!!! MULTI MULTI !!!
- 
				matys
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: !!! MULTI MULTI !!!
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj

- Lotta
- Cwaniak
- Kontakt:
Gratuluję ER33 i KasiaM   dziś na zakończenie puściłam jeszcze jeden zakład z plusem, o 14 wpadło 2/8 z plusem, teraz niestety bez wygranej - 3/8 bez trafionego plusa. A na moim tygodniowym zakładzie na zakonczenie 1/8 i 3/8.
 dziś na zakończenie puściłam jeszcze jeden zakład z plusem, o 14 wpadło 2/8 z plusem, teraz niestety bez wygranej - 3/8 bez trafionego plusa. A na moim tygodniowym zakładzie na zakonczenie 1/8 i 3/8.

dziś na zakończenie puściłam jeszcze jeden zakład z plusem, o 14 wpadło 2/8 z plusem, teraz niestety bez wygranej - 3/8 bez trafionego plusa. A na moim tygodniowym zakładzie na zakonczenie 1/8 i 3/8.
 dziś na zakończenie puściłam jeszcze jeden zakład z plusem, o 14 wpadło 2/8 z plusem, teraz niestety bez wygranej - 3/8 bez trafionego plusa. A na moim tygodniowym zakładzie na zakonczenie 1/8 i 3/8.- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Gdzieś coś mi się obiło, że niby podczas tej promocji dziwne liczby losowali, więc jutro powinno wszystko wrócić do normy to wyślę na wieczór parkę z liczb 8,48,53 ale wpierw muszę zobaczyć, która jedna z nich odpadnie o godz. 14.00 a podejrzewam, że tak się stanie. Jednak jak ktoś będzie miał ochotę to na 14.00 proponuję profilaktycznie wysłać 8 i 53, jeśli mi przepadnie to może ktoś inny się ucieszy 

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Fajnie, że skorzystałaś z moich zestawów
 Cieszę się i miło mi
 Cieszę się i miło mi  
Dzięki

Owszem, wspominałam o tym po pierwszych losowaniach

Wieczorem na WT wygranej już nie było, ale za to na CT udało się jeszcze na koniec wyszarpać 40 zł od TS
 Siadło 5/8
 Siadło 5/8 
Można było zagrać na stawce x10. Wpadłoby 400 zł

- Załączniki
- 

EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2018:11:21 23:42:39Image taken on:21 lis 2018, 22:42Focus length:4.9 mmShutter speed:1/8 SecF-number:f/3.5ISO speed rating:243Flash:Flash did not fire, compulsory flash modeCamera-manufacturer:EASTMAN KODAK COMPANYCamera-model:KODAK EASYSHARE Camera, M522Exposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Pattern
- KasiaM
- Kosiarka Trójek 
- Kontakt:
Lotta, dziękuję bardzo

- KasiaM
- Kosiarka Trójek 
- Kontakt:
Pięknie, super, brawa wielkie
Ja zaszalałam na CT za wygraną z 14:00 i znowu się pofarciło: 2/8 z plusem i 5/8 z plusem
- 
				matys
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Gratulacje.
Rzeczywiscie szkoda bo byloby tak jak u mnie 400.
Naprawde uwazacie ze oni sa w stanie tak tym sterowac zeby w czasie promocji wypadaly liczby ktore nie byly zagrane???!!!
Pytam calkowicie powaznie I serio bo gdyby to byla prawda to masakra!!!
Wy macie pewnie ogromne doswiadczenie ja tez sroce spod ogona nie wyskoczylem;)ale nie siedze w tym tak szczegolowo.

Naprawde uwazacie ze oni sa w stanie tak tym sterowac zeby w czasie promocji wypadaly liczby ktore nie byly zagrane???!!!
Wy macie pewnie ogromne doswiadczenie ja tez sroce spod ogona nie wyskoczylem;)ale nie siedze w tym tak szczegolowo.
- KasiaM
- Kosiarka Trójek 
- Kontakt:
- KasiaM
- Kosiarka Trójek 
- Kontakt:
Dziękimatys pisze: ↑22 lis 2018, 6:12Gratulacje.
Wg mnie nie ma żadnego sterowania
Oni swoje zawsze ugrają
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Nie muszą wymieniać maszyny aby losowania były różnorodne

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz