Wielka Krzyżówka [503]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Lottożłop
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Re: Wielka Krzyżówka [503]
Warto warto, często biorę końcówki z paczek i trafiają się rodzynki, tak miałem z Gorączką za 500, czy Bonus7 kilka razy po 70 czy 50, a wczoraj ostatnia Bajeczna ze zdrapkomatu 30 i ostatnia Kopalnia Rubinów i też 30 ( wreszcie wpadla mi skrzynia)
-
- Świeżak
- Kontakt:
3 Inni to lubia
Ja dziś szok, wzięłam dwie krzyżówki i w jednej było 60 a w drugiej 200 zł
moja największa wygrana ever

- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Dzisiaj w punkcie usłyszałem jaki kit regionalni wciskają obsłudze punktów z lotto. Zdrapki gdzie są jeszcze głòwne nie są ściągane z rynku, ale ze względu na ich ograniczoną ilość nie przywożą ich do punktów. Tak a pro po krzyżówek.
-
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Moja ulubiona kolektorka dzwoniła do pana co rozwozi zdrapki i błaga o przywiezienie krzyżówek. Niby obiecał, ze przywiezie, ale zobaczymy…ale żeby błagać o zdrapki
przecież powinni być zadowoleni, ze ktoś chce kupić 

- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
U mnie też braki w okolicy
mimo dostaw...

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Pewnie leży tego pełno na wioskach. Jak było polowanie na Świąteczne odliczanie, to wszędzie, gdzie pytałem o ŚO i mówiłem, że taka duża zdrapka, wyciągali tą krzyżówkę. Sam się chyba nią zainteresuję, ogólnie to kupuję zdrapki za max 10 zł, ale tutaj coraz mniejszy nakład i trzy główne. Za parę dni urlop to zrobię rozeznanie w okolicy.
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Do mnie wczoraj dowieźli trzy paczki
jedna rozbrojona, ale strasznie kiepską otwarli. Najwyższa wygrana to 60 zł i dwa razy po 30
dziś podejście nr dwa do drugiej paczki 

-
- Lottożłop
- Kontakt:
U mnie jest dość sporo tych krzyżówek w różnych sklepach i przeważnie wymieszane z Brylantami, w jednym miejscu kobietka powiedziała że nie ma, a jak poprosiłem żeby sprawdziła to pomiędzy Brylantami znalazła 4 sztuki, wziąłem ale było w 006-60 a 007-30 (005 i 008 pustaki )
-
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Chyba już lepiej kupować te krzyżówki niż niewypały nowościsk8erboy26 pisze: ↑21 kwie 2023, 6:52U mnie jest dość sporo tych krzyżówek w różnych sklepach i przeważnie wymieszane z Brylantami, w jednym miejscu kobietka powiedziała że nie ma, a jak poprosiłem żeby sprawdziła to pomiędzy Brylantami znalazła 4 sztuki, wziąłem ale było w 006-60 a 007-30 (005 i 008 pustaki )

-
- Lottożłop
- Kontakt:
Chyba już lepiej kupować te krzyżówki niż niewypały nowości 
[/quote]
Ogólnie masz rację, na te nowości to mam rezerwę, tak tylko skubię przy okazji po sztuce i praktycznie nici, a z tych WK czy PP i starszych zdrapek idzie wyciągnąć konkretniej i bardziej pewniej że się trafi, sporo pustaków zeszło i procentowo jak sobie nieraz policzę to sporo jest jeszcze takich po 10.000, 5000, czy niższych, więc powoli garniec można napełnić, moja koleżanka skubie sobie codziennie po sztuce jakiejś tam i co ma wiecej to odkłada, z kilku miesięcy ma odlożone prawie 4000 ze zdrapek, mówi że jak dojdzie do 5-ciu to w jeden dzień obejdzie swoje miejsca i wyda na zdrapki i zobaczy ile straci albo zyska, a potem koniec z drapaniem

[/quote]
Ogólnie masz rację, na te nowości to mam rezerwę, tak tylko skubię przy okazji po sztuce i praktycznie nici, a z tych WK czy PP i starszych zdrapek idzie wyciągnąć konkretniej i bardziej pewniej że się trafi, sporo pustaków zeszło i procentowo jak sobie nieraz policzę to sporo jest jeszcze takich po 10.000, 5000, czy niższych, więc powoli garniec można napełnić, moja koleżanka skubie sobie codziennie po sztuce jakiejś tam i co ma wiecej to odkłada, z kilku miesięcy ma odlożone prawie 4000 ze zdrapek, mówi że jak dojdzie do 5-ciu to w jeden dzień obejdzie swoje miejsca i wyda na zdrapki i zobaczy ile straci albo zyska, a potem koniec z drapaniem