NASZE - WASZE TYPY
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Re: NASZE - WASZE TYPY
Gratki jak zwykle! Zastanawia mnie, ile Ty wysyłasz zakładów, żeby tak ciągle trafiać te trójeczki? Czy zyski pokrywają straty?
Czytałem całe forum i wiele Twoich wpisów, były okresy, gdzie szło fatalnie. Ale teraz jest inaczej, czy powodem jest większa ilość wysyłanych zakładów czy można to nazwać zwyczajnym fartem, że co nie skreślisz, to coś wlatuje?
Z innej beczki, jestem tu od niedawna, ale po przeczytaniu wielu postów z różnych dziedzin, odnoszę wrażenie, że forum lata świetności ma dawno za sobą? Dwa, trzy posty dziennie, to słaby wynik dla tak dużej społeczności? Tematy się wyczerpały? Czy mniej ludzi gra? A może wszystko po trochu?
Czytałem całe forum i wiele Twoich wpisów, były okresy, gdzie szło fatalnie. Ale teraz jest inaczej, czy powodem jest większa ilość wysyłanych zakładów czy można to nazwać zwyczajnym fartem, że co nie skreślisz, to coś wlatuje?
Z innej beczki, jestem tu od niedawna, ale po przeczytaniu wielu postów z różnych dziedzin, odnoszę wrażenie, że forum lata świetności ma dawno za sobą? Dwa, trzy posty dziennie, to słaby wynik dla tak dużej społeczności? Tematy się wyczerpały? Czy mniej ludzi gra? A może wszystko po trochu?
-
- Świeżak
- Kontakt:
Jak trafia raz po raz 4 i do tego mnostwo trojek to ma kase na wieksza ilosc zakladow na dzien.
- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
Gram za wygrane i też dokładam czekając na jakąś fajniejsza wygrana.Ile dziennie nie mam określonej ilość kuponów itd gram za ile mogę sobie pozwolić danego dnia...
A big dream to travel far...
-
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
wow aż 4 liczby się dzisiaj powtórzyły z wczorajszego losowania 

- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
To możliwe?! Byłem pewien, że oglądam wczorajsze losowanie!
Wczoraj: 7, 15, 24, 41, 42
Dzisiaj: 7, 15, 23, 41, 42
Jak dla mnie, czyste jaja, jakkolwiek wiem, że czarne w ruletce może wpaść kilkadziesiąt razy pod rząd ale i tak... jaja!

Wczoraj: 7, 15, 24, 41, 42
Dzisiaj: 7, 15, 23, 41, 42
Jak dla mnie, czyste jaja, jakkolwiek wiem, że czarne w ruletce może wpaść kilkadziesiąt razy pod rząd ale i tak... jaja!
-
- Maniak
- Kontakt:
I jeszcze ten obok ostatni, wczoraj 24 dzisiaj 23

- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
-
- Maniak
- Kontakt:
593 czwórek 

- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
No, i sześć piątek weszło?
nie wiem jak to czytać...

-
- Maniak
- Kontakt:
Nie przestawili bębna na dziś i poleciały kulki wczorajsze
A tak poważnie to wczorajsze liczby trafiły po prostu czwórkę w dzisiejszym losowaniu. Rzadko, ale zdarza się - średnio powinno się zdarzać raz na... 12 lat. I to w dodatku czwórka z obokiem...
Te piątki to zapewne będą systemowe (a przynajmniej w dużej części).

Te piątki to zapewne będą systemowe (a przynajmniej w dużej części).
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl