Ja już wpisałem pewnie z 300 i nic
Wpisywałem i w dzień i w środku nocy...
U mnie tak samo już sobie myślałem że wygrałem a tu jakies bez sensu informacja nie wiem po co chyba żeby ludzi w konia robic
Dodano po 1 minucie 7 sekundach:
Dodano po 7 minutach 15 sekundach:grzybek pisze: ↑03 gru 2024, 21:49Ja nazbierałem kodów i wpisywałem w nocy po północy, o 2 jak się przebudziłem czy po 4 jak wstawałem i nie ma nic. Chyba ostatnia szansa to nazbierać ze 100 kodów i wpisywać je ciągiem w ciągu jednej losowej godziny w środku dnia z nadzieją że akurat trafimy na tą swoją kilkusekundową bramkę.
Parę lat wstecz wysyłałem kody z jakiś serków gdzie też trzeba było trafić na bramkę czasową i przez 2 dni po godzinie 15 zgarnąłem nagrodę, z czego jednego dnia trafiłem na skumulowane nagrody w jednej bramce i miałem 3 kody po kolei z kwotą 20złNiestety same serki jak i loteria nie były pewnie aż tak popularne więc trafiło się ślepej kurze ziarno. Tutaj w lotto wklepywane są jak mniemam setki kodów w każdej minucie więc wygrać cokolwiek to będzie mega trudne. Przynajmniej forma jest lepsza o tyle że od razu znamy od razu wynik a nie czekamy tygodniami
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość