Loteriada 2024
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Re: Loteriada 2024
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
A to dzwonią czy przychodzi SMS?
-
- Cyc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Też byłem tego ciekawe. Obcych nrow nie odbieram. Niby pisze że jest informacja na meil i SMS ale nie chce mi się wierzyć. W ostatnim czasie dzwoniło do mnie tyle numerów że moja czarna lista jest jak encyklopedia. Mój nr tel mam 19 lat. Od fotowoltaiki..kredytów..banków...ITp itd. dlatego obcych nie odbieram. Wbite tyle kuponów na 2 konta swoje i żony i nic nie wygrane. Nie chciałem wbijać wszystkiego na 1 bo wtedy widzą pewnie w bazie że jedno konto ma 3773382 kuponów i z tej puli pewnie nie losują. Zastanawiam się czy nie utworzyć jeszcze kilku kont i zostawić tam po 1 kuponie.
Apropo mam loteriady z 1 kolektury...zauważyłem dziwna powtarzalność ciągu kilku znaków. Z innej kolektury są zupełnie inne.
Apropo mam loteriady z 1 kolektury...zauważyłem dziwna powtarzalność ciągu kilku znaków. Z innej kolektury są zupełnie inne.
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Trzy miliony kuponów na dwóch kontach? Przecież to sprawa dla prokuratora. Na Twoim miejscu bym się pakował i obierał jakiś egzotyczny kierunek. Jedyną nadzieją, że TS nie znajdzie przekrętu ale w dobie baz danych szanse niewielkie.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
A ja w to nie gram
-
- Cyc
- Kontakt:
2 Inni to lubia
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Szkoda ze kod drukowany jest osobno, co chwila trzeba się upominać jak żebrak o loteriade
W niektórych punktach pracownice zabierają dla siebie i nawet jak przed tobą weźmie kody z półki a ty się upomnisz o kod to tych wcześniejszych ci nie da
Więc gra niesprawiedliwa
W niektórych punktach pracownice zabierają dla siebie i nawet jak przed tobą weźmie kody z półki a ty się upomnisz o kod to tych wcześniejszych ci nie da
Więc gra niesprawiedliwa
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Sprawdziłem i dla pewności cytuje fragment regulaminu:
" W przypadku nagród takich jak: Mercedes-Benz A 200, iPhone 15 czy rower elektryczny Ecobike, damy Ci znać na kilka sposobów:
a) Wyślemy Ci SMS-a, z numeru oznaczonego „Loteriada”. W wiadomości znajdziesz informację, że nasz konsultant spróbuje się z Tobą skontaktować tego samego dnia.
b) Zadzwonimy do Ciebie na numer, który podałeś przy rejestracji. Spróbujemy się dodzwonić trzy razy w ciągu jednego dnia roboczego.
c) Napiszemy do Ciebie e-mail z loteria.promocyjna@lotto.pl lub loteria.promocyjna@totalizator.pl.
A jeśli wygrasz słuchawki JBL Wave Buds albo 500 zł, to dostaniesz od nas SMS-a i e-maila z gratulacjami oraz niezbędnymi informacjami.
Pamiętaj, że o wygranej poinformujemy Cię w ciągu dwóch dni roboczych po losowaniu. Za datę powiadomienia uznajemy moment, kiedy nasz e-mail zostanie zarejestrowany w systemie teleinformatycznym. "
" W przypadku nagród takich jak: Mercedes-Benz A 200, iPhone 15 czy rower elektryczny Ecobike, damy Ci znać na kilka sposobów:
a) Wyślemy Ci SMS-a, z numeru oznaczonego „Loteriada”. W wiadomości znajdziesz informację, że nasz konsultant spróbuje się z Tobą skontaktować tego samego dnia.
b) Zadzwonimy do Ciebie na numer, który podałeś przy rejestracji. Spróbujemy się dodzwonić trzy razy w ciągu jednego dnia roboczego.
c) Napiszemy do Ciebie e-mail z loteria.promocyjna@lotto.pl lub loteria.promocyjna@totalizator.pl.
A jeśli wygrasz słuchawki JBL Wave Buds albo 500 zł, to dostaniesz od nas SMS-a i e-maila z gratulacjami oraz niezbędnymi informacjami.
Pamiętaj, że o wygranej poinformujemy Cię w ciągu dwóch dni roboczych po losowaniu. Za datę powiadomienia uznajemy moment, kiedy nasz e-mail zostanie zarejestrowany w systemie teleinformatycznym. "
-
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
To już lepiej nic nie trafić, niż trafić takie coś. Największy przegrany Loteriady? 

Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
- Uriel
- Janusz Gry
- Kontakt:
W punktnewużytkownik pisze: ↑29 lip 2024, 10:40To już lepiej nic nie trafić, niż trafić takie coś. Największy przegrany Loteriady?
Przechwytywanie.JPG