Przewidywanie
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: Przewidywanie
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Maniak
- Kontakt:
Trzy się powtórzyły ! Ze względu na zawartą małą ilość zakładów ( bo drogo) trafiłem tylko 21 z powtórzonych i co za tym idzie była jedna dwójka.
Ciężko trafić przynajmniej trójkę !
Ciężko trafić przynajmniej trójkę !
-
- Maniak
- Kontakt:
Wczoraj dobrze przewidziałem i nie zagrałem
Macie coś ciekawego na najbliższe dni ? Bo mi to już nic do głowy nie przychodzi !
Wyraźnie widać , że liczby wylosowane poprzedniego dnia lub dwa dni wcześniej mają duży wpływ na przyszłe losowanie!

Macie coś ciekawego na najbliższe dni ? Bo mi to już nic do głowy nie przychodzi !
Wyraźnie widać , że liczby wylosowane poprzedniego dnia lub dwa dni wcześniej mają duży wpływ na przyszłe losowanie!
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Mógłby jakiś mod w końcu zablokować te durnoty?
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Wiesz, nie jestem modem i nie mi decydować, co jest durnotą, co nie. Ale to wątek stworzony przez gracza i jeżeli nie ma w nim nic obraźliwego, to może zawierać treści, które jego zdaniem, są możliwością podzielenia się spostrzeżeniami.
Nie ma w tym nic złego. A to, czy poziom retoryczny wątku jest na odpowiednim poziomie, to już każdy musi odpowiedzieć sobie sam i zdecydować czy chce brać udział w konwersacjach.

Naprawdę, nie ma sensu obrażać czyichś wpisów, jeżeli nie zawierają krzywdzących treści lub tzw.spamu.
-
- Maniak
- Kontakt:
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Nie przesadzaj my. Póki wątek jest w miarę na temat to niech każdy kto chce pisze. Jeśli nie odbiega jakiś bardzo od tematu czyli jest w miarę prowadzony na temat to nie widzę powodu zamykania. Jak coś się zmieni że wątek pójdzie w nie ta stronę to wtedy będzie się ukracalo głupie posty.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
I
Znowu 25
Znowu 25
-
- Maniak
- Kontakt:
-
- Cwaniak