Udało mi się na koniec podrapać na zakończenie tej zdrapki 19 paczek, które ogarnął mi znajomy i zdążył dostarczyć wczoraj... I ku mojemu zaskoczeniu MILION się trafić mógł, ale się nie trafił
W każdym bądź razie, w żadnej z paczek nie pojawiła się też losowa, nawet kwoty 200 zł nie było, na wydane 4750 zł zwrot wyniósł 2650 zł. No cóż była wielka nadzieja, że może jednak się uda, ale wyszło jak zwykle 1:0 dla LOTTO. Człowiek po takim drapingu lekko zrezygnowany. Na obecną chwilę robię sobie przerwę. Dzięki i życzę komuś z forum trafienia w końcu upragnionej głównej, za wiele poświęceń w tych poszukiwaniach, kiedy nadarzy się ku temu idealna okazja.
Dodano po 2 minutach 36 sekundach:
Tak się prezentował stos zdrapek przed
Świąteczne odliczanie [508]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
4 Inni to lubia
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Świąteczne odliczanie [508]
zgrubnie licząc mając tyle paczek, i około 50 tys. losów na rynku, mialeś szanse trafienia około 0,4% (obliczenia niedokładne bo mi się nie chce )
jeśli chcesz się dowiedzieć jak blisko byłeś to spróbuj trafić 8 razy z rzędu reszkę rzucając monetą, to będzie podobne P.
bardzo ciężko trafić
jeśli chcesz się dowiedzieć jak blisko byłeś to spróbuj trafić 8 razy z rzędu reszkę rzucając monetą, to będzie podobne P.
bardzo ciężko trafić
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
4 Inni to lubia
Niestety w mojej pacze ŚO także nie było miliona, ani nawet wygranej losowej. Zwróciło się tylko 100 zł. Ale zabawa z drapania przednia p.s. dzięki Nutaharion za przesyłkę!
- liczebnik
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ostatnie godziny polowania obserwowane były z niemałym zainteresowaniem