Wow Brawo Ty
Zdrapki przez internet
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Zdrapki przez internet
Wowww za 2 Zeta, pięknie, gratulacje!!
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Gratulacje
-
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Gratulacje! Zabrałeś jedyną wygraną w wysokości 1000 zł i teraz żadnej już nie ma (nie uzupełniła się) 
Szansa na wygraną 1000 zł wynosiła 1 : 833000, czyli czuj się tak jakbyś trafił 5/5 w Mini Lotto przy wysłaniu jednego zakładu za 1,50 zł

Szansa na wygraną 1000 zł wynosiła 1 : 833000, czyli czuj się tak jakbyś trafił 5/5 w Mini Lotto przy wysłaniu jednego zakładu za 1,50 zł

Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Tylko że niestety wygrana odrobinkę mniejszanewużytkownik pisze: ↑30 maja 2024, 22:36Gratulacje! Zabrałeś jedyną wygraną w wysokości 1000 zł i teraz żadnej już nie ma (nie uzupełniła się)
Szansa na wygraną 1000 zł wynosiła 1 : 833000, czyli czuj się tak jakbyś trafił 5/5 w Mini Lotto przy wysłaniu jednego zakładu za 1,50 zł![]()

Dodano po 16 minutach 9 sekundach:
Jak myślicie przy jakiej kwocie spadnie Jackpot na koniczynkach i ja jakiej stawce? Przy Skarbach safarii udało Nam się przewidzieć że spadnie przed 600 i na jakiej stawce.
-
- Maniak
- Kontakt:
To prawda, "odrobinkę" - oznacza to jedno: w Mini również warto grać, bo jak widać można trafić 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Mam do Was pytanie zanim będę to reklamował.Gierki to są tzw.e-zdrapki czyli rozumiem że regulamin jest podobny a nawet identyczny.Przy drapaniu klasycznych zdrapek dowiedziałem się że nie może być 10 pod rząd pustych zdrapek ani tak samo nie może być 10 wygranych zdrapek.Zagrałem 12 razy w gierkę po 10 złotych wszystkie były puste!!!! Dopiero 13 gierka była wygraną i to jeszcze śmieszna kwota w stosunku do przegranych 120 złotych.Ja wiem że lotto to nie jest Caritas ale czy tak może być czy system się popsuł??? Czy możliwe jest np.no nie wiem 30 pustych gierek pod rząd???!!!Bardzo proszę o pilną odpowiedź.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Odpowiadam pilnie - masz gdzieś zapis w czymkolwiek/gdziekolwiek, że nie może być 10 pustych losów? Oraz czy masz gdzieś zapis, że e-losy to to samo co zdrapki ja sugerujesz?
Odpisz pilnie!
Odpisz pilnie!
-
- Maniak
- Kontakt:
Gierki to nie to samo co zdrapki i jak najbardziej może być 10 przegranych losów (czasem sam tak miałem). Zdrapki są grupowane w paczki i podejrzewam, że w związku z tym powstały pewne zasady - minimalny zwrot z paczki, ile zdrapek wygranych itd. Gierki zaś są dostępne luzem i pewnie żadnych tym podobnych zasad nie ma.
Jeśli już coś miałbym reklamować to promocje bonusowe - ostatnio zapisałem się do promocji i zagrałem za 50 zł w gierkę objętą promocją. Miałem dostać 10 zł w ciągu 5 dni roboczych a już prawie miesiąc mija i nic. Machnąć na to ręką czy odgrzebywać tę sprawę? Już nawet zapomniałem jaka to promocja była, musiałbym wchodzić w archiwum... TS, wstyd, naprawdę wstyd!
Jeśli już coś miałbym reklamować to promocje bonusowe - ostatnio zapisałem się do promocji i zagrałem za 50 zł w gierkę objętą promocją. Miałem dostać 10 zł w ciągu 5 dni roboczych a już prawie miesiąc mija i nic. Machnąć na to ręką czy odgrzebywać tę sprawę? Już nawet zapomniałem jaka to promocja była, musiałbym wchodzić w archiwum... TS, wstyd, naprawdę wstyd!
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi.
Dodano po 3 minutach 33 sekundach:
Ja bym na Twoim miejscu nie odpuścił,to naprawdę wstyd dla ts, spełniłeś warunki to bonus Ci się należy jak Psu buda!!
Dodano po 3 minutach 33 sekundach:
Ja bym na Twoim miejscu nie odpuścił,to naprawdę wstyd dla ts, spełniłeś warunki to bonus Ci się należy jak Psu buda!!