Zdrapki przez internet
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Re: Zdrapki przez internet
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ja uważam że ten trik z bramkami czasowymi jest bardziej podatny na jakieś lewe machloje niż wcześniejszy z losowaniem z puli losów.
Tak jak piszesz: "ciekawe kto ma dostęp do tych informacji."
Pytanie jak dużo osób może to zobaczyć, czy np. jakiś team programistów tego nie widzi i nie może podrzucić koleżance timing na bramkę do Termomixa
Tak jak piszesz: "ciekawe kto ma dostęp do tych informacji."

Pytanie jak dużo osób może to zobaczyć, czy np. jakiś team programistów tego nie widzi i nie może podrzucić koleżance timing na bramkę do Termomixa

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
@Adaś. Gdyby było tak jak piszesz to przy tylu losach schodzących to by było już po jackpocie.
Jo może np mieć losowo przydzielony numer000070096.
I jak mają dobry algorytm losujący to właśnie jest teraz jak jest.. z drugiej strony to też zastanawiające że aż tak długo nikt nie rozbija.....
Jo może np mieć losowo przydzielony numer000070096.
I jak mają dobry algorytm losujący to właśnie jest teraz jak jest.. z drugiej strony to też zastanawiające że aż tak długo nikt nie rozbija.....
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Cyc
- Kontakt:
Przy stawce 2 zł oddała 140 zl
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Mówisz o sobie czy o mnie? 

- Załączniki
-
- Screenshot_2024-11-29-13-30-09-526_pl.lotto.lotto_Easy-Resize.com.jpg (239.91 KiB) Przejrzano 784 razy
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
ale te numery są wspólne dla wszystkich gierek, to jak to rozumiec
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Tzn jakie wspólne numery?

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Tak, ta wartość idzie tylko w górę.
Kupujesz los w jakiejkolwiek Gierce i zostaje on zapisany jako 111111
Zaraz kupujesz następny los to masz już 111222, później następny to masz już 111333 i tak dalej i tak dalej.
To dopiero pewnie wewnętrznie ten numer wskazuje w bazie danych na id gry i id losu w tej grze.
Kupujesz los w jakiejkolwiek Gierce i zostaje on zapisany jako 111111
Zaraz kupujesz następny los to masz już 111222, później następny to masz już 111333 i tak dalej i tak dalej.
To dopiero pewnie wewnętrznie ten numer wskazuje w bazie danych na id gry i id losu w tej grze.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Za chwilę padnie magiczna granicą 500 tyś.losów,ktoś tam wyżej pisał że wtedy zacznie grać:) powiem Wam szczerze że ja jestem w szoku że to jeszcze nie spadło.Nie gram od kilku dni bo skończył mi się limit miesięczny i byłem przekonany że nie ma szans żeby dotrwało do pierwszego grudnia...a teraz zaczynam mieć jednak nadzieję że po północy w czasie imprezy Andrzejkowej zaatakuję