A jakby jeszcze z Plusem, to już w ogóle

u mnie też prawie 50% choć właściwie to 43.5%
Dzięki !! jeśli chodzi o forum , głupia sprawa ,3 razy źle wpisałem hasło i zablokowało , jedyny ratunek to link z aktywacją na konto e-mail , niestety nie używałem tego e-maila od roku i tu dopiero dziwna sytuacja hasło którego byłem pewny w ogóle nim nie było . Przez to wszystko strasznie się zniechęciłem do pisania na forum bo to tak jakby zaczynać od nowa ,a tego nie lubię . W ogóle nick Ponury_grabarz tak powstał z niczego a mimo to już się do niego przyzwyczaiłem . Ekstra Pensja dalej uważam ze to najlepsza gra z TS ale od jakiegoś czasu sprawdzam czy MM nie ma lepszego zwrotu . Na razie bez statystyk tak jak było w EP chciałbym się trzymać limitu przeznaczonego na granie(przegranie) w granicach 300-400 zł . Tak jak ostatnio zagrałem 10 na 8 losowań w promocji było pierwszym takim zagraniem , wcześniej grałem 3 na 8 czy 5 na 4 jakoś tak . Podczas aktywnej nieobecności na forum udało się trafić 4/6 w lotto+ , 3x 6/9 w MM w promocji i raz 6/8 w promocji . Nie udostępniane na forum gdyż nie byłem pewny czy chce od "początku" wszystko zaczynać . Na jutro też w budżecie mam zaklepane 10 na 8 losowań w promocji MM , bilans opublikuje po ostatnim 8 losowaniu .raflik111 pisze: ↑07 cze 2022, 19:38Fajnie, że jesteśDS1987 pisze: ↑05 cze 2022, 11:49u mnie też prawie 50% choć właściwie to 43.5%
10 zakładów na 8 losowań , to że nie padło ani jedno 5/7 to porażka
11 x 3/7 i 9 x 4/7 .
Ps : wcześniej byłem na forum pod nickiem ponury_grabarz ale niestety nie ma szans odzyskać tego konta bo nie pamięntam hasła e-maila którego już bardzo długo nie używam . Zniechęciłem się do Ekstra Pensji okazyjnie próbuje w MMKiedyś się zastanawiałem, czy już całkiem zrezygnowałeś bo dawno nie widziałem Twoich postów. Powodzenia @grabarzu
![]()
Promocja 8 okazała się całkiem niezłaDS1987 pisze: ↑09 cze 2022, 19:18Hmm po 2 losowaniach cieżko było o optymizm , tylko 1 x 4/8 - 6 zł i uwaga 10 x3/8 (nic nie płatnych ) na szczęście o 14 w 3 losowaniu padło 6/8 ( 90 zł ) z mega obokiem na 7/8 - mam 21 pada 20 i 22 :/ . Na 5 losowań do końca wróciło się póki co 96 zł więc już jest lepszy bilans niż w 7temkach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość