Przepraszam, ile????? To są jakieś jaja...
Zdrapki przez internet
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Re: Zdrapki przez internet
Kupiłem dzisiaj 10 krzyżówek za 1zl, wszystkie puste 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Nie ma w tym raczej nic dziwnego, ta gierka oprócz głownej jest już pusta

-
- Lubi chajc
- Kontakt:
-
- Maniak
- Kontakt:
Pograłem rano i z 14zł na koncie wpadło dość sporo ,bo grałem ponad 1h wieczorem po wpłacie 20zł niestety już nie było tak ciekawie i dość szybko zszedłem do 0 . Dam sobie chyba spokój ,bo znowu się nabieram na małą ilość losów a nawet jesli bym zagrał za 2 tys to i tak ktoś inny by zewpnwne trafił tą główna 

-
- Lubi chajc
- Kontakt:
70 tys losów to nadal dosyć sporo, więc polować na ten jeden chyba nie ma co...Scenic pisze: ↑24 cze 2022, 23:00Pograłem rano i z 14zł na koncie wpadło dość sporo ,bo grałem ponad 1h wieczorem po wpłacie 20zł niestety już nie było tak ciekawie i dość szybko zszedłem do 0 . Dam sobie chyba spokój ,bo znowu się nabieram na małą ilość losów a nawet jesli bym zagrał za 2 tys to i tak ktoś inny by zewpnwne trafił tą główna![]()

Swoją drogą to jest jakaś przewaga nad zdrapkami, wyobraźcie sobie że pozostał nakład 1-2%, praktycznie nie było by już miejsc gdzie taka zdrapka była by dostępna. A w gierkach każdy ma przynajmniej równe szanse

Fajnie by było, gdyby te 10 tys zgarnął ktoś z forum

-
- Maniak
- Kontakt:
Dalej nikt nie wygrał ale tych pozostałych nagród jest tak mało więc jeśli nie trafimy na główną to 99% będzie na minusie . Czekam jak zejdzie poniżej 30tys to może coś jeszcze zagram . A dzisiaj jestem +100zł na zakładzie w keno .
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Co miesięczna promocja na gierki za 5zł dzisiaj i jutro.
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Kolejna nowa gierka, garnek błota, pisząc nadwyraz miło. Gierki to już takie demo przed kasynem. Wizualnie akurat ta niczym się nie różni od tych z kasyn.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
ale prychnąłem jak to przeczytałem, jakbym pił kawę to bym musiał klawiaturę wymieniać

A gierka rzeczywiście z kategorii do wsadzenia tam gdzie światło nie dochodzi

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)