Jak jeden wejdzie to jednym się chwalisz a ile pustaków.

Co oczywiście nic złego, ale zaburza percepcję innym.

Trochę to przypomina fora bukmacherskie gdzie ludzie tylko zielone kupony wrzucają po zamknięciu.
Z fartem!
Już kiedyś o tym pisałem z weekendem zawsze puszczam więcej ale tłumaczyć się nie będę bo każdy gra za ile chce.
Właśnie co to jest jedna piątka zwłaszcza jak gdy ktoś z Nas ją w końcu kiedyś trafi to będzie trzeba podzielić się z 2 czy 4 innymiSystem pisze: ↑08 cze 2024, 11:45Dlatego ja nie gram dla zabawy albo po to aby grać tylko poluje na piątkę!
![]()
Bo tylko piąteczka przyniesie zysk.
Oczywiście mam zamiar więcej tych piątek trafić
Co to jest jedną piątka w mini lotto w dzisiejszych czasach!
Mij szef ma furę za równowartość dwóch najwyżej płatnych piątek w mini lotto. I nie jest to jakąś super fyra tylko normalne auto z bajerami .
Tylko że on ma to auto w jakimś leasingu czy wynajmie długoterminowym na firmę i za dwa lata je odda, a weźmie następne nowe. Ale kup to samo autoSystem pisze: ↑08 cze 2024, 11:45Dlatego ja nie gram dla zabawy albo po to aby grać tylko poluje na piątkę!
![]()
Bo tylko piąteczka przyniesie zysk.
Oczywiście mam zamiar więcej tych piątek trafić
Co to jest jedną piątka w mini lotto w dzisiejszych czasach!
Mij szef ma furę za równowartość dwóch najwyżej płatnych piątek w mini lotto. I nie jest to jakąś super fyra tylko normalne auto z bajerami .
Nie możesz wydać więcej niż 15 000 zł dziennie i 50 000 zł miesięcznie.aera pisze: ↑08 cze 2024, 17:26tak z innej beczki... Ktoś się orientuje czy są jakieś ograniczenia wynikające z regulaminu co do wysokości / ilości zakładów systemów które może zawrzeć jeden gracz przez lotto.pl. Puszczam np. 10 tys zakładów za 15 tys złoty. Czy mi tego system nie zablokuje w połowie obstawiania.. Pytam z ciekawości![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości