Wciskają na Dzień Matki zdrapkę "Droga do Miliona" kłamiąc że da się w niej wygrać 1 000 000 złotych

Dobre.. byle opchnąć. W moim spożywczaku wyciągnęli kolejne kalendarze i skusiłam się dziś na 1szt ale kolejna pusta, jutro może wrócę po być może ostatniąNutaharion pisze: ↑26 maja 2022, 11:42W Lotto stabilnie.
Wciskają na Dzień Matki zdrapkę "Droga do Miliona" kłamiąc że da się w niej wygrać 1 000 000 złotych![]()
![]()
Albo miał być super milion albo w choooja nas robiąkawka28 pisze: ↑26 maja 2022, 12:05Dobre.. byle opchnąć. W moim spożywczaku wyciągnęli kolejne kalendarze i skusiłam się dziś na 1szt ale kolejna pusta, jutro może wrócę po być może ostatniąNutaharion pisze: ↑26 maja 2022, 11:42W Lotto stabilnie.
Wciskają na Dzień Matki zdrapkę "Droga do Miliona" kłamiąc że da się w niej wygrać 1 000 000 złotych![]()
![]()
Dziś sam padłem "ofiarą" tego, że szukałem Mega Pensji, gdzie jest jeszcze paczka nie otworzona. To pani się opiera, że nie ma, a panie po kolorach pan patrzy a to wcale nie prawda, że da inną gdzie jest wygrana i że może sprawdzić jaka zdrapka jeszcze wygrywa (fajnie że tydzień temu dała mi ta sama sprzedawczyni Platynową 7
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 13 gości