Ładnie stówka za 2zl

Scenic pisze: ↑12 maja 2024, 8:07Już powinien paść na kwotę 5zł Było 10MLN losów po 5zł gdzie jest 5 wygranych Średnio po 2MLN losów na wygraną Maszyna się spóźnia.
Ale to tylko gdybanie. Za pewne nie dojdzie do 600tys .![]()
Zauważyłem ,ze dużo osób gra za 5zł . Każdy chce trafić te 500tys.A Ja jestem ciekaw ile osób wtopiło w te gierki masę siana.
chodzi o średnia losową Jeśli mamy 10MLN losów i 5 wygranych to średnio maszyna da 1 wygraną na 2MLN losów W gierce za 5zł poszło ponad 2MLN losów co by świadczyło ,ze wtedy warto grać Oczywiscie może się zdarzyć ,ze i przez 5 MLN losów nie padnie żadna główna No ale zdarzyło się tak jak pisałem /cofajkwit pisze: ↑22 maja 2024, 8:35Nie ma znaczenia czy grasz za 5zł, czy za 1zł - jackpota można trafić w każdej stawce. Do tego moim zdaniem wyliczenia o jednej wygranej, średnio co 2 miliony losów, to też nie pasują, w stawce 30zł, masz 30 głównych wygranych, co dawałoby szansę jak 1:333 333![]()
Dużo gra za 5zł, bo to stawka startowa moim zdaniem![]()
Tak ... a dziękuję za takie określeniekoles2 pisze: ↑13 maja 2024, 10:35Ale jaja;))))multipasko pisze: ↑13 maja 2024, 8:03W minucie w której pisałeś ten post padł Jackpot w Koniczynkach za 20 zł![]()
Dodano po 4 minutach 54 sekundach:
Czy to Ty jesteś twórcą tej genialnej strony multipasko.pl??????
Faktycznie w piątek/sobotę pojawiła się dodatkowa reklama, która wymuszała oczekiwanie na zawartość strony dopiero po oglądnięciu reklamy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości