Przewidywanie
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: Przewidywanie
-
- Maniak
- Kontakt:
No sami widzicie, że jak będą takie numery losować to nic nie da się przewidzieć !
Dziś atakujemy trzeci raz !
Mam nadzieję, że wpadnie gruba ryba do sieci.
Dziś atakujemy trzeci raz !
Mam nadzieję, że wpadnie gruba ryba do sieci.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
A co chcesz tutaj przewidzieć?
Nie da się.
Akurat mini lotto to taka gra że w przeciwieństwie do multi to nie masz tu pola manewru.
Nie da się.
Akurat mini lotto to taka gra że w przeciwieństwie do multi to nie masz tu pola manewru.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Maniak
- Kontakt:
A co chcesz tutaj przewidzieć?
Nie da się.
No jak się nie da ! Jeśli nie ingerują to kulka 14 i 40 wypadnie w najbliższym losowaniu. Może nie wypadną razem ale już czas na nie.
Nie da się.
No jak się nie da ! Jeśli nie ingerują to kulka 14 i 40 wypadnie w najbliższym losowaniu. Może nie wypadną razem ale już czas na nie.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja sobie teraz przyjąłem taką zasadę że wyczekuje liczby która nie padnie przynajmniej 30 losowań z rzędu i zaczynam ją wysyłać. Taką liczbą jest teraz 40, w niedzielę wysłałem chyba 4 zakłady ale nic nie było, poniedziałek i wtorek zluzowałem bo czułem że nie padnie i faktycznie nie wylosowała się. Na dziś znów mam 4 zakłady (w jednym w parze z 14-tką), zobaczymy wieczorem 

-
- Maniak
- Kontakt:
Czuje , że będzie takgrzybek pisze: ↑07 sie 2024, 18:42Ja sobie teraz przyjąłem taką zasadę że wyczekuje liczby która nie padnie przynajmniej 30 losowań z rzędu i zaczynam ją wysyłać. Taką liczbą jest teraz 40, w niedzielę wysłałem chyba 4 zakłady ale nic nie było, poniedziałek i wtorek zluzowałem bo czułem że nie padnie i faktycznie nie wylosowała się. Na dziś znów mam 4 zakłady (w jednym w parze z 14-tką), zobaczymy wieczorem![]()
Dodano po 52 minutach 35 sekundach:
Tym razem tylko dwójka 6 i 42.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Nie weszlo 

-
- Maniak
- Kontakt:
No nie weszło, czyli wszystko jest tak jak było i tak jak ma być

Dodano po 2 minutach 49 sekundach:
Ale nie ma się co tym martwić ! Im dłużej nie wchodzi to tym większe prawdopodobieństwo, że przy kolejnym losowaniu wypadnie.
Musi wypaść. Nie ma tak, że któraś z cyfr nie zostanie wylosowana wcale.
-
- Maniak
- Kontakt:
O proszę! I znowu przeglądam kupony z poprzednich dni i ładnie wchodzą nawet po dwie trojeczki a w aktualnie wysłanych nic!!!
No ale jak po sekundzie od zeskanowania kuponu w urządzeniu system wie jakie wytypowane to czego tu się spodziewać.
Chyba zacznę typować swoje zestawy na sucho i porównywać. Jak będzie coś wpadać systematycznie to znaczy tylko jedno...
No ale jak po sekundzie od zeskanowania kuponu w urządzeniu system wie jakie wytypowane to czego tu się spodziewać.
Chyba zacznę typować swoje zestawy na sucho i porównywać. Jak będzie coś wpadać systematycznie to znaczy tylko jedno...
- Zefirek
- Lubi chajc
- Kontakt: