Dobrze mówisz. Na stawce zawsze to niby parę złotych, ale jednego jestem pewien: przewaliłbym na zdrapki na 100%. A takie 1200 czy 44 tyś, co niby niemożliwe... coś tam można zrobić sensownego. Nawet 120 zł jeszcze nie zmusza do gry, ja wygrane do 20-30 zł to wkładam do TS pewnie z naddatkiem. Widzę, ze też nie idzie Ci raczej w losowe.. powiem Ci tak, przerzucam się na EJ. Jakoś mi w nim też nie idzie, ale widzę że coś ludzie trafiają. A jak są czegoś losowania codziennie, to mnie szlag trafia, a to że nie puściłem a chciałem dać dane liczby, a to że puszczam za dużo. Tu jak dam 12,50 albo i 25 to sobie spokojnie tydzień leży, ja mniej wtapiam w tygodniu, jakoś mi to służy. Teraz zrobiłem i wyjątek i parę razy puściłem MM i tą dupną kaskadę, oprócz 2 czy 8 zł to nic nie trafiam ani tu, ani tu, ML i Lotto+ też poza trójką raz na PÓŁ ROKU nic mi nie daje, więc żeby nie rzucić całkiem idę w EJ. No i zdrapki dalej jednak. Powodzenia wszystkim z MM, mam przeczucie że na ostatnie losowanie 21.11 może coś posypią.
!!! MULTI MULTI !!!
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: !!! MULTI MULTI !!!
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ja za 4/8 kupiłem dużą paczkę prażynek 8-)
Reszta poszła na mini
Reszta poszła na mini

- Lotta
- Cwaniak
- Kontakt:
U mnie ostatnie 4 losowania to 3/8 i 3x 1/8 wiec poza jednym 4/8 - 8zł - od poczatku tej promocji nic do mnie wiecej wróciło. I do końca promocji zostały też 4 losowania. No zobaczymy ale w sumie nie licze na nic
.

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
ER33 bardzo kuszace bedzie trafic na drugie miejsce Aleji gwiazdek ale musze jeszcze chwile poczekac;)o co tez Was prosze,o cierpliwosc I wyrozumialosc,chcialem wczoraj wyplacic w kolekturze w ktorej gralem ale odeslano mnie z kwitkiem tlumaczac ze nie maja takiej kasy,chcialem dzisiaj pojechac do centrali ale niestety sie wczoraj przeziebilem I dopadla mnie choroba:(
P.S.moze dobrze ze to bedzie drugie miejsce a nie pierwsze bo bede mial dalsza motywacje do szalenstw zeby znalezc sie na pierwszym miejscu a kto wie moze uda sie dostac do Aleji gwiazd;)
P.S.moze dobrze ze to bedzie drugie miejsce a nie pierwsze bo bede mial dalsza motywacje do szalenstw zeby znalezc sie na pierwszym miejscu a kto wie moze uda sie dostac do Aleji gwiazd;)
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Matys ale wiesz że to tylko "głupie" zdjęcie, więc czego ty się boisz? Na prawdę myślisz, że ktoś wydrukuje sobie to zdjęcie i ci wypłaci? Nie ma takiej opcji przecież. A z drugiej strony, przecież nie jest to jakaś główna wygrana. Super wygrana ale nadająca się "tylko" do alei gwiazdek...
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ja sie niczego nie boje:)a strzezonego Pan Bog strzeze;)))nie bede ci sie tlumaczyl bo nie musze i nie czuje takiej potrzeby bo tylko winny sie tlumaczy natomiast napisze tylko tyle ze ostatnio kolo z Usa pochwalil sie gdzies tam u siebie w necie mega drogim biletem I na mecz na ten bilet juz nie wszedl Bo ktos Go uprzedzil
wiec nie komentuj mojej decyzji Bo to nie ma zadnego sensu tylko uszanuj to a zamiast tego co napisales to z wielka checia przyjme od ciebie zyczenia szybkiego powrotu do zdrowia:)

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Spokojnie, jak kolega nabierze chęci to wstawi. BTW, możesz tylko jak już się boisz dać samą górę kuponu bez paska kreskowego bo to chyba o to sie rozchodzi.
Aby w ogóle ktoś ci dmuchnął wygraną musiałby właśnie pasek zeskanować.
Aby w ogóle ktoś ci dmuchnął wygraną musiałby właśnie pasek zeskanować.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Jak dla mnie w grach liczbowych jeśli coś jest trudniej trafić niż z szansą 1:50 to już się nie da tego trafić, więc gram na 2/2 bo to jest najbardziej realne i z 16zł można jeszcze coś dalej wykombinować (rozmnożyć to grając na stawce) a nie jak w tych typowaniach na 8,9,10 liczb, szansa na coś wynosi 1:1000000000..., wygrana "20zł"...
-
- Moderator
- Kontakt:
Myślę że żaden kolektor o zdrowych zmysłach nie wypłaci tak wygranej. Nie kombinujcie

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Podam Wam teraz liczby ktore wtedy trafilem: 1,10,40,50,60,70
Cos mnie tak naszlo zeby zagrac jedynke I pelne dziesiatki:)
Wydawac by sie moglo ze to takie proste I oczywiste ale trzeba sie wbic w dobry moment tak jak mnie sie udalo.
Cos mnie tak naszlo zeby zagrac jedynke I pelne dziesiatki:)
Wydawac by sie moglo ze to takie proste I oczywiste ale trzeba sie wbic w dobry moment tak jak mnie sie udalo.