ja nie mam parcia na szklo bo mam poważniejsze problemy z ludźmi, a zdrapki częściowo mnie odstresowują po kilkunastu godzinach dyżuru i zabiegach, dlatego je kupuję. Powiem szczerze że lubię skomplikowane zdrapki bo więcej czasu zajmują ale obecnie już właściwie takich nie ma i pożytkuję się krzyżówkami czy Paradiso i tyle.

A co do nowej to wymieniłem tą trafioną 50 na dwie i cóż, przepraszam że trafilem 100 w 016 a w 025 - 30
Taki zonk :D
Natomiast w 3 Krzyżówkach XXL była tylko zwrotka w bonusie MAGNEZ w 009 serii 236xxx
Pozdrawiam
Załączniki
Screenshot_20250626_195045_Gallery.jpg
Screenshot_20250626_195045_Gallery.jpg (375.26 KiB) Przejrzano 369 razy
EXIF-Data show/hide
Original image recording time:
2025:06:26 19:50:45
Image taken on:
26 cze 2025, 17:50

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 29 cze 2025, 11:36

Temat został solidnie przeczyszczony.
Jak chcecie koniecznie prowadzić dywagacje na temat spiskowych teorii dziejów Totalizatora Sportowego ( gry liczbowe zdrapki etc.) t
to proponuję w dziale Hyde Park Wolna Dyskusja założyć taki temat i tam można luźno dyskutować .
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

Sollen
Maniak
Kontakt:

Post autor: Sollen » wczoraj, 23:54

U mnie dwie sztuki. W jednej 0, w drugiej 20. Chyba jednak podziękuję.

ODPOWIEDZ