NASZE - WASZE TYPY

UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
boobs
***MISZCZ ML***
Kontakt:

Re: NASZE - WASZE TYPY

Post autor: boobs » 12 paź 2018, 14:34

Przemyślałem sobie wszystko i uznałem, że jestem Wam forumowiczom winny pewne wyjaśnienie. Niektórzy zauważyli moją nieobecność i może się tym nawet nieco zmartwili. W pełni to rozumiem, gdyż sam pamiętam niespodziewane "zniknięcia" kilku forumowiczów, i wiem że nie było to miłe uczucie. U mnie wszystko jest dobrze, a nawet bardzo dobrze. Tak jak pisałem na czacie, 31 sierpnia udało mi się zupełnie niespodziewanie trafić upragnioną piątkę w Mini Lotto. To był dzień jak co dzień. Coś tylko mi podpowiedziało, żebym nie zagrał od razu w drodze z pracy, lecz nieco później. 2 zakłady na chybił trafił. Losowania na żywo nie oglądałem. Później przy sprawdzaniu kuponu przeżyłem szok. Oczywiście w ciągu godziny czasu obejrzałem go może kilkadziesiąt razy. Później dowiedziałem się, że tego dnia wygrały jeszcze dwie inne osoby. Biorąc pod uwagę prawdopodobieństwo samego trafienia, fakt podziału nagrody nie zasmucił mnie jakoś szczególnie. Oczywiście chciałoby się więcej ale uważam, że należy docenić to co jest. Zwłaszcza, że wiem doskonale jak w tej grze ciężko trafić trójkę, nie wspominając już o czwórce. Skan kuponu został przekazany moderatorowi, w razie jakichś wątpliwości Tier może potwierdzić autentyczność wygranej. Z resztą nie zależy mi na forumowym rozgłosie, alejkach gwiazd itp. Przez długi czas nic tu nie pisałem, bo nabrałem do tego wszystkiego dystansu. Ograniczam zdrapki, gdyż trzeba powiedzieć to sobie wprost, jest to wyrzucanie pieniędzy w błoto. Przerzucam się na gry liczbowe, i kiedyś może jeszcze czymś się pochwalę. Póki co na pewno zmniejszę swoją aktywność forumową ale będę tu co jakiś czas zaglądał ;) Grającym w Mini życzę powodzenia i wytrwałości. Marzenia czasem się spełniają ;)

sony71
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: sony71 » 12 paź 2018, 14:43

Super boobs
Wielkie gratulacje :D :D

Awatar użytkownika
aniawawa
Maniak
Kontakt:

Post autor: aniawawa » 12 paź 2018, 15:41

Boobs jeszcze raz gratulacje! Bardzo się cieszę że Ci się udało, należało się zdecydowanie! Cierpliwość i wiara to klucz do wygranej :D

Awatar użytkownika
KasiaM
Kosiarka Trójek
Kosiarka Trójek
Kontakt:

Post autor: KasiaM » 12 paź 2018, 15:42

To jest niesamowite, wspaniałe, boobs brawo Ty👏👏👏🥂🥂👏👏👏

Ogromne gratulacje dla Ciebie🌺🌺🌺

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 12 paź 2018, 16:01

Brawo @boobs. :D 8-)
W pełni cię rozumiem, a całkowicie zgadzam się z tobą co do zdrapek.
Dzisiaj wykurzyłem się z deka bo kopiłem rano 10 zdrapek 500 od ręki i było tylko 2 zł. nawet nie wspominalem o tym na forum bo przysłowiowa krew chciała mnie zalać.
Pora dać STOPA na zdrapki i lepiej faktycznie po trochu w gry liczbowe iść.
Graty raz jeszcze :)
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

Awatar użytkownika
House
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: House » 12 paź 2018, 16:24

Gratulacje :!:
Widać, da się wygrać i to dwoma zakładami CT tylko trzeba cierpliwie czekać bo jak mówi ER33 większe wygrane wpadają jak się ich w ogóle nie spodziewa i gra przez przypadek 8-)

Awatar użytkownika
Lotta
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: Lotta » 12 paź 2018, 19:43

Boobs, serdecznie gratuluję! Twoje podejście świadczy o zdrowym rozsądku. Fajnie, że nam o tym napisałeś. Zgadzam się z Tobą i Krzyśkiem co do zdrapek, też mam takie odczucia i ograniczam na rzecz gier liczbowych. W każdym razie ograniczenie aktywności na forum jest tu w pełni zrozumiałe. Jeszcze raz gratulacje!! :)

Awatar użytkownika
grzybek
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: grzybek » 12 paź 2018, 19:58

Jeszcze raz gratuluję boobs :)

I aż nabrałem ochoty na mini :mrgreen: ale nie nie, nie będę wysyłał bo to nie gra dla mnie :P

Awatar użytkownika
sqoot
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: sqoot » 12 paź 2018, 22:19

Bobas gratuluję słowo "wygralem" ładnie opisałeś. 💪💪💪
Gra Grupowa na [spam]

Awatar użytkownika
pzl
Świeżak
Kontakt:

Post autor: pzl » 12 paź 2018, 22:25

Ciekawe czy puszczenie kuponu pod koniec dnia tak jak boobs zwiększa szansę na wygraną. Może coś w tym jest ?

ODPOWIEDZ