[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/bruninoit/lfg/event/lfg.php on line 97: A non-numeric value encountered [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/bruninoit/lfg/event/lfg.php on line 142: A non-numeric value encountered NASZE - WASZE TYPY - Strona 651 - forumlotek.pl
Dzięki
Za trójkę wygrane poniżej 20zł powinny być zakazane
Dobrze że ja nie analizuje moich liczb z poprzednich dni bo moglobyc tam jak u Ciebie dużo fajnych wygranych...
No ja czasem analizuję i już dwa razy powtarzałem numery.
Raz wpadła czwórka i kilka trójek, dziś odbieram wygraną około 670 zł a drugim razem trzy nisko płatne trójki.
A ja wymyśliłem najlepszy system z możliwych. Koniec z traceniem kasy. Dwa, trzy zakłady dziennie, nieprzerwanie te same liczby.
Ma wlecieć, to wleci. Koszt niewielki, strata żadna, a jak wspomniałem, jeśli mam wygrać jakieś "pieniążki", to wygram niezależnie od ilości wkładu.
I to, moim skromnym zdaniem, jest najlepszy system jaki można sobie wyobrazić.
Równie dobrze można skreślić 1/2/3/4/5 i czekać. Tylko czy zdajecie sobie sprawę żeby to się stało i wypadły takie liczby to trzeba czekać ... lat !
Zakładając, że codziennie będzie wypadać inna kombinacja i żadna kombinacja wylosowanych cyfr nie będzie się powtarzać to wszystkie możliwe wypadną po 2330 latach i te nasze skreślone 1/2/3/4/5. Możliwe , że wypadnie dużo wcześniej albo dopiero gdzieś tam pod samym końcem.
Teraz trzeba dodać że na ponad 850 tyś. kombinacji na pewno wiele się powtórzy i to po kilka razy. Więc czas oczekiwania aż wszystkie wypadną może być x 2 , x3 a może i jeszcze dłuższy.
Każdy gra jak chce najważniejsze jest żeby ktoś z nas /forum/ trafił 5/5 a wtedy wypijemy wspolnie /wirtualnie/ flaszeczkę dobrego alkoholu
Tylko też może tak być ze się tego nie doczekamy ale to już inna sprawa...