Wielka Krzyżówka [503]
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Wielka Krzyżówka [503]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Świeżak
- Kontakt:
Przecież podkarpacie jest już wyczyszczone.
Tak w ogóle codziennie jest aktualizacja mapy? Jak wejdę w link to po lewej stronie są daty i jeśli klikne w najnowszą datę tzn że to najświeższa aktualizacja?
[/quote]
nie do końca. Są punkty gdzie jeszcze jest. Mapka tez na to wskazuje
Mam na myśli mniejsze miejscowości. Wczoraj miał kupić 6 szt z punktu ale Pani, która obsługiwała była w pracy od 14 wiec podjedzie w inny dzień.
Mapka nie jest aktualizowana na bieżąco. Wielkie ukłony dla Nutaharion że zajmuje się też aktualizacją
Tak w ogóle codziennie jest aktualizacja mapy? Jak wejdę w link to po lewej stronie są daty i jeśli klikne w najnowszą datę tzn że to najświeższa aktualizacja?
[/quote]
nie do końca. Są punkty gdzie jeszcze jest. Mapka tez na to wskazuje

Mapka nie jest aktualizowana na bieżąco. Wielkie ukłony dla Nutaharion że zajmuje się też aktualizacją

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Ja tam na Podkarpaciu jeszcze trochę punktów widzę. Spokojnie z kilka tysięcy złotych można tam jeszcze przegrać

Mapa nie jest aktualizowana na bieżąco bo jest to niemożliwe, musiałbym być podłączony pod jakiś system z aktualizacją sprzedaży na bieżąco a to chyba nie jest możliwe. Najnowsze dane są z wtorku, może jutro, przed weekendem, coś jeszcze będę aktualizował ale raczej dam już sobie i Specjalistom z Lotto spokój. Dużo już się na mapie nie zmieni

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Nie widzę żadnych punktów na mapie.Nutaharion pisze: ↑07 wrz 2023, 9:34Ja tam na Podkarpaciu jeszcze trochę punktów widzę. Spokojnie z kilka tysięcy złotych można tam jeszcze przegrać![]()
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Zaznacz dane z 31.08.2023 to się Rzeszów pokaże. To są najnowsze dane dla tego oddziału 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Cyc
- Kontakt:
Czy Wielkopolskę planujesz jeszcze odświeżyć na ostatnie rozdanie? 
-
- Świeżak
- Kontakt:
Z żadnym z poszukiwań nie miałam tyle kłopotów co z tym. Pani dziś nie mogła mi sprzedać ponieważ: "system odmowil realizacji żądania" spotkaliście się z tym kiedyś? Można coś zrobić z komputerem na miejscu ?
-
- Świeżak
- Kontakt:
Tak, szczególnie w Żabkach.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Odwiedzone dzisiaj prawie wszystkie punkty z mapy w Bielsku-Białej. W większości punktów brak, w żabkach padało słynne "nie ma", mimo że kasjerzy czasem nie wiedzieli gdzie mają zdrapki. A jeśli już coś było to niskie przedziały. Raz pani na wejściu powiedziała, że nie sprzeda bo skaner jej nie działa. Może odwiedzę jeszcze rejony Żywca, ale nie wiem czy ma to sens.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
2 Inni to lubia
No moje pierwsze AAA.
- Załączniki
-
- 20230910_104954.jpg (1.4 MiB) Przejrzano 3075 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2023:09:10 10:49:52Image taken on:10 wrz 2023, 8:49Focus length:4.6 mmShutter speed:1/33 SecF-number:f/2ISO speed rating:200Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fireCamera-manufacturer:SamsungCamera-model:SM-A125FExposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Center-weighted average