Jeszcze tu czytam o jakimś prawdopodobieństwie rozkładzie dzwona

.....................................dopiero 7 tyś. losowań a gdzie do 14 mln?
Ja wam powiem tak ! Jak wypadnie 12345 to nikt w tym czasie nie wyśle takiego kuponu

Spokojnie, przyjacielu. Czasami trzeba trochę głupot popisać, abyśmy nie wpadli w jakąś paranoję. Nieraz tak trzeba, pewnych rzeczy nie można traktować zbyt poważnie, bo byśmy ogłupieli. Uwierz, że każdy z tych "znafców" to poważni ludzie, wydający sporo kasy na hazard. A, że czasami ktoś coś głupiego napiszę? To jest potrzebne, żeby nie zwariować.
I żeby nie było, piszę całkiem serio, czasami pisanie jakichś nonsensów, to w pewnym sensie terapia na ukojenie stresu. Dla przykładu, wczoraj utopiłem sporo kasy na Austrii. Obstawiłem 1x, więc wyobraź sobie moje ciśnienie w ostatnich minutach meczu. Oglądałem na stojąco, a kurwy sypały się jak z rękawa.pablovsky pisze: ↑03 lip 2024, 10:43Spokojnie, przyjacielu. Czasami trzeba trochę głupot popisać, abyśmy nie wpadli w jakąś paranoję. Nieraz tak trzeba, pewnych rzeczy nie można traktować zbyt poważnie, bo byśmy ogłupieli. Uwierz, że każdy z tych "znafców" to poważni ludzie, wydający sporo kasy na hazard. A, że czasami ktoś coś głupiego napiszę? To jest potrzebne, żeby nie zwariować.![]()
Dokładnie. U mnie w niedzielę trójeczka, a w poniedziałek dwie dwójki. Fajnie tak trafić 3/5 po długiej przerwie. Spodziewałam się wyższej kwoty, bo z reguły w niedziele więcej płacili.pablovsky pisze: ↑02 lip 2024, 0:43U mnie same dwójki dzisiaj, frustrujące... Inna sprawa, że za trójkę nawet dwóch dyszek nie ma, co jest objawem kompletnej degrengolady systemu Lotto, odnośnie mini.
Jeśli nie zwiększą wygranych, stosując inny podział puli, to za chwilę większość przestanie grać w te konkretne zakłady.
Załóżmy, że grasz systematycznie, wysyłasz cały miesiąc po kilka lub kilkanaście zakładów i nagle trafiasz trójkę, po czym dowiadujesz się, że Lotto przyznało za trafienie 19zł.
No, czyste żarty w moim mniemaniu. Bezsens totalny. Chyba, że w nazwie gry chodzi o MINI wygrane, wtedy wszystko jasne...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości