jak będzie moja ulubiona kolektorka to się zapytam o wzór tej krzyżówki i wam pokazę, nie wiadomo czy już dostali bo start dopiero za ponad miesiącKoniczynka89 pisze: ↑28 kwie 2024, 14:18@grzybek masz może taki wzór do zdrapania tej mega krzyżówki? Żeby zobaczyć, jak ona będzie wyglądała, na każdej kolejnej stronie
Po zdjęciu od mejkapa strałem się trochę rozkodować co mogą za sobą kryć kolejne strony i chyba zasieję trochę defetyzmu
Ja tą krzyżówką jestem rozczarowany bo już sam jej wygląd daje wiele do życzenia, widzę te dolary w tle to już mnie trzęsie jakby nie można było dać w tle fikuśnego wzorku. Nazwa "Krzyżówka" była zawsze tą samą czcionką bez względu na cenę a teraz jakąś nową sobie wymyślili.
Po drugie krzyżówki miały zawsze wyższą główną niż linie to dlaczego mega linie mają 410 000 a krzyżówka tylko 400 000, powinno być 450 000.
Po trzecie będą znowu jakieś rozdrobnione wygrane bo na pewno w tabeli pojawi się jeszcze 40, 70, 150 i być może 1000 a co za tym idzie ciężko będzie wygrać coś sensownego bo pula zamiast rozłożyć się na 8 stopni to rozłoży się na 12 lub 13.
Po czwarte jak znam życie po raz enty okaże się że 1000zł łatwiej będzie trafić w tej za 3 niż za 20zł więc wolę kupić 7 po 3zł niż tą jedną za 20.
Po piąte TS przejechał się na zdrapce-książeczce więc i ta krzyżówka jak sądzę będzie im zalegać 3-4 lata.
Na dole zdrapki jest "strona 1 z 4" a krzyżówek ma być 5. Ponadto na ostatniej 4. stronie mają być szczegóły gry. Pierwsza strona to nic innego jak krzyżówka za 3, natomiast na stronie 2 i 3 będą identyczne krzyżówki za 5 tyle że ustawione w pionie. Ot cała tajemnica "mega krzyżówki"
W istnienie jakichkolwiek bonusów i mnożników oraz symboli w słowie podwajających wygraną nie wierzę biorąc pod uwagę chociażby fakt jak bardzo zabiedzona była wielka krzyżówka za 30zł. No i raczej nie będzie miejsca na takie dodatki... Myślę że wiele osób się zwyczajnie rozczaruje