WinTo problemy/promocje/uwagi
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Re: WinTo problemy/promocje/uwagi
Tak, mnie także po aktualizacji aplikacji się dzisiaj pojawiłoi trzeba tylko przepisać kod wygenerowany na swoim koncie ze strony www.
-
- Cyc
- Kontakt:
Dodałam urządzenie, pomimo tego nadal pokazuje, że mam dodać urządzenie. A jak chce ponownie dodać to dostaje info, że urządzenie już jest dodane xd muszę do nich napisać co tam kombinują
-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
No tak, spodziewałem się że zaraz ktoś skusi się na podliczenie mnie

Tak, jestem nałogowym graczem. Często gram systemy a zdrapki kupuję paczkami.
Generalnie, tak jak pewnie większość wychodzę na minus. W bieżącym roku jednak, za sprawą marcowej wygranej ok. 19 tys. w Lotto Plus (System 9), jestem na plusie. Tak ogólnie, patrząc kilka lat wstecz, to średnia stopa zwrotu w okolicach 30% wynosi. Ciekawe czy też prowadzicie podobne statystyki?

20000 pkt. w WinTo! zbierałem od początku maja bodajże.
Aha, wszystkie 8 zakładów EuroJacka były puste... :-/
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
@lubelski - w takim razie brawo za wytrwałość.
Ja nigdy nie grałem systemem (taki lotto 9 to ok 330zl/zakład). Twoje 19tys brzmi super tylko jeśli ktoś usłyszy,że aby tyle wygrać wydałeś np. 38tys to złapie się za głowę
P.S. i tak sumuje wszystkie przegrane w skali miesiąca i podliczam roczną stratę aby mieć jakąś tam kontrole nad wydatkami...
Ja nigdy nie grałem systemem (taki lotto 9 to ok 330zl/zakład). Twoje 19tys brzmi super tylko jeśli ktoś usłyszy,że aby tyle wygrać wydałeś np. 38tys to złapie się za głowę

P.S. i tak sumuje wszystkie przegrane w skali miesiąca i podliczam roczną stratę aby mieć jakąś tam kontrole nad wydatkami...
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Dziś udało mi się bez problemów nabić punkty w kiosku (z opóźnieniem parogodzinnym ale naliczyli 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Podobno za zakup zdrapek punkty nie są przyznawane? Jeśli to prawda to daruje sobie tą aplikację...
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
NIEPRAWDA - sprawdziłem już min,.10 krotnie, zdrapki są punktowane tak samo jak gry losowe tj 3 pkt za każda wydana złotówkę! (na samym początku było takie ograniczanie, aktualnie są punkty za każdy zakup przy użyciu lottomatu / nie ma takich opcji w zdrapkomatach/.
Nie zapomnij tylko sprzedawcy podsunąć do przeskanowania swoją aplikacje zanim zacznie naliczać zakup!
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Niesamowite - w mojej Żabce sami zapytali czy mam WinTo i wystarczyło tylko podać nr telefonu i punkty nabite:)
-
- Maniak
- Kontakt:
Teraz niech jeszcze wprowadzą do sprzedaży WinGo i duże piwo temu kto się w tym wszystkim połapie
Korzystam z WinTo na aplikacji i zawsze tam 5 czy 10 zł sobie zwrócę i to tyle - więcej nie oczekuję.

Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Uzbierałem i odebrałem kupon LOTTO za 600pkt. (ale do plusa trzeba dopłacić 1 zł).
Ciekawe czy darmowy zakłady też wygrywają?
Ciekawe czy darmowy zakłady też wygrywają?