8zl, 4zl, 2x 2zl i tyle
Zdrapki przez internet
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Re: Zdrapki przez internet
Tak patrzę na te koniczynki i czekam aż jeszcze pula zmaleje. Ale losy schodzą jak woda. Od wczoraj to chyba że sto tysięcy zeszło na stawce 2zl.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Może jednak jakimś cudem dotrwają do pierwszego grudnia;)
-
- Maniak
- Kontakt:
Coś dużo losów schodzi a wygranej jak nie było tak nie ma . Coś poukrywali te główne. Szczególnie za 5zł zeszło 50% nakładu w tym tylko 20% głównych 1z5/
Dobrze ,ze dużo kasy nie wydałem , a myślałem ,ze padnie wcześniej Grałem jak było powyżej 1MLN
Jutro chyba zagram jeszcze za 100zł A później zagram jak spadnie poniżej 300tys.
Chyle czoła TS Lepiej nie wiedzieć o takich kumulacjach. Jedna osoba zgarnie ten MLN a tysiące osób przepuści masę kasy i zostanie z marzeniami tylko.
Dobrze ,ze dużo kasy nie wydałem , a myślałem ,ze padnie wcześniej Grałem jak było powyżej 1MLN

Jutro chyba zagram jeszcze za 100zł A później zagram jak spadnie poniżej 300tys.
Chyle czoła TS Lepiej nie wiedzieć o takich kumulacjach. Jedna osoba zgarnie ten MLN a tysiące osób przepuści masę kasy i zostanie z marzeniami tylko.

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Święte słowa;)
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Wpłacone 5 dych i do zera
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Tylko jednej osoby nie oszukają ... tylko dla jednej osoby to nie będzie ustawione...
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
ależ skąd, wszystkich oszukają bo wygraną zwinie znajomy królikamultipasko pisze: ↑26 lis 2024, 10:00Tylko jednej osoby nie oszukają ... tylko dla jednej osoby to nie będzie ustawione...

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Za chwilę nastąpi ciekawa sytuacja...ktoś kto wygra naprawdę zostanie milionerem a nie tylko"marne" 900 tysięcy ponieważ 10 %podatku pokryje końcówka:)
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
no to musi dojść do 1 111 111