Czy Mini Lotto jest ustawione?
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: Czy Mini Lotto jest ustawione?
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
Każdy z nas tak ma u mnie jest to bardzo odczuwalne.
A big dream to travel far...
-
- Maniak
- Kontakt:
Ale były już przypadki, że nie można było wysłać kuponu a prąd był tylko coś nie tak z siecią...
A do czego im sieć niby potrzebna, a twierdzą że nic nie jest połączone z główną bazą
A do czego im sieć niby potrzebna, a twierdzą że nic nie jest połączone z główną bazą

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Rozbawił mnie trochę wywiad z gościem z G Techa, który pytany o wałki, stwierdził, że na tej działce za którą odpowiada jego firma, taka możliwość nie istnieje.
Natomiast kiedy dziennikarz zapytał o kolejny etap, za który już odpowiada Totalizator, to facet stwierdził że jest przekonany o uczciwości w losowaniu. Tylko że jego przekonanie, to niestety nie dowód. Ja również mogę być przekonany, że wkrótce znajdę się na Marsie, ale to nie będzie miało wiele wspólnego z rzeczywistością.

-
- Maniak
- Kontakt:
6/7/8... zdaje się, że w lotto przedostatnio też wypadło 6/7/8...
Używają tych samych kulek

Używają tych samych kulek

-
- Maniak
- Kontakt:
-
- Maniak
- Kontakt:
Kurczę 
Jakbym powtórzył wczorajsze numer to miałbym trójkę
Ale taka niska płaca że się nie opłaca

Jakbym powtórzył wczorajsze numer to miałbym trójkę

Ale taka niska płaca że się nie opłaca

-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Nigdy się nie wypowiadałem na temat czy jest ustawione ale powiem Wam że po 9 latach gry coś jest nie tak od dobrego roku co bym nie zagrał nie trafiam w nic, Multi mini dużego. Sam nie wiem czy to ja porostu mam pecha, też nie gram za duże pieniądze ale gram systematycznie i g z tego jest, kiedyś to praktycznie co trzecie losowanie w dużego
Trójka była a Multi to co róż się zwracało też, więc coś chyba nie gra, więc i ja nie gram w Polskie gry przerzuciłem
Się na EJ
Trójka była a Multi to co róż się zwracało też, więc coś chyba nie gra, więc i ja nie gram w Polskie gry przerzuciłem
Się na EJ
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Mam identyczne spostrzeżenia. Mimo podobnego prawdopodobieństwa EJ dużo częściej mi oddaje niż Duży. Nawet do kumpla mówiłem ostatnio, że EJ wygrywam, a w tego cholernego Dużego ledwo od święta ta marna tróczyna wpadnie. O Mini to nie wspomnę bo dawno odpuściłem ten generator kosztów..Goldfinger pisze: ↑24 cze 2024, 21:44Trójka była a Multi to co róż się zwracało też, więc coś chyba nie gra, więc i ja nie gram w Polskie gry przerzuciłem
Się na EJ