NASZE - WASZE TYPY

UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
pablovsky
Uzależniony od gry
Kontakt:

Re: NASZE - WASZE TYPY

Post autor: pablovsky » 18 cze 2024, 10:19

zorr pisze:
18 cze 2024, 9:13
Niech fachowcy wstawiają te wygrane kupony PRZED losowaniem. :)
Zabrakło by miejsca.. :lol:

Awatar użytkownika
Michalrsko
Mistrz 4/5
Kontakt:

Post autor: Michalrsko » 18 cze 2024, 11:46

pablovsky pisze:
18 cze 2024, 10:19
zorr pisze:
18 cze 2024, 9:13
Niech fachowcy wstawiają te wygrane kupony PRZED losowaniem. :)
Zabrakło by miejsca.. :lol:
Już kiedyś wrzuciłem kupony było tylko dużo zamieszania dlatego niech każdy sam tworzy swoje systemy :)
A big dream to travel far...

Awatar użytkownika
pablovsky
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: pablovsky » 18 cze 2024, 12:11

Żadne systemy nie istnieją, przecież wszyscy o tym doskonale wiemy. A udawanie "odnajdywania" jakichś rozwiązań, to zwykła zabawa. :)

Awatar użytkownika
Michalrsko
Mistrz 4/5
Kontakt:

Post autor: Michalrsko » 18 cze 2024, 12:21

Dokładnie tak jest ....dlatego skreslam codziennie nowe liczby czasami je powtarzam i liczę jak każdy na tłuste 5/5 ;)
A big dream to travel far...

System
Maniak
Kontakt:

Post autor: System » 18 cze 2024, 12:31

pablovsky pisze:
18 cze 2024, 12:11
Żadne systemy nie istnieją, przecież wszyscy o tym doskonale wiemy. A udawanie "odnajdywania" jakichś rozwiązań, to zwykła zabawa. :)
A ja mam system :lol:

Tylko muszę kogoś znaleźć kto będzie płacić za zakłady a wygraną dzielimy się na pół :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
pablovsky
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: pablovsky » 18 cze 2024, 13:17

System pisze:
18 cze 2024, 12:31

A ja mam system :lol:

Tylko muszę kogoś znaleźć kto będzie płacić za zakłady a wygraną dzielimy się na pół :lol: :lol: :lol:
Nie wprowadzaj w błąd osoby, które mogą rzeczywiście uwierzyć w jakiekolwiek systemy. Napisz lepiej, że szukasz rozwiązań, odpowiednich metod skreślania liczb itp.
Tego akurat nikt Ci nie zabroni. Ale jak kogoś wprowadzisz w błąd, pisząc, że "masz system", to możesz później kogoś mocno rozczarować.
Przesiedziałem nad takimi różnymi rozwiązaniami mnóstwo lat, czy to lotek, czy ruletka. I wielu takich jak ja próbowało cokolwiek odkryć i uwierz, że wszystko, to strata Twojego czasu. Ale bawić się w typowanie i szukać odpowiednich założeń zawsze można, bo to świetna zabawa, jeśli ktoś lubi grzebać w cyferkach, statystykach czy rozmaitych obliczeniach. :D

System
Maniak
Kontakt:

Post autor: System » 18 cze 2024, 13:25

Niech każdy myśli jak chce i n ikt tu nikogo nie wprowadza w błąd bo każdy sam decyduje co wysyła. Za rękę na siłę nikt nikogo nie ciągnie.

A po drugie jeśli jest to gra losowa i nikt nie ma wpływu na wynik ( nie jest ustawiony ) co w dzisiejszych czasach jest bardzo prosto ukryć...
Ale załóżmy , że jest to gra losowa to dzięki dobremu systemowi można zmienić bieg zdarzeń :lol:

Awatar użytkownika
pablovsky
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: pablovsky » 18 cze 2024, 14:52

System to opracowana strategia, dająca SYSTEMatyczny ZYSK. Tego jeszcze nikt nie wymyślił.
Owszem, można opracować metodę na wieczne wygrywanie ale nie na zysk.
Innymi słowy, na przykładzie nadchodzącego meczu Polski z Austrią. Mogę obstawić zwycięstwa którejś z tych drużyn i remis. Któryś zakład będzie wygrany na 100% ale czy przyniesie zysk? Niestety, nie.
Podobnie z kulkami. Można wysłać tysiąc zakładów i za każdym razem coś wygrywać ale zawsze będzie strata, jeśli nie trafi się jednego konkretnego zakładu. A systematyczne wygrywanie głównej nagrody jest niemożliwe, zatem żaden system nie istnieje aby czerpać zyski, co najwyżej można przy ogromnym farcie minimalizować ciągle straty. Ale to już jest kombinowanie, każdy może to robić. Więc sądzę, tak na wesoło, że powinieneś zmienić nick na kombinator, zamiast "system" :lol:
Mimo wszystko bardzo bym chciał,, żebyś trafił tę wymarzoną piątkę. :)

Belzebabka
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: Belzebabka » 18 cze 2024, 17:06

Wchodzę w temat, a tu emocje aż buzują na forum przed dzisiejszym losowaniem. :twisted: :o :P

Awatar użytkownika
pablovsky
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: pablovsky » 18 cze 2024, 17:15

Jakie tam emocje, toczymy dysputy i uprawiamy filozofię. Jak zwykle po flaszce u nas bywa. :P

ODPOWIEDZ