Świąteczne odliczanie [508]
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Świąteczne odliczanie [508]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
W Trójmieście nikt nie czyści tych pojedynczych sztuk??
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Zaktualizowałem:
Gdańsk,
Zielona Góra,
Poznań,
Warszawa,
Kielce,
Opole,
Katowice,
Kraków
[url]https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=112UY8K88eUQrjJzB-22e2yfhE_8DCFGF[/url]
Gdańsk,
Zielona Góra,
Poznań,
Warszawa,
Kielce,
Opole,
Katowice,
Kraków
[url]https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=112UY8K88eUQrjJzB-22e2yfhE_8DCFGF[/url]
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Pojawił się nowy punkt w mojej okolicy, muszę tam podjechać.
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Ratunku…maja SO ale nie chce się ta zdrapka sprzedać… jak to możliwe? Pani klika i brak…system odmawia realizacji zadania
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Tam powinien być zawsze komunikat z informacją dlaczego nie można sprzedać. Może cała dana paczka jest już kliknięta jako sprzedana i dlatego nie da się sprzedać więcej... Trudno powiedzieć bo za mało informacji

-
- Lottożłop
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Zadzwonili do pana z kolektury i udało się je sprzedać. W tym punkcie byliśmy wielokrotnie i nie udało się ich kupić. No cóż hasło prezent ślubny zawsze mobilizuje do działańNutaharion pisze: ↑06 gru 2022, 14:51Tam powinien być zawsze komunikat z informacją dlaczego nie można sprzedać. Może cała dana paczka jest już kliknięta jako sprzedana i dlatego nie da się sprzedać więcej... Trudno powiedzieć bo za mało informacji![]()
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Cieszyn ul. Przykopa 2 były 3 sztuki i kupiłem je.
Ciekawe czy ten punkt dostal jakoś niedawno paczkę i ktoś już 7 wykupił czy od zawsze tam były.
Ciekawe czy ten punkt dostal jakoś niedawno paczkę i ktoś już 7 wykupił czy od zawsze tam były.
- jankiel50
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Można zdjąć z mapki:
- Racławice Śląskie,
- Lubża (tam w systemie widnieje jedna sztuka, ale nie potrafią jej znaleźć)
- Prudnik (tu obskoczyłem wszystkie punkty i wyzbierałem)
Wiem, że OPOLE nie podaje dokładnej ilości zdrapek w punkcie, ale na podstawie moich wczorajszych i dzisiejszych obserwacji - szacuję, że podali punkty z dowolną ilością. W kilku punktach kupiłem po dwie, w jednym jedną, w tym jednym tej jednej nie umieli znaleźć, więc OPOLSKIE - raczej minimum 1.
Łącznie kupiłem 24 sztuki
Dodano po 3 minutach 37 sekundach:
i najlepsza reakcja w tym punkcie w którym tej jednej nie szło znaleźć... bo tam miałem zdrapane tylko pole 24 z kodem...
Pani odbiła zdrapkę, czyta ten kod.... i taka cisza przez pół minuty, aż nagle odpowiada: ale tu jest sto tysięcy więc ja tego panu nie wypłacę
było w tym polu akurat 100k z innym symbolem 
Dodano po 4 minutach 21 sekundach:
Ponad to widzę, że w aktualizacji pojawiły się wszystkie punkty które wczoraj w kędzierzynie obskoczyłem. Słaby mają ten system skoro odświeża im się nie w czasie rzeczywistym
- Racławice Śląskie,
- Lubża (tam w systemie widnieje jedna sztuka, ale nie potrafią jej znaleźć)
- Prudnik (tu obskoczyłem wszystkie punkty i wyzbierałem)
Wiem, że OPOLE nie podaje dokładnej ilości zdrapek w punkcie, ale na podstawie moich wczorajszych i dzisiejszych obserwacji - szacuję, że podali punkty z dowolną ilością. W kilku punktach kupiłem po dwie, w jednym jedną, w tym jednym tej jednej nie umieli znaleźć, więc OPOLSKIE - raczej minimum 1.
Łącznie kupiłem 24 sztuki
Dodano po 3 minutach 37 sekundach:
i najlepsza reakcja w tym punkcie w którym tej jednej nie szło znaleźć... bo tam miałem zdrapane tylko pole 24 z kodem...
Pani odbiła zdrapkę, czyta ten kod.... i taka cisza przez pół minuty, aż nagle odpowiada: ale tu jest sto tysięcy więc ja tego panu nie wypłacę

Dodano po 4 minutach 21 sekundach:
Ponad to widzę, że w aktualizacji pojawiły się wszystkie punkty które wczoraj w kędzierzynie obskoczyłem. Słaby mają ten system skoro odświeża im się nie w czasie rzeczywistym
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Pare lat temu jeździłem po Podkarpaciu szukając zdrapek 500 tysięcy w banku. Jest sens tym razem szukac na Podkarpaciu zdrapki świąteczne odliczanie? Skoro na mapach tak pusto w tych terenach