Mistrzowska [446]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Re: Mistrzowska [446]
Witam wszystkich serdecznie Już martwiłem się że nasze wspaniałe grono przeszło do historii , albo dostałem bana na Forum Lotto Ale wujek Google pomógł zlokalizować nowe miejsce
Czas wrócić do nałogu Dziś kupiona ostatnia sztuka z wystawy mojej ulubionej kolektury którą w Piątek zburzą
Mała rzecz a cieszy
Czas wrócić do nałogu Dziś kupiona ostatnia sztuka z wystawy mojej ulubionej kolektury którą w Piątek zburzą
Mała rzecz a cieszy
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Witamy. Nie umarliśmy a wręcz na nowo się narodziliśmy się
Jak widzisz jest sielanka, spokój, nikt nikogo nie kpie i po ryju nie wali.
Zapraszamy do aktywności
Jak widzisz jest sielanka, spokój, nikt nikogo nie kpie i po ryju nie wali.
Zapraszamy do aktywności
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja nie wiem, przecież kilka dni przed zamknięciem forum było cały czas o tym trąbione i też pisaliśmy by chwilowo emigrować na multipasko albo żeby chociaż Ci którzy nie chcą się tam logować to żeby chociaż śledzili wątek w Świecie Zdrapek, ciekawe ile jeszcze osób nie ogarnęło i myśli że forum przepadło
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Witam serdecznie. To mój 1-szy post na nowym/starym forum. No ja też przez dłuższy czas myślałem że forum przepadło. A odwiedzałem forum regularnie, mimo to informacja o zamknięciu strony mi umknęła. Dopiero koło 3 tygodni temu przypadkiem odkryłem, że forum działa na nowej stronie... Wcześniej tylko wyszperałem w archiwum google strony forumlotto, informację Boćka o zamknięciu strony. Super że forum działa, szkoda że wcześniej o tym nie wiedziałem
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Gratki za wygraną i witaj na nowym/starym forumŁukaszWawa pisze: ↑24 paź 2018, 16:10Witam wszystkich serdecznie Już martwiłem się że nasze wspaniałe grono przeszło do historii , albo dostałem bana na Forum Lotto Ale wujek Google pomógł zlokalizować nowe miejsce
Mała rzecz a cieszy
Jesteśmy i dalej działamy. Reaktywacja
- Tabaluga
- Lottożłop
- Kontakt:
Graulacje
- KasiaM
- Kosiarka Trójek
- Kontakt:
Amigo007, na starym forum mnie nie było. Jestem nowicjuszką, która swoją przygodę z forum dotyczącym gier liczbowych i zdrapek zaczyna na nowym forum, niemniej jednak pozwolę sobie serdecznie Cię przywitać i życzę Ci duuużooo, duuużooo sukcesówAmigo007 pisze: ↑24 paź 2018, 17:36Witam serdecznie. To mój 1-szy post na nowym/starym forum. No ja też przez dłuższy czas myślałem że forum przepadło. A odwiedzałem forum regularnie, mimo to informacja o zamknięciu strony mi umknęła. Dopiero koło 3 tygodni temu przypadkiem odkryłem, że forum działa na nowej stronie... Wcześniej tylko wyszperałem w archiwum google strony forumlotto, informację Boćka o zamknięciu strony. Super że forum działa, szkoda że wcześniej o tym nie wiedziałem
-
- Cwaniak
- Kontakt:
KasiaM bardzo Ci dziękuję za takie piękne przywitanie. Odrazu mi się dużo przyjemniej zrobiło Tobie również życzę dużo sukcesów w zdrapkach i grach losowych!