Krzyżówka XXL [638]
- 
				Riwiana
- Lubi chajc
- Kontakt:
Re: Krzyżówka XXL [638]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj

- 
				Madziara
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Witam,
Przy odwiedzaniu różnych kolektur pytałam też przy okazji o Krzyżówkę XXL i tylko raz ją mieli, ale w złym przedziale.
Zostało mało zdrapek w obiegu, 2 nagrody ukryte w konkretnych przedziałach, więc myślałam że jeszcze spróbuje ich gdzieś poszukać. Ale patrzę, a na stronie lotto w zapowiedziach zdrapka krzyżówka XXL od 6.07.2023 (690). W tym momencie od 6 lipca dla mnie szukanie starej edycji jest bezcelowe, bo wszędzie już będą wciskać nową.
Po raz kolejny lotto nie kończy jednej zdrapki, a zaczyna kolejną taką samą. Nie podoba mi się to.
Teraz się skupiam tylko na WK
(swoją drogą jeszcze z 20 sztuk mam w szufladzie do zadrapania, kto wie- może jakaś główna już tam czeka 

)
 )
I czekam aż się zmniejszy dostępna ilość losów Premii, bo lubię tą zdrapkę i jak będzie ich mniej, to pewnie będę brać paczkami.
I jeszcze zielona pensja mnie interesuje, ale też czekam aż będzie ich mniej…Ale to taka zwykła forma po prostu szukanie liczb…

Przy odwiedzaniu różnych kolektur pytałam też przy okazji o Krzyżówkę XXL i tylko raz ją mieli, ale w złym przedziale.
Zostało mało zdrapek w obiegu, 2 nagrody ukryte w konkretnych przedziałach, więc myślałam że jeszcze spróbuje ich gdzieś poszukać. Ale patrzę, a na stronie lotto w zapowiedziach zdrapka krzyżówka XXL od 6.07.2023 (690). W tym momencie od 6 lipca dla mnie szukanie starej edycji jest bezcelowe, bo wszędzie już będą wciskać nową.
Po raz kolejny lotto nie kończy jednej zdrapki, a zaczyna kolejną taką samą. Nie podoba mi się to.
Teraz się skupiam tylko na WK
(swoją drogą jeszcze z 20 sztuk mam w szufladzie do zadrapania, kto wie- może jakaś główna już tam czeka

)
 )I czekam aż się zmniejszy dostępna ilość losów Premii, bo lubię tą zdrapkę i jak będzie ich mniej, to pewnie będę brać paczkami.
I jeszcze zielona pensja mnie interesuje, ale też czekam aż będzie ich mniej…Ale to taka zwykła forma po prostu szukanie liczb…
- 
				Anatra
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja jeszcze zamierzam kupić kilka bo znalazłam sklepik z przedziałem nr 519904   kupiłam wczoraj 3 i w nr 23 był zwrot.
 kupiłam wczoraj 3 i w nr 23 był zwrot.

kupiłam wczoraj 3 i w nr 23 był zwrot.
 kupiłam wczoraj 3 i w nr 23 był zwrot.- 
				sk8erboy26
- Lottożłop
- Kontakt:

1 Inni to lubia

Wpadłem do mojego Lewiatana i zauważyłem że babeczka otworzyła paczkę czarnych, myślę - wezmę wszystko- ale koleś przede mną wziął dwie pierwsze, no to teraz myślę posprzątane, więc poprosiłem 003 i trzy ostatnie, i to był strzał lub fart, bo 003-10, 023-100, 024-30, 025-20, paczkę już zostawiłem   chyba tym trafem zakończę poszukiwania tych starych
 chyba tym trafem zakończę poszukiwania tych starych  

- Załączniki
- 

EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2023:07:04 12:24:30Image taken on:04 lip 2023, 10:24Focus length:3.93 mmShutter speed:1/100 SecF-number:f/1.7ISO speed rating:80Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fireCamera-manufacturer:SamsungCamera-model:SM-A920FExposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Spot
- 
				Demo1
- Maniak
- Kontakt:
No i została ostatnia główna w tej edycji  

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Co gorsza się okazało że główna 521xxx była z tej ostatniej transzy 480xxx-520xxx czyli dodruk jest bardzo mały w tej zdrapce.
A najlepsze w tym wszystkim jest to że gdyby TS zakończył zdrapkę razem z Kalendarzem czyli 7 czerwca to 3 główne nie znalazły by swoich właścicieli. Czyli jednak trzeba mieć nadzieję do końca. Szkoda tych zdrapek które 5 lat wstecz były kończone przy nakładzie 15-20%, tam pewnie niejedna wysoka wygrana by się wtedy odnalazła... Dobrze że chociaż teraz trzymają zdrapki dłużej 

Ostatnia główna jest w czarnej na 040xxx-080xxx. Wg moich obliczeń mamy 1,8% nakładu = 180000 losów. Pytanie ile z tego stanowi wersja czarna. Pewnie nie więcej jak 50000 losów, dzieląc to jeszcze na 5 transz wychodzi że szansa na główną z gorącego przedziału to może być nawet 1:10000

A najlepsze w tym wszystkim jest to że gdyby TS zakończył zdrapkę razem z Kalendarzem czyli 7 czerwca to 3 główne nie znalazły by swoich właścicieli. Czyli jednak trzeba mieć nadzieję do końca. Szkoda tych zdrapek które 5 lat wstecz były kończone przy nakładzie 15-20%, tam pewnie niejedna wysoka wygrana by się wtedy odnalazła... Dobrze że chociaż teraz trzymają zdrapki dłużej

Ostatnia główna jest w czarnej na 040xxx-080xxx. Wg moich obliczeń mamy 1,8% nakładu = 180000 losów. Pytanie ile z tego stanowi wersja czarna. Pewnie nie więcej jak 50000 losów, dzieląc to jeszcze na 5 transz wychodzi że szansa na główną z gorącego przedziału to może być nawet 1:10000

- 
				PatrysMM
- Janusz kombinator
- Kontakt:
 Czy posiada ktoś aktualna mapke z tą zdrapka woj. małopolskie oraz woj. Śląskie
 Czy posiada ktoś aktualna mapke z tą zdrapka woj. małopolskie oraz woj. Śląskie- 
				sk8erboy26
- Lottożłop
- Kontakt:
[quote=grzybek post_id=71855 time=1689275198 user_id=60]
Co gorsza się okazało że główna 521xxx była z tej ostatniej transzy 480xxx-520xxx czyli dodruk jest bardzo mały w tej zdrapce.
Ale tam jest transza 449xxx ta co teraz padła hmmm a nie 521

Ale tam jest transza 449xxx ta co teraz padła hmmm a nie 521
- Załączniki
- 

- 20230714_120332.jpg (45.73 KiB) Przejrzano 5146 razy

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:

1 Inni to lubia

Ale jedna z poprzednich głównych miała nr 521xxx którą ciągle dopisywałem do złej transzy. Nie wiedziałem że dodruk był taki mały. Teraz już i tak nieważne.

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Mapka kolektur posiadających tę zdrapkę
https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1fKnzbhmjLgZU-b8sLlQd-McMTZi6BFg&usp=sharing
Obecnie dostępne są oddziały:
- Gdańsk
- Bydgoszcz
- Warszawa
- Zielona Góra
- Katowice
- Kielce

https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1fKnzbhmjLgZU-b8sLlQd-McMTZi6BFg&usp=sharing
Obecnie dostępne są oddziały:
- Gdańsk
- Bydgoszcz
- Warszawa
- Zielona Góra
- Katowice
- Kielce
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)