Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Mejkap
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Nie było w kalendarzu więc trzeba czekać na inne źródło
Dodano po 3 minutach 58 sekundach:
Było Było sorry
Dodano po 3 minutach 58 sekundach:
Było Było sorry

- Załączniki
-
- Screenshot_20250607-174953_Gallery.jpg (575.9 KiB) Przejrzano 1027 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2025:06:07 17:49:53Image taken on:07 cze 2025, 15:49
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Wiśniowe 7 to chyba autorskie dzieło ts bo nie ma na zdrapce symbolu dolarów. Mi się podoba, również Viva la kasa wygląda sympatycznie 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Na plus wiśniowe oraz ten vabank (pierwsza liczbowa podpaska za dychę) a reszta to albo reedycje, albo ten motyw z dolarami dający wrażenie jakby następne premiery były robione na jedno kopyto 

- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
W moim ulubionym 777 widzę, że wróciła stara tabelka wygranych z główną 507 tys, tylko nie wiem dlaczego zmienili kształt wygrywającej 7ki i teraz chyba będzie biała a nie czarna.. pozostaje czekać do sierpnia i testować. Inne premiery też, zwłaszcza te której nie mają formuły wygrywające liczby -Twoje liczby 
kawka28
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Kawka, oni po prostu zmienili drukarnie na tą lepszą. Teraz będzie się lepiej drapać i symbole będą ładniejsze. Pamiętasz pierwszą edycję Premia 777? Ona tez byla z dobrej drukarni i tam był identyczny symbol siódemki.kawka28 pisze: ↑wczoraj, 10:03W moim ulubionym 777 widzę, że wróciła stara tabelka wygranych z główną 507 tys, tylko nie wiem dlaczego zmienili kształt wygrywającej 7ki i teraz chyba będzie biała a nie czarna.. pozostaje czekać do sierpnia i testować. Inne premiery też, zwłaszcza te której nie mają formuły wygrywające liczby -Twoje liczby![]()
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Mam nadzieję, że faktycznie wszystkie będą z dobrej drukarni i nie ma tu jakiejś zmyłki, bo ten Gruby Portfel wizualnie wygląda jakby miał być z tej gorszej drukarni (pomijam oznaczanie numeryczne). Druga Pensja przypomina mi graficznie jakąś starą zdrapkę.
- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
Tak grzybku, pamiętam tą zdrapkę, ale chodzi mi o wersję pola gry jak obecne cherry 777 z tymi czarnymi prostymi 7kami do których miałam sentyment, szczególnie jak zaczęły się hurtowo odsłaniać w kolejnych liniach, ja ją polubiałam jak startowała w wersji big777 o ile dobrze pamiętam, tej premii777 tak często nie kupowałam. Więc pozostaje czekać i testować nową falę 7ek z wiśniową nowością

kawka28